pluszek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A ja osiemnastkę kumpla mam wieczorkiem.... Wyczes prezent mu zakupiłem: 3L spirytusu co daje 13 połówek wódki....Mam nadzieje, że sie ucieszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobry! U mnie nawet 15 stopni chyba nie ma. :) Pozatym jestem szczęśliwy bo mam wyjazd do zakopca na tydzień za free (Oczywyście pieniądze na "wydatki własne" trzeba mieć). :D Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Siema ! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ale się ciepło robi :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A u mnie leje niemiłosiernie :? Nawet na Simku pojeździć nie moge:| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 To chyba jeszcze ciepłego poranka w tym roku nie widziałeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 U mnie przez chwilę było gorąco a teraz pada. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 U mnie od wczoraj bez przerwy pada :mur: Nawet na bike nie można wyjść :/ Do tego tylko 20*... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 U mnie rosi, ale i tak byłem na Simku :P Przed wyjazdem trzeba się przewieść ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jutro rodzice i siostra wybywają na tydzień. :lol: Ale bedzie patologia. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jutro rodzice i siostra wybywają na tydzień. :lol: Ale bedzie patologia. :wink: A jak wrócą i się wywiedzą u sąsiadek to będzie jeszcze większa patologia :wink: B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na razie Spamy :P Za godzinkę jadę do Łeby. Tzn. najpierw na zbiórkę, potem na dworzec itd ;) Spamujcie do utraty tchu :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Otylia Mistrzynią Europy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Elo spamy! :D Z jakiej linii mobo Asus A7N8X-X zasila proca? +5V czy +12V? Hę? Muszę miernik kupić, bo coś mnie niepokoją odczyty z Everesta dla +12V. Wiem, wiem, napięć się programami nie mierzy. Dlatego w poniedziałek jadę po miernik. A teraz trochę pogram w Silkroad Online :plum: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Siema spamery! Właśnie wróciłem znad morza ;] . Ogólnie z muzyki to królowały Macarena, Love Generation, Explosion i Lambada. Była nuda jak nic bo żadnego klubu tam nie było [; A teraz zabieram się za czytanie od 218 strony :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A ja jak zwykle , na tych moich wschodnich kresach nudze sie, nawet nie ma gdzie wyjsc i sie pobawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Kurna i co by tu porobic :P:D Chyba se pojde w cs polamic :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @Spylon O tak nie mierzy się programami :] Mojemu kumplowi raz Everest pokazywał na 12v coś koło 10.5v a na 5v chyba 4.1v, a komp śmigał bez problemu ;] Mobo ECS = czujniki napięć jakieś lewe chyba miała ;D No nic ;] Nuda dzisiaj bo na dworze non stop pada to wyjść nie można :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Hahahaha ale mi sie teraz z Was smiac chce :lol: jak grzeje slonce to Wam zle, jak deszcz pada tez zle haha zmulacze z Was :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Heh mowa o mnie nieprawdaz ?? :P Tak @spylon tak jak Lanc mowi nie mierz napiec programami :) Wiem co mowie bo mowie z wlasnego doswiadczenia... W everescie na 12V bylo cos kolo 10.5 V zreszta dla kazdej wartosci napiecia mi tak skakaly, ale na szczescie to tylko progs tak sadzil ;] pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) W OKRESIE 16.07 - 20.08 NIE BEDZIE MNIE !!!Dzisiaj mamy 5 sierpnia 2006... :lol: :lol: :lol2: :lol2: Mi się obecna pogoda podoba :mrgreen:. Dość już miałem upałów! Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Znacie może jakiś sposób (oprócz zmiany proxy) na konto premium na megaupload? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Obecna pogoda jest super. :P Mi bardzo odpowiada taka temperatura. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Znacie może jakiś sposób (oprócz zmiany proxy) na konto premium na megaupload?Może to nie premium, ale możesz ściągać jak wszystkie sloty na Polskę są zajęte ;) For Firefox ;) 1. W pasku adresu wpisujemy about:config 2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)" 3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override 4. W kolejnym okienku wpisujemy: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa. For Opera 1. W pasku adresu wpisujemy about:config 2. klikamy special 3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) 4.zapisz For IE Dla Internet Explorera: Dajemy Uruchom -> wpisujemy "regedit" Wchodzimy w ten klucz: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\5.0\User Agent] Jeżeli jakiś klucz nie istnieje to tworzymy go. Powinna tam być wartość "(Domyślna)", kliknijcie na nią prawym, dajcie Modyfikuj i wklejcie tam Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar) Co do tego z Firefoxa, jeśli to zrobisz to niektóre rzeczy przestaną działać... Np "Szybka Odpowiedź" na forum itd ;) Ale dla dobra ściągnięcia paru plików można się poświęcić :) Potem wywalasz to z about:config i wszystko śmiga ;] Pozdro Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) He dostałem telefon. ;] Nic szczególnego Motka C168, ale zawsze lepsze to niż nic. Mam problem z aktywacją WAP w Erze. :mur: Aktywowalem kodem - nie dziala. Pogadalem z lektorem, kazal wdusić #, tak tez zrobilem. A ten zgred mechaniczny do mnie "nie można wykonać tego polecenia". :mur: :mur: A standardowe dzwonki mnie dobijają. :mur: Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez CarryOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Lanc wielkie dzięki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 np ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jest tragicznie, od mniej więcej 48 godzin boli mnie głowa, mam gorączkę w okolicach 38 stopni. W poniedziałek jadę do szpitala, mam nadzieje, że nie zostawią mnie tam. Boone a tak naprawdę kev, co tu robisz?? :blink: Z tego co wiem dublowanie kont jest sprzeczne z regulaminem :huh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 ogladam film Pajak ale beton hahahah xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @Grzechu_1990 Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski ? :> ;] Z tego co mi wiadomo to kev ma dalej bana i jakoś szybko tu nie wróci... [dużo z nim na gg rozmawiam także wiem co pisze >.<] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...