wheelerfan Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) A tak się spytam, kto się czuje uzależniony od forum ? Jak to rozpoznać ? :unsure:Jeżeli mając chwilę wolnego czasu i nie wiedząc co robić decydujesz się na odpalenie forum to jesteś uzależniony. To samo jeżeli piszesz w tym właśnie topicu i innych na oślej absolutnie nie udzielając się w pozostałych. Objawów uzależnienia można wymieniać więcej. Udaj się do psychiatry, opisz objawy - rozpocznij leczenie. :) Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Cze :mur: I ^&* bombki strzelił, świąt nie będzie(sic!). Napisali mi z Arche, że nie mają Leadteka 16p5v 128/256 :sad: I co ja teraz biedny zrobię? Idę się wieszać... Do zobaczenia po drugiej stronie mocy. A mówiłem mamie, dołóż mi wcześniej kasę to kupię póki są, bo w końcu zabraknie i się tak stało. I jak tu się nie pociąć. I znowu z tym shitem na pokładzie. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja tak z 3 godziny na forum spędzam, nie licząc przeglądania Benchmarka, PCLaba itd. A i jeszcze z 1h gry Q3/ET. Jestem uzależniony :cry:. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Cze spamery :] Sikor nie da sie jakos stracic % od ciebie ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) v.e.n.o.m, drugi stopień uzależnienia to powieszenie sobie zdjęcie Sikora z płetwą nad łóżkiem. ;) :lol: Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A jaki jest 3 stopień ? Drugi już od miesiąca jest zaliczony :-| Heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 3 stopień jest wtedy gdy Sikor ma twoje zdjęcie nad łóżkiem. :wink: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A tak na serio to na serio za dużo przy kompie siedzę już o forum nie wspominając. Dzień bez PPC dzień stracony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Niestety też jestem troszkę uzależniony :? i trochę mnie to martwi :-| . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Też już się uzależniłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja też :P Nie ma dnia, żebym nie wszedł na Ppc :| Ogólnie dzień wporzo, tylko szkoda, że pada u mnie. Lepiej jakby chmury były, ale bez deszczu. Pozdro4all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tylko tą taczkę zostaw w pobliżu żeby Sikora odwieść do domku :lol: :lol: :lol: . Zawsze do domu wracam sam. Odwieźć 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) A tak się spytam, kto się czuje uzależniony od forum ? Jak to rozpoznać ? :unsure:Pomimo że średnia sięga u mnie 8,2 posta na dzień, i że prawie cały dzień siedzę na forum nie czuję sie uzależniony... :rolleyes: :wink: Tak w ogóle to witam :D . EDIT: Sikor a jak sie wybierasz z Kasią to też wracasz sam do domu?? :blink: Oczywiście pozdrawiam Kasie :P . Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ech... Ale nudy :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 ..... EDIT: Sikor a jak sie wybierasz z Kasią to też wracasz sam do domu?? :blink: Oczywiście pozdrawiam Kasie :P . Ech, ale Wam to trzeba wszystko łopatologicznie tłumaczyć. :blink: "Sam" w sensie "o własnych siłach". BTW, nie ruszam się w zasadzie (no, może oprócz festynów służbowych :-P ) nigdzie bez Kasi, także w tym innym znaczeniu nigdy nie wracam sam. Niemniej taczki, nosze, tudzież inne tego typu wynalazki nie są mi potrzebne. :-P A za pozdrówka dziękuję. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Cześć spamery. Dzisiaj w końcu się rozpogodziło i od razu lepiej się pracuje :) Tak miałem dość tych upałów ,a teraz by się przydały, bo chcę w weekend gdzieś nad wodę wybrać się z dziewczyną. Wole to niż wydatki na jej solarium :| Sikor nie dajesz za wygraną jak widzę ;) Od twoich poczynań ilość postów na dzień w tym jakże potrzebnym temacie spadła drastycznie. Ludzie się boją pisać czy jak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja się zastanwiam jakim cudem chce wam sie tu pisać :D :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Trzepanie postow, cos co kazdy lubi i kazdego to podnieca. Wiec chce sie pisac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja się zastanwiam jakim cudem chce wam sie tu pisać :D :blink:Ja bym sie zastanawiał komu by sie chciało to czytać od początku :lol: . EDIT: 15:38 Nagle zaczęło lać :huh: . Czemu taka cisza w tym temacie?? EDIT2: 15:45 I wyszło słońce :P . Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No i przestaliście pisać BRAWO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No i przestaliście pisaćKto Ci to powiedział ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No i przestaliście pisać BRAWO :D Wyjdź :!: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Sikor, się zdenerwował. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Moj pierwszy post z pracy :twisted:! Spadam do Kobiety, napisze Wam cos wieczorem z domu, zeby nie bylo Wam smutno :blurp: :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ale tu cisza :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Znacie może jakiś fajny darmowy antywirus?? I tez fajny pakiet kodeków DIVX i XVID ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Co tam słychać ciekawego w świecie PPC?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jestem wkurzony po meczu Legii. Aż takiej mizerii to się nie spodziewałem <_< <_< <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Siemanko. U mnie luz ogólnie, byłem na rowerku z kumplem i zaczęło lać 1,5km od domu. Zapierdzielaliśmy 50km/h :P Zmokłem i tak... Gdzie można włożyć za friko mp3 stream ? Żeby mieć link i można z każdego pc wejść i odsłuchać ? Tak jak np. filmy na youtube.com. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...