Jabar83 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Cześć spamery.Wróciłem po urlopie ,który jakoś udało mi się wybłagać u szefa. :P Jednak szczerze to wolałbym go dostać tak dopiero za tydzień ,bo pogoda jak pod psem :| Mimo to bawiłem się świetnie i czuję się wypoczęty jak nigdy. Hydro2 juz probowal cos zdzialac pod nickiem hose27, teraz jaki nick stawiacie? Ja mysle ze bedzie to macho27 lub cos w tym stylu ;]] No co ty, Hose27 to Hydro? Który stwierdził ,że kanciaste gry są bardziej realistyczne :lol: :mur: Nie wierzę w to. Jak można po 3 banach wracać, to kompletna głupota. Jak widzę ,że mnie gdzieś nie chcą, to nie wracam. Ok idę poczytać coś na forum i w serwisie PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Cze spamy. Moje kilka postów na PC Lab i riposta tamtejszych użyszkodników :lol: Boki zrywam :plum: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;&do=findComment&comment=2618089 I co o tym sądzicie? Pierw pyta o 6600 Le, edytuje posta i zmienia na 6600. Co za użyszkodnik. What a balls :lol: Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;&do=findComment&comment=2618089 Napotkane błędy:Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Napotkane błędy:Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. :-| Może trzeba się zalogować na ich pseudo-forum :lol: Ja tam nie zamierzam się rejestrować i użerać się z tymi użyszkodnikami ;) ,więc Spylon zrób screena najlepiej. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Napotkane błędy:Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny. :-|Potwierdzam, u mnie pokazał się ten sam błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) A tak w ogóle to za co Hydro został zbanowany ? : > Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Oglądałem ME w lekkoatletyce i uznałem, że jakoś takie to nudne. Pewnie dlatego, że na razie są eliminacje i tylko jeden finał (pchnięcie kulą). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Idę obejrzeć Dragon Ball'a. B-)Przy ktorym odcinku juz jestes? Ja przy 49, ogladam od nocy z piatku na sobote ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Potwierdzam, u mnie pokazał się ten sam błąd.Bo link jest zły, brak numeru posta. Edit: nie posta, tylko wątku. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Agnes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Przy ktorym odcinku juz jestes? Ja przy 49, ogladam od nocy z piatku na sobote ;) Jestem na 29, oglądam od wczoraj. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra panowie, oto screeny. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A oto link: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=182484 Mam nadzieję, że się dobrze wyświetli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A oto link: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=182484 Mam nadzieję, że się dobrze wyświetli. Agnes jak zawsze opanowana :) nędzne prowokacje nie są straszne dla supermoderatorki B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Macie błędy w swoich postach. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Agnes jak zawsze opanowana :) nędzne prowokacje nie są straszne dla supermoderatorki B-)To przez moje zwapniałe żyły. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Edytuj posta,bo jak nie, to wtedy będziesz się nudził . Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_caveMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) To przez moje zwapniałe żyły. B-) A mama mówiła "córuś nie jedz tego wapna ściennego" ;) Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez _caveMAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 To ma być poprawnie ortograficzny topic spamerski. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Agnes? Więc to Ty jesteś moderatorką Pc Lab? Aaa rzeczywiście. Nie wiem co mnie tam tak wszyscy atakują :D Chyba mój avatar im się nie podoba :lol: Jakoś na PPC nikt w taki sposób się do mnie nie odnosi. Nie wiem, czy oni sobie posty nabijają czy co. Dobra EOT, nie chcę tu rozpętać niepotrzebnego zamieszania, bo nie o to chodzi. Szacunek musi być. Ale jaja miałem niezłe z tego tematu :D Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 AragornPL, mam wszystkie odicnki Z,GT,zwyklych - z polskim lektorem, takiej wersji jak na TVN leciala bajka. BLANTMEN - mam nadzieje ze jutro paczka dojdzie // A jednak doszly ;]. Zdaj relacje z placu boju. 13 płyt DVD to pokaźna kolekcja. Jak mój wujek o tym usłyszał to lekko się przestraszył. :lol: Będzie mi je musiał zgrać tak, żebym mógł je obejżeć. W przeciwnym wypadku tylko je przegram i będę czekać z utęsknieniem na nagrywarke DVD. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 sz3lo, jak Sikor wpadnie to się pożegnasz z forum na kilka dni. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jezeli za takie posty was banuja to wspolczujeNas nie banują, ale Ty dostaniesz ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) sz3lo, jak Sikor wpadnie to się pożegnasz z forum na kilka dni. :wink: Nas nie banują, ale Ty dostaniesz ZPP. dobra, rozumiem ze posty bez duzej wartosci merytorczycznej sa traktowane jako spam - nie wolno podwazylem tez tutejsza moderacje - nie wolno robie niepotrzebne zamieszanie - nie wolno nudze sie razem z wami - nie wolno chce zaczaic jakas rozmowe - nie wolno to co wolno, jak nic nie wolno :blink: nie zeby mi specjalnie zalezało, ale posty usunalem, zeby nie było :-P Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez sz3lo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Zaczynaj zdania z dużej litery.To wolno. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No tak zapomniałem, powiedzcie cos wiecej na temat tej ortograficznej akcji, bo nie mam ochoty przekopywac pól watku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 to co wolno, jak nic nie wolno :blink:Wolno dawać zpp i sam Sikor Ci to powie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) @sz3lo Lepiej szybko te pierwsze litery popraw! Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Odnosnie tego topica z PCLaba, ten Poke to taki pseudo ekspert - kreci sie po roznych portalach, widzialem go miedzy innymi na TwojePC, PCLabie, Frazie, Tweaku, a nawet u nas. Zawsze cos gada nie do rzeczy. Odnosnie DB - 13 plyt? Mnie interesuje tylko Z i GT. Dam rade, mam nagrywarke DVD (szkoda ze w lapku, ale wazne. ze w ogole jest ;)) Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 I nastała cisza.... :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 I nastała cisza.... laugh.gifDziwne jak na taki temat... Idę oglądać "Katastrofy W Przestworzach". Do jutra, dobrej nocki ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...