Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

DB i Pokemony - postacie z wielkimi oczami, które cały czas krzyczą albo podskakują... To jest FASCYNUJĄCE :]

Zaczelibyście oglądać jakieś fajne seriale a nie to debilstwo xD . Polecam Prison Break. Btw - 21 Sierpnia zaczyna się drugi sezon PB. :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki mam 2 tony złomu na podwórku i chcę to sprzedać.... Nie wiecie po ile teraz stoi i kiedy warto go sprzedać?

Zależy co masz... Czy miedź, czy glin a może jakieś inne żelastwo... A ile złom kosztuje to nie wiem...

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli juz komus przesylam dragon balle to bardzo prosze o delikatne obchodzenie sie z nimi, jak z jajeczkiem ;] odrazu po wyciagnieciu z napedu do opakowania, zeby nie lezaly na biurku [;. OK to na aragornie kolejka sie zamyka bo inaczej nie bede mogl spac noca:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalny "złom" to tanio, ok. 40-60gr za 1 kg, w zależności od grubości i wielkości. Natomiast miedź/mosiądz/aluminium to o wiele więcej. Wiem, że u nas aluminium było po 6,50 jakiś miesiąc temu. Za 2 tony zbijesz majątek ;). Ja za 700 kg różności wziąłem ponad 500zł, ale to było w tamte wakacje.

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli juz komus przesylam dragon balle to bardzo prosze o delikatne obchodzenie sie z nimi, jak z jajeczkiem ;] odrazu po wyciagnieciu z napedu do opakowania, zeby nie lezaly na biurku [;. OK to na aragornie kolejka sie zamyka bo inaczej nie bede mogl spac noca:P

Ja się będę z nimi jak z jajkiem obchodził obiecuje. :P Czyjeś rzeczy bardzo szanuje. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może jeszcze sprzedam mój złom z siga i będę się cieszyl normalnym komputerem :wink:

Jak tam masz tyle różności, to może średnia za 1 kg wyjdzie Ci 50 gr. A wtedy 2000 kg x 0,50 zł = 1000zł ;]. A jeżeli masz tam dużo więcej rzeczy innych niż "normalny złom" to może być ciekawie, a nawet bardzo ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam masz tyle różności, to może średnia za 1 kg wyjdzie Ci 50 gr. A wtedy 2000 kg x 0,50 zł = 1000zł ;]. A jeżeli masz tam dużo więcej rzeczy innych niż "normalny złom" to może być ciekawie, a nawet bardzo ciekawie.

W sumie to mam jeszcze dodatkowo Poloneza do rozebrania też na złom :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DAN DAN kokoro hikareteku

sono mafushi-ekaoni

tatena iya-mi karato bi tasou HOLD MY HAND

kimi totena tatoki

kodomonokorotaise tsuni omoteta dasho oomoitashi tanda

bokuto oto tekurenaika

hikari tokageno WINDING ROAD imademo aitsunimu chyunano?

sukyoshidake funi miki takunaruyouna tokimo arukedo

aitoyoukito hokoriomo tetatakauyo

DAN DAN kokoro hikareteku

kono hoshinokihounokakera

kitonaremoga eienoteniiretai

ZEN ZEN kinishinaifurishitemo

horakiminiko i shi te ru

tatena iya-mi karato bi tasou HOLD YOUR HAND

Dołączona grafika

:lol2: :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa, że mam ten utwór "Dan dan koko" i go teraz słucham :lol2:. Fajnie przypomnieć sobie coś z dzieciństwa. Niestety jest obcięty i ma tylko 96 sekund.

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się składa, że mam ten utwór "Dan dan koko" i go teraz słucham :lol2:. Fajnie przypomnieć sobie coś z dzieciństwa. Niestety jest obcięty i ma tylko 96 sekund.

Zaraz ci wyślę linka skąd możesz ściągnąć całość. :)

Nadal mnie głowa boli i nic nie pomaga :blink: :( .

A brałeś jakieś tabletki?

Może to od kompa? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam myszkę. Nie jakąś super ale jest duża i super leży w ręce i teraz pytanie - czy szukać czegoś innego czy wymienić ślizgacze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...