qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 O 12 ja się nie zgadzam!!! Za szybko ten czas leci!!!A ja laba do października, a od października jedna wielka impreza czyli studia. Moze mi sie zaczna troche wczesniej bo chce sie wprowadzic do akademika 07.09. . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wlasnie przed chwila bylem na Tweaku, zobaczyc jak sie to prawie jak forum rozpada Najbardziej rozwalil mnie dzial ekstremalne podkrecanie - zreszta sami zobaczcie: http://tweak.pl/forum/index.php?showforum=32 :lol: 'Zenua' Banda n00bow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tam juz nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A jaki tam poziom mają. Chłopcy chyba nasz zatną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Do ilu podkręcę ? :D Coś chyba administracja zapadła w sen zimowy, albo inaczej. Nikt tych n00bów co takie pytania zadają nie kara. ;] Twak już dawno umarł. [; Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Po obejrzeniu meczu USA-Brazylia w kosza (towarzyski przed MŚ) stwierdzam, że USA nie jest jakieś strasznie mocne i może sobie nie poradzic z takimi zespołami jak Litwa lub Argentyna. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wyszło prawie jak styl urzędowy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Wlasnie przed chwila bylem na Tweaku, zobaczyc jak sie to prawie jak forum rozpada Najbardziej rozwalil mnie dzial ekstremalne podkrecanie - zreszta sami zobaczcie: http://tweak.pl/forum/index.php?showforum=32 :lol: 'Zenua' Banda n00bow :) Boze, siedze od godziny i tam na posty odpisuje. Jednak razygnuje bo niektorych userow poprostu nie da sie czytac. Nie wspominam o adminach ktorych tam chyba poprostu nie ma. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Teraz mam Tweak w [gluteus maximus]. PPC roxuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Teraz mam Tweak w [gluteus maximus]. PPC roxuje :D Nie rozumiem jak jedno z najwiekszych polskich forum o tematyce komputerowej tak moglo sie zepsuc. Czemu oni nie zrobia tam porzadku. Po to sa chyba admini... Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Nie wiem jak wy, ale ja ide spac. <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 @Neo_x Przecież wszyscy wartościowi ludzie jacy byli na Tweak'u przeszli tutaj [; I teraz PurePC to jest stary prawdziwy Tweak. :) A "nowy" Tweak to jest próba Liska na przywrócenie jego maszynki do robienia pieniędzy do życia. Zresztą ten temat jest już zamknięty. ;] Także nie wygrzebujmy starych śmieci, bo znowu przez parę stron ludzie będą narzekać na tweak'a itd. :) Też idę zaraz spać, bo nie ma co robić przy tym komputerze o tej godzinie ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dzis rano jade, wiec niedlugo czas isc spac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja dzis ide spac wyjatkowo wczesnie. Dobranoc i slowniki ortograficzne na noc. ;s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja miałem 2dniowe przymusowe wakacje od neta ;-) (szkoda gadać!). Dużo przez ten czas mnie jednak nie ominęło - raptem 3 strony :-P. BTW. Ja jeszcze (na szczęście) okularków nie noszę, a przy kompie przy moim monitorku z siga siedzę dość dużo (1024x768@85Hz). Dobranoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dzień dobry. ;) Sorry, że ostatnio nie udzielam się na forum, ale mam zajebistą pracę i po prostu nie mam czasu. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzień dobry. ;] Wróciłem z odwyku, zabieram się za odrabianie stronic w różnych topicach. ;] Edytka: Widzę, że sigi też nie bardzo poprawione [;. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z kościoła. Pomodliłem się za Was ;]. Teraz trzeba chwilę pograć w jakąś gre. Na dworze mokro, padało przez pół nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z kościoła. Pomodliłem się za Was ;]. Teraz trzeba chwilę pograć w jakąś gre. Na dworze mokro, padało przez pół nocy.Ja też wróciłem z kościoła i też chyba sobie będę grał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dzień dobry. ;) Sorry, że ostatnio nie udzielam się na forum, ale mam zajebistą pracę i po prostu nie mam czasu. :)To co takiego robisz? ;) Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z kościoła. Pomodliłem się za Was ;]. Teraz trzeba chwilę pograć w jakąś gre. Na dworze mokro, padało przez pół nocy.Jakie padalo ;) U mnie swieci sloneczko od czasu do czasu, jest cieplo i sucho ;) Ja też wróciłem z kościoła i też chyba sobie będę grał.A ja wrocilem ze spacerku z pieskiem ;) Do kosciola nie chodze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja też być antychryst ;) Wyjeżdżam, będe 20 sierpnia (czyli za tydzień), pa spamy! BTW Będe przejeżdżał przez miasto Sikora, może ktoś mi wręczy tą taczkę? :razz: Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Najwięksi spamerzy jadą na wakacje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja też być antychryst ;) Wyjeżdżam, będe 20 sierpnia (czyli za tydzień), pa spamy! BTW Będe przejeżdżał przez miasto Sikora, może ktoś mi wręczy tą taczkę? :razz: Zebys przypadkiem pletwa nie dostal ;DD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Elo spamy ;) Niedawno wstałem. Wróciłem z 18 kumpla o godzinie 3 nad ranem, ale był klimat :D Nawet kaca nie mam. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Wróciłem z 18 kumpla o godzinie 3 nad ranem, ale był klimat :D Nawet kaca nie mam.Nie o 3 nad ranem tylko o 3 wieczorem ;) Rano to jest 12 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 To co takiego robisz? ;) (...) Praca w sklepie komputerowym. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Praca w sklepie komputerowym. ;)Przyznaj się co wciskasz ludziom :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Praca w sklepie komputerowym. ;)No to za bardzo sie tam nie nameczysz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No nie, ostatni post został napisany o 15:49. Coś niedobrego dzieje się z tym tematem. Dzisiaj nie za bardzo działał mi internet. Dopiero teraz udało mi się wejść na PPC. Zaraz idę obejrzeć coś w telewizji ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Faktycznie coś złego! To pewnie dlatego, że ja na pc teraz mniej siedzę ;-) :-P :twisted2:. EDIT: Z tą ciszą to coś niedobrego... Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Kolejna porcja z meczów towarzyskich przed MŚ Japonia 2006 w koszykówce :D : Niemcy pokonali Chińczyków. Świetny mecz Nowitzkiego (szczególnie w IV kwarcie dał popis). Chiny jak zawsze chaotyczna gra, podania zwykle do Yao i dobry mecz zawodnika z 8 (nie wiem jak on się nazywa, bo nie umiem odczytac tych chińskich krzaczków). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jak to was nie interesuje to pisac. Wtedy przestanę. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...