Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry!

U mnie nawet 15 stopni chyba nie ma. :)

Pozatym jestem szczęśliwy bo mam wyjazd do zakopca na tydzień za free (Oczywyście pieniądze na "wydatki własne" trzeba mieć). :D

Edytowane przez serwal4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo spamy! :D

Z jakiej linii mobo Asus A7N8X-X zasila proca? +5V czy +12V? Hę? Muszę miernik kupić, bo coś mnie niepokoją odczyty z Everesta dla +12V. Wiem, wiem, napięć się programami nie mierzy. Dlatego w poniedziałek jadę po miernik. A teraz trochę pogram w Silkroad Online :plum:

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema spamery! Właśnie wróciłem znad morza ;] . Ogólnie z muzyki to królowały Macarena, Love Generation, Explosion i Lambada. Była nuda jak nic bo żadnego klubu tam nie było [; A teraz zabieram się za czytanie od 218 strony :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Spylon

O tak nie mierzy się programami :] Mojemu kumplowi raz Everest pokazywał na 12v coś koło 10.5v a na 5v chyba 4.1v, a komp śmigał bez problemu ;] Mobo ECS = czujniki napięć jakieś lewe chyba miała ;D No nic ;] Nuda dzisiaj bo na dworze non stop pada to wyjść nie można :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh mowa o mnie nieprawdaz ?? :P Tak @spylon tak jak Lanc mowi nie mierz napiec programami :) Wiem co mowie bo mowie z wlasnego doswiadczenia... W everescie na 12V bylo cos kolo 10.5 V zreszta dla kazdej wartosci napiecia mi tak skakaly, ale na szczescie to tylko progs tak sadzil ;]

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W OKRESIE 16.07 - 20.08 NIE BEDZIE MNIE !!!

Dzisiaj mamy 5 sierpnia 2006...

:lol: :lol: :lol2: :lol2:

Mi się obecna pogoda podoba :mrgreen:. Dość już miałem upałów!

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie może jakiś sposób (oprócz zmiany proxy) na konto premium na megaupload?

Może to nie premium, ale możesz ściągać jak wszystkie sloty na Polskę są zajęte ;)

For Firefox ;)

1. W pasku adresu wpisujemy about:config

2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"

3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override

4. W kolejnym okienku wpisujemy:

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.

For Opera

1. W pasku adresu wpisujemy about:config

2. klikamy special

3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

4.zapisz

For IE

Dla Internet Explorera:

Dajemy Uruchom -> wpisujemy "regedit"

Wchodzimy w ten klucz:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]

Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go.

Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam

Co do tego z Firefoxa, jeśli to zrobisz to niektóre rzeczy przestaną działać... Np "Szybka Odpowiedź" na forum itd ;) Ale dla dobra ściągnięcia paru plików można się poświęcić :) Potem wywalasz to z about:config i wszystko śmiga ;]

Pozdro

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He dostałem telefon. ;] Nic szczególnego Motka C168, ale zawsze lepsze to niż nic. Mam problem z aktywacją WAP w Erze. :mur: Aktywowalem kodem - nie dziala. Pogadalem z lektorem, kazal wdusić #, tak tez zrobilem. A ten zgred mechaniczny do mnie "nie można wykonać tego polecenia". :mur: :mur: A standardowe dzwonki mnie dobijają. :mur:

Edytowane przez CarryOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Jest tragicznie, od mniej więcej 48 godzin boli mnie głowa, mam gorączkę w okolicach 38 stopni. W poniedziałek jadę do szpitala, mam nadzieje, że nie zostawią mnie tam.

Boone a tak naprawdę kev, co tu robisz?? :blink: Z tego co wiem dublowanie kont jest sprzeczne z regulaminem :huh: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grzechu_1990

Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski ? :> ;] Z tego co mi wiadomo to kev ma dalej bana i jakoś szybko tu nie wróci... [dużo z nim na gg rozmawiam także wiem co pisze >.<]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...