Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A brałeś jakieś tabletki? Może to od kompa? :blink: Wcześniej nic nie pomogło, teraz jeszcze wziąłem apap i czekam na efekty, a od kompa raczej nie, chyba zmiana pogody czy coś. Grzechu Starzejesz się ... :) Może :unsure: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) W sumie to mam jeszcze dodatkowo Poloneza do rozebrania też na złom :wink:No to bedzie jeszcze wiecej kasy :D DAN DAN kokoro hikareteku sono mafushi-ekaoni tatena iya-mi karato bi tasou HOLD MY HAND kimi totena tatoki kodomonokorotaise tsuni omoteta dasho oomoitashi tanda bokuto oto tekurenaika hikari tokageno WINDING ROAD imademo aitsunimu chyunano? sukyoshidake funi miki takunaruyouna tokimo arukedo aitoyoukito hokoriomo tetatakauyo DAN DAN kokoro hikareteku kono hoshinokihounokakera kitonaremoga eienoteniiretai ZEN ZEN kinishinaifurishitemo horakiminiko i shi te ru tatena iya-mi karato bi tasou HOLD YOUR HAND http://www.mcps.org/mbeeks/studentwork/compclub/Dragon_Ball_GT.gif :lol2: :lol2: Ona byla z GT? Pamietam jaka byla w DBZ, w normalnym nie pamietam jaka byla :| Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zaraz ci wyślę linka skąd możesz ściągnąć całość. :) Dzięki ;). Idę zjeść kolacje, bo burczy mi w brzuchu. I zastanawiam się, czy ja już mam przewidzenia, czy kolory na moim monitorze są jakieś blade :unsure:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) No to bedzie jeszcze wiecej kasy :D Ona byla z GT? Pamietam jaka byla w DBZ, w normalnym nie pamietam jaka byla :| DB chyba lektor gadał. DBZ było : Dragon Booll zet, zet, zet lu żu di songo łan :banana: :plum: :gitarzysta2: . Dzięki ;). Noł problem ;). Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Która lamka chce pomóc przy dodawaniu screenów, plików, tipsów i linków do serwisu cwr.pl, który powstaje z popiołu 1 Września ;) ? Potrzebujemy ok 4-6 ludzi. Dokładniejsze info na PW. A żeby nie było OT to przeżywam szok termiczny :) W ciągu kilku dnie temperaturka spadła o ok. 20 C no ale cóż. Bywa. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ok, z tej stronki możecie sobie pościągać Dragon Ball'e :arrow: http://www.dragonball.meri.pl . Tylko pamiętajcie że według Polskiego prawa jak ściągniecie odcinek możecie mieć go tylko przez 24h ! :lol2: Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ok, z tej stronki możecie sobie pościągać Dragon Ball'e :arrow: http://www.dragonball.meri.pl . Tylko pamiętajcie że według Polskiego prawa jak ściągniecie odcinek możecie mieć go tylko przez 24h ! :lol2: A jak ktoś ma modem to nawet nie zdąży jednego odcinka oglądnąć jeżeli czas posiadania zaczyna się od ściągnięcia pierwszych bajtów B) Są tacy, którzy nadal używają modemów. Oczywiście szanujemy ich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A ja sobie od dziś gram w klanie Call of Duty. :banana: :ploom: :plum: Ciekawe kiedy mnie wywalą. :lol: :lol2: :wink: Pewnie never. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 eragonek, mozesz mi poslac linka do tej piosenki? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mam Da-Grasso na osiedlu. Pada i pada u mnie... :( Ja jak wysłałem kartkę to szła z mazur ponad dwa tygodnie :huh: . Imiona, pseudonimy (chyba, że ktoś sobie wyraźnie życzy inaczej), nazwy własne, nazwy geograficzne piszemy z dużej litery. 10% +1 dzień ZPP. Jezeli juz komus przesylam dragon balle to bardzo prosze o delikatne obchodzenie sie z nimi, jak z jajeczkiem ;] odrazu po wyciagnieciu z napedu do opakowania, zeby nie lezaly na biurku [;. OK to na aragornie kolejka sie zamyka bo inaczej nie bede mogl spac noca:P od razu Imiona, pseudonimy (chyba, że ktoś sobie wyraźnie życzy inaczej), nazwy własne, nazwy geograficzne piszemy z dużej litery. 10% + 2 dni ZPP. No to spadam do Mesy. Pa spamery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No to Grzechu przestanie postfuckerzyć a Piórek sobie zrobił weekend wolny od forum :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 eragonek, mozesz mi poslac linka do tej piosenki? ;]Ok, poszło. :D A jak ktoś ma modem to nawet nie zdąży jednego odcinka oglądnąć jeżeli czas posiadania zaczyna się od ściągnięcia pierwszych bajtów B) Są tacy, którzy nadal używają modemów. Oczywiście szanujemy ich. Wiesz, musiałem napisać tą formułkę. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nasz PurePC'owy kucharz Piórek ma wolne (może wymyśli jakiś nowy, dobry przepis) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jak spamy? ;) Jutro o 17 jade do Łeby na kolonie :D Jest ktoś z Łeby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Hmmm więc co ? Nie ma nikogo chętnego do współpracy z cwr.pl ??? :( Szkoda bo zarobki z czasem wzrastają ale cóż :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja mogę w czymś ci pomóc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 U mnie pada deszcz. Zaraz idę obejrzeć film ;). Coś na rozluźnienie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zdjęcie z WP zatytułowane "Chryste Panie, gdzie ja jestem... " Chyba wiecie kto jest na zdjęciu ;>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Coś się mi spaprało w CS'ie 1.6. W ogóle tekstury są niesamowicie rozmyte, obraz jest niewyraźny i trzymam spluwę po lewej stronie, a nie po prawej. Normalnie tragedia <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Coś się mi spaprało w CS'ie 1.6. W ogóle tekstury są niesamowicie rozmyte, obraz jest niewyraźny i trzymam spluwę po lewej stronie, a nie po prawej. Normalnie tragedia <_< Ile bronek wypiłeś :> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak na oko to 0 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tak na oko to 0 :wink:Bronki to sie na nerki pije a nie na oko :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Na oczy też pomaga :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wcale nie postfuckerzymy. To tylko tak się mienią w oczach ciągle moje i twoje posty ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Łech... muszę odejść od kompa. :cry: Żegnam was. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Bye! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Trochę wam pomoge ;) To o czym popiszemy chłopaki :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Trochę wam pomoge ;) To o czym popiszemy chłopaki :D :P O odbanowaniu kev'a. Nudzi mi ciągle na gg żebym o nim napisał na PurePC no to się zlitowałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeee ja jestem za ;) Wporzo koleś ;] Mogli by go odbanować, w końcu już długo od ppc odpoczywa ;) :D Pozdro Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Elo spamy ;) U mnie dzisiaj ziuziu, 21stopni :| Jutro jeszcze posiedze w chacie, a w niedziele spadam na pare dni do Wawy. Ogólnie nudy, ide coś zjeść i spadam w kime. Pozdro dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No od 10 kwietnia chyba odpoczywa. Za bardzo go nie pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...