Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć spamery.Wróciłem po urlopie ,który jakoś udało mi się wybłagać u szefa. :P Jednak szczerze to wolałbym go dostać tak dopiero za tydzień ,bo pogoda jak pod psem :| Mimo to bawiłem się świetnie i czuję się wypoczęty jak nigdy.

Hydro2 juz probowal cos zdzialac pod nickiem hose27, teraz jaki nick stawiacie? Ja mysle ze bedzie to macho27 lub cos w tym stylu ;]]

No co ty, Hose27 to Hydro? Który stwierdził ,że kanciaste gry są bardziej realistyczne :lol: :mur: Nie wierzę w to. Jak można po 3 banach wracać, to kompletna głupota. Jak widzę ,że mnie gdzieś nie chcą, to nie wracam.

Ok idę poczytać coś na forum i w serwisie PPC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze spamy.

Moje kilka postów na PC Lab i riposta tamtejszych użyszkodników :lol:

Boki zrywam :plum:

http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=...p;&do=findComment&comment=2618089

I co o tym sądzicie? Pierw pyta o 6600 Le, edytuje posta i zmienia na 6600. Co za użyszkodnik.

What a balls :lol:

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napotkane błędy:Link który zaprowadził cię do tej strony jest zły lub nieaktualny.
:-|

Może trzeba się zalogować na ich pseudo-forum :lol: Ja tam nie zamierzam się rejestrować i użerać się z tymi użyszkodnikami ;) ,więc Spylon zrób screena najlepiej. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Agnes? Więc to Ty jesteś moderatorką Pc Lab? Aaa rzeczywiście. Nie wiem co mnie tam tak wszyscy atakują :D Chyba mój avatar im się nie podoba :lol: Jakoś na PPC nikt w taki sposób się do mnie nie odnosi. Nie wiem, czy oni sobie posty nabijają czy co. Dobra EOT, nie chcę tu rozpętać niepotrzebnego zamieszania, bo nie o to chodzi. Szacunek musi być. Ale jaja miałem niezłe z tego tematu :D

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AragornPL, mam wszystkie odicnki Z,GT,zwyklych - z polskim lektorem, takiej wersji jak na TVN leciala bajka.

BLANTMEN - mam nadzieje ze jutro paczka dojdzie // A jednak doszly ;]. Zdaj relacje z placu boju.

13 płyt DVD to pokaźna kolekcja. Jak mój wujek o tym usłyszał to lekko się przestraszył. :lol: Będzie mi je musiał zgrać tak, żebym mógł je obejżeć. W przeciwnym wypadku tylko je przegram i będę czekać z utęsknieniem na nagrywarke DVD. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sz3lo, jak Sikor wpadnie to się pożegnasz z forum na kilka dni. :wink:

Nas nie banują, ale Ty dostaniesz ZPP.

dobra, rozumiem ze posty bez duzej wartosci merytorczycznej sa traktowane jako spam - nie wolno

podwazylem tez tutejsza moderacje - nie wolno

robie niepotrzebne zamieszanie - nie wolno

nudze sie razem z wami - nie wolno

chce zaczaic jakas rozmowe - nie wolno

to co wolno, jak nic nie wolno :blink:

nie zeby mi specjalnie zalezało, ale posty usunalem, zeby nie było :-P

Edytowane przez sz3lo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnosnie tego topica z PCLaba, ten Poke to taki pseudo ekspert - kreci sie po roznych portalach, widzialem go miedzy innymi na TwojePC, PCLabie, Frazie, Tweaku, a nawet u nas. Zawsze cos gada nie do rzeczy.

Odnosnie DB - 13 plyt? Mnie interesuje tylko Z i GT. Dam rade, mam nagrywarke DVD (szkoda ze w lapku, ale wazne. ze w ogole jest ;))

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

I nastała cisza.... laugh.gif

Dziwne jak na taki temat...

Idę oglądać "Katastrofy W Przestworzach". Do jutra, dobrej nocki ;] .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...