Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) No od 10 kwietnia chyba odpoczywa. Za bardzo go nie pamiętam... Odpoczywa od początku Stycznia ale z tego co mówi to logował się w kwietniu tak o no i zostało info. IMO - świetny koleś i tak jak mówie wiem jak wyglądała sprawa i powinni mu zdjąć bana. Zasłużył sobie bo 7 miesięcy to naprawde dużo. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Boone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) A czym zawinił? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Uuu to długo już... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A czym zawinił?No cóż najpierw banik za forum13 (kmwtw) :) Potem za 100% A potem za napisanie "Było" i powiedział, że jeden moderator przesadził dając mu za to %. Ale z tego co widzę to się zasłużył jeszcze jak nie miał bana. Mam namyśli FAQ'i w dziale gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moim zdaniem powinna powstać jakaś konkurencja dla poczty polskiej. BTW: Od wczorajszego wieczora boli mnie głowa, i nie wiem czemu :blink: . Ja mam jeszcze gorzej - mam podejrzenie zapalenia opon mózgowych. :? Mam wszystkie objawy oprócz wymiotów. A w poniedziałek mam pracę zaczynać ... A co do anime itp. Mam całą serię Generała Daimosa. Chce ktoś ? Obecnie jest u kumpla, ale mogę sprowadzić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ale z tego co widzę to się zasłużył jeszcze jak nie miał bana. Mam namyśli FAQ'i w dziale gry.1 bardzo dobre FAQ w topicu o nfs MW ;) - 1 post :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ehh zimno za oknem, a Ja nic nie kręce :| Poczekam do zimy na mrozy to się zejdzie do 0*C na procku i się pokręci :D BLANTMEN Może to tylko przypadek... I Ci wszystko przejdzie. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A u mnie ładne temp. ale płytka mi nie domaga z HTT i nie ma jak kręcić :( Jutro się postaram coś z nią zrobić ;) Może jednak da rade ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A moim zdaniem kev slusznie dostal bana, M@LY byl lepszy i na szczescie go odbannowali, udziela sie tez w tym temacie (nie powiem pod jakim nickiem, ale tylko moge tyle podpowiedziec, ze pisal o zaglowce i ma nick taki jak sie cos psopodobnego nazywalo w filmiie dla dzieci) Dzieki eragonek, obejrzalem se pierwszy odcinek DB, wspomnienia, teraz sse drugi i trzeci, pewnie z 10 obejrze, a potem jade na rower ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A moim zdaniem kev slusznie dostal bana, M@LY byl lepszy i na szczescie go odbannowali, udziela sie tez w tym temacie (nie powiem pod jakim nickiem, ale tylko moge tyle podpowiedziec, ze pisal o zaglowce i ma nick taki jak sie cos psopodobnego nazywalo w filmiie dla dzieci) Dzieki eragonek, obejrzalem se pierwszy odcinek DB, wspomnienia, teraz sse drugi i trzeci, pewnie z 10 obejrze, a potem jade na rower ;) :ploom: :gitarzysta:. n/c Ah pierwszy dzien w pracy miodzio. Super podobalo mi sie, i mam ochote jutro znowu tam isc :lol:. Wywolywanie zdjec/photoshop/obsluga calego sprzetu, 3 kompy tylko dla mnie tak to jest to :blurp: :twisted:!!! Naprawde jestem w 7 niebie, a do tego necik :P. Sorki chlopaki, ale nie moglem sie odezwac, chociaz net byl, ale... Wiecie jak to jest, tyle kobiet przychodzi zdjecia wywolywac :) :P. A do tego te plaze i wakacje :blurp:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A moim zdaniem kev slusznie dostal bana, M@LY byl lepszy i na szczescie go odbannowali, udziela sie tez w tym temacie (nie powiem pod jakim nickiem, ale tylko moge tyle podpowiedziec, ze pisal o zaglowce i ma nick taki jak sie cos psopodobnego nazywalo w filmiie dla dzieci) Dzieki eragonek, obejrzalem se pierwszy odcinek DB, wspomnienia, teraz sse drugi i trzeci, pewnie z 10 obejrze, a potem jade na rower ;) A moim zdaniem nie. Jak ostatnio z nim rozmawiam to IMO strasznie się zmienił. To nie jest już ten sam kev co kiedyś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A co to za Kev? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A co to za Kev? :D A taki kev ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) A moim zdaniem nie. Jak ostatnio z nim rozmawiam to IMO strasznie się zmienił. To nie jest już ten sam kev co kiedyś.Moze bede deczko chamski, ale czy to nie przypadkiem Ty, kev? Bo mial podobny sprzet w sygnaturce kiedys, ramki sie zgadzaja, mobo i proc tez, hmm... Fajny masz teraz nick przynajmniej i inny styl wypowiedzi ;) Jezeli Cie zdemaskowalem, to przepraszam, nie zycze Ci bana i prosze go nie bannowac :razz: Odnosnie Dragon Balla - obejrzalem juz piaty odcinek, ten w ktorym spotkali Yamche ;) EDIT: A jezeli nie jestes kev'em, to przepraszam za zajscie EDIT2: No to jade na rowerek, obejrzalem juz 10 odcinkow :D EDIT3: I [gluteus maximus] z rowerku, kumpel, mimo iz wypil dwie kawy zasypial po przejechaniu paru kilometrow, a mi sie siodelko rozwalilo, oprocz tego za duzo wody (nie mylic z wodka) wypilem i lac mi sie chcialo co chwila, tak wiec rower przelozony na inny termin. Teraz poogladam tych Dragon Balli ile wlezie, potem przed wyjazdem na dzialke wgram sobie pare na VCD, przekimam sie juz gdy dojade i potem bede je ogladal. BTW Co mozecie polecic na sniadanie? :razz: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam ! :P Chyba wiem kim tu jest M@LY :wink:, jak dobrze pamiętam to grał w "Grim.Team" i jest/był miłośnikiem CoD'a. ;) Pozdro testerze graczy z Purepc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 :ploom: :gitarzysta:. n/c Ah pierwszy dzien w pracy miodzio. Super podobalo mi sie, i mam ochote jutro znowu tam isc :lol:. Wywolywanie zdjec/photoshop/obsluga calego sprzetu, 3 kompy tylko dla mnie tak to jest to :blurp: :twisted:!!! Naprawde jestem w 7 niebie, a do tego necik :P. Sorki chlopaki, ale nie moglem sie odezwac, chociaz net byl, ale... Wiecie jak to jest, tyle kobiet przychodzi zdjecia wywolywac :) :P. A do tego te plaze i wakacje :blurp:. Jak dostałeś pracę ? :P Jakieś doświadczenie miałeś czy co ? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Sciagam jeszcze parenascie odcinkow Dragon Balla, nie chce mi sie przegrywac jako VCD, wiec biore ze soba kompa i podlacze go do TV :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Hej. :D AragornPL, ty uważaj bo wpadniesz w jeszcze jakiś Dragon Ball'owy nałóg. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 AragornPL , kiedy Ty śpisz? :P Ale mi się spać chce... A jeszcze sobie nie pośpie dzisiaj :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie będe spamował przez cały weekend bo wyjeżdżam. No cóż. Bywa. :lol: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Boone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja też niedługo wyjeżdżam :cry: , ale może zabiorę laptopa. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja też niedługo wyjeżdżam :cry: , ale może zabiorę laptopa. B-)Ty lepiej zacznij zbierać tipsy i screeny :lol: Od Poniedziałku zaczynasz :P Ja zresztą też :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Dont łory. :D Ja już się powoli biorę za screeny. :) Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ja dzisiaj też wyjeżdżam. Mam nadzieje że nad morzem pogoda jest ładna :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 AragornPL, ty uważaj bo wpadniesz w jeszcze jakiś Dragon Ball'owy nałóg. :-PJuz sie wkrecilem, 18 odcinkow narazie, kazdy po okolo 20 minut, od polnocy z przerwami na 'dociaganie' nowych, lanie oraz wyskok na rowerek AragornPL , kiedy Ty śpisz? :PDzis sobota, hmm... W te wakacje w soboty klade sie spac o 13, zwykle bedac na dzialce ;) może zabiorę laptopa. B-)Tez bym zabral mojego, ale cos ma zwalone z TV-OUTem i obraz jest czarnobialy, niezaleznie od tego jaki kabelek, tv i ustawienia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Wstałem o 7.20 i obejrzałem mecz Polsków w siatę. Nawyklinałem ich mocno, ale w koncu wygrali :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A ja już jestem na działeczce. :-P I nawet internet mi szybko chodzi. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dzińdybry Everyone :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam wszystkich spamerów :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z targu. Ale chłodno na dworze (20*C) ;]. Trzeba coś zjeść na drugie śniadanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...