Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie boli Cię już głowa ? Przeszło mu ;-). Grzechu_1990 jakąś ekstra kurację zastosował.Nadal boli, ale trochę mniej. Ja też oglądałem F1, nawet ładnie poszło Kubicy ;] . Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Kubica fajnie jechał, jakby nie te 2 przygody to na pewno byłoby podium. Szkoda, że zespół z tymi zmianami zawalił, bo była szansa na 6 miejsce. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mrjeremiasz: Dobrze Ci się kojarzy. :) To są Wormsy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Wormsy roxują :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 No ba. :D Jedyna gra w jaką po sieci gram. :P Ta gra jest nieśmiertelna (a 3d worms'om mówię: NIE). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Według mnie prawdziwe Wormsy skończyły sie na części trzeciej, czyli ARMAGEDON :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Zgadzam się z Grzechem. World Party były już przekolorowane :P btw. Dziwne, że spellbound mi podkreślił słowo "World" - to jest chyba poprawnie napisane... (mam wgrany słownik angielski) :mur: [; Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Dziwne, że spellbound mi podkreślił słowo "Wordl"Nie dziwne, pisze sie WorLD ;] . Wprawdzie w WWP grałem krótko, ale nie podobały mi sie. EDIT: Zdążyłeś wyedytować... ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wiem że literówka. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Jednak coś się pamięta. Grałem dość dużo, ale w 2 i 3 część. W WWP mało, a tych 3D to już na oczy nie widziałem. Zresztą teraz to się już grać nie chce :lol:, poza tym nie ma za bardzo na czym :lol2:. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Wróciłem, obejrzałem już DB do 34 odcinka :D Elo spamy! :D Z jakiej linii mobo Asus A7N8X-X zasila proca? +5V czy +12V? Hę? Muszę miernik kupić, bo coś mnie niepokoją odczyty z Everesta dla +12V. Wiem, wiem, napięć się programami nie mierzy. Dlatego w poniedziałek jadę po miernik. A teraz trochę pogram w Silkroad Online :plum: Asusy z serii A7N8X zasilają procka z 5v, wiem bo miałem (i to nawet dwa, A7N8X-X i A7N8X-VM) Nawet podobno można zrobić moda na 12v Znacie może jakiś sposób (oprócz zmiany proxy) na konto premium na megaupload?To ty też sciągasz DB? :D A odnośnie Wormsów, WWP są IMO najlepsze, a 3D jakoś nie najlepiej mi wchodzą Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 A ja robali nie lubię :P I takich komputerowych i takich żywych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Temperatura czego to temp3 w SpeedFan ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Temp3 to najczęściej temp niczego ;] U mnie to ma -56* :) Także nie martw się tym ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Kurde, kumpel przesrał mi mojego Daimosa ;(. Zgubił gdzieś płyty. :cry: O nieee... :cry: Nie posiada ktos jeszcze przypadkiem Daimosa? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobry wieczór. Właśnie wróciłem. :twisted: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Boone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 A witam witam :D Ja tez dopiero co wrocilem :) Moze mi ktos pomoc ? Przczytajcie moj topic o Microsoft Bootvis w kategorii Microsoft Windows ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W OKRESIE 16.07 - 20.08 NIE BEDZIE MNIE !!!lol dobre ;] W takim razie rozmawiamy/piszemy z duchem ? :mrgreen: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dobry wieczór. Właśnie wróciłem. :twisted:A moze chcesz jeszcze wybrac sie na wakacje do krainy ZPP :twisted:? No i wszystkie Spamy juz spia, jak milo :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja nie śpię. Zastanawiam się, czy nie nastąpi detonacja w moim kompie. Bo jutro na 90% będę mieć Palicika 6800gs 128/128 a on chyba pobiera prąd z +5V? Tak? Miałem brać 256/256, ale muszę kasy trochę na wesele zostawić, bo się za niedługo wybieram i jeszcze na prawko muszę kasę zbierać. Trochę mi szkoda, że 6800gs 256/256 nie kupię, ale cóź. Więc proc i karta z +5V, a ja mam zasiłkę Szefa 420 duala, z podwójną linią +12V. A jeszczę chcę o/c procka. I boje się, że może nastąpić detonacja :( Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 A moze chcesz jeszcze wybrac sie na wakacje do krainy ZPP :twisted:? No i wszystkie Spamy juz spia, jak milo :>. Nie śpią. Jaka zasiłka (najlepiej Modecoma) pociągnie mi Venice'a 3000 + Dfi Infinity + GF 7300GT ?? Bo mój Fortronik z podpisu ma słabą linie 12V <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Chieftec o którym pisał Spylon ;-). Świetny dział na takie pytania :mrgreen:. Wszyscy spamerzy już śpią? EDIT: Pewnie tak :lol:... To ja też idę ;-). Dobrej nocy tym, którzy jeszcze nie śpią! Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja wrocilem po zpp. BLANTMEN - daj znac jak jutro dojda do ciebie DB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Dobranoc. Good night. Gute Nacht. Bonne nuit. Спок'ойной н'очи. Buona notte. Buenas noches. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema spamery. Jeszcze śpicie? U mnie deszczyk pada cały czas. ;] Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja jeszcze nie spie... polozylem sie i zasnac nie moge wiec wyruszam po buleczki chyba zaraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A Ja ide wlasnie spac - DB obejrzany do 49 odcinka Jakie masz te Dragon Balle Pioorek? Bo za zwyklego to dziekuje, juz posciagalem, interesowalby mnie Z i GT Dobranoc spamki, pewnie o 12 znowu mnie ten ciec obudzi wredny, ktory ostatnimi czasy przychodzi do mnie pograc w Tibie bo komp mu padl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dobry! U mnie nawet 15 stopni chyba nie ma. :) Pozatym jestem szczęśliwy bo mam wyjazd do zakopca na tydzień za free (Oczywyście pieniądze na "wydatki własne" trzeba mieć). :D Teraz dopiero do kompa dotarlem. :) Brat siedział. Pozatym jestem szczęśliwy bo mam nowe 7182 map do shoppy do WWP więc jest co sprawdzać. :P Nazwy miejscowości piszemy wielką literą. 2259877[/snapback] np ;] Zgadzam się z Grzechem. World Party były już przekolorowane :P btw. Dziwne, że spellbound mi podkreślił słowo "World" - to jest chyba poprawnie napisane... (mam wgrany słownik angielski) :mur: [; lol dobre ;] W takim razie rozmawiamy/piszemy z duchem ? :mrgreen: :lol:Zdania rozpoczynamy wielką literą. 10% + 3 dni ZPP. ogladam film Pajak ale beton hahahah xDZdania rozpoczynamy wielką literą. 10% + 1 dzień ZPP. mnie to przed chwilą z komendy przywieźli usiłowanie uszkodzenia mienia ,na szczescie nic nie zrobilismy i puscili nas do domu,wogle spoko policjanci jak nas odwozili mnie i kumpla to puścili policeman jamala ,wogle to uszkodzenie to grafiti mialo byc,ale jakos nie zdazylismy jeszcze nic zrobic na szczescie i dobrze,juz nigdy wiecej ide spacZdania rozpoczynamy wielką literą. 2260348[/snapback] Lepszy rydz niż nic jak by to powiedział Ojciec Tadeusz. jakby 10% + 1 dzień ZPP. Kiedy wreszcie zaczniecie pisać poprawnie :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Były dni, kiedy błędów było jak na lekarstwo. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam ! :P W tak piękny dzień. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) W sobote miałem imprezke w leśniczówce. Bylo super! Najlepsze jak sie obudzilem rano a tutaj kto juz wstał dalej pije. Ja powiedziałem dosyc. Wypilem jeszcze tylko male piwko. W drodze powrotnej w samochodzie dalej polewali. Za tydzien poprawka. A teraz ide stawiac dach. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...