emre Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Wojna..... :wink:3 wojna światowa już? :blink: :lol: Oby nie... A ja dzisiaj poznałem bardzo fajną dziewczynę, ładną, o dziwo podzielającą moje zainteresowania, na dodatek nie ma chłopaka. I jedna część mnie mówi, że warto do niej startować, najwyżej nic nie wyjdzie, bo wiadomo - lepiej żałować, że nie wyszło, niż że się nie spróbowało. Ale druga część mnie, ta bardziej leniwa, mówi po co sobie zawracać głowe i narażać na ewentualne problemy i wydatki ;) . I teraz mam dylemat co robić =] .Zacznij działać! Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zacznij działać!Może forum trzynastka pomoże. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Może forum trzynastka pomoże. [;Nie wiem, może masz z tym forum większe doświadczenie niż ja :razz: <joke> . Ale mniejsza o to, cieszmy się tą resztką wakacji, która pozostała. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Nie tylko ja na tym forum mam, ale do tego nie mozna juz wracać. [[; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mmmm... Właśnie przed chwilą zjadłem dwa pyszne "kebaby" albo pity jak kto woli. Oczywiście z własnoręcznie przyrządzonym sałatko-nadzieniem. Niebo w gębie. Przydałoby się teraz wybrać na jakiś rowerek czy coś. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Spalić te kebaby? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Grr... Już nie lubię tego święta... Nie dość że całe CH Promenada jest otwarte dla 3 sklepów (w tym 2 bary typu Pizza Hut i KFC [; ), to jeszcze z Media Marktu mnie wywalili na 10 minut przed 17, bo zamykają. :/ Już sie jutra nie mogę doczekać. [; el_gringo_dado- Chłopie, działaj, a nie siedzisz bezczynnie!!! [; Ja próbowałem 2 razy, to próbuję po raz 3- pamiętaj- Nadzieja jest matką głupców, ale i umiera ostatnia. [; Miej nadzieje że sie uda. [; Pozdro i powodzenia. [; Thx Pioorek za upomnienie o paru kropkach i z małych liter zdania. [; Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Drunk_ZoZol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja mam nadzieje, ze uda ci sie uniknac % za tego posta :P. Wiec, Drunk ZoZol, dzialaj :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema spamy ;) Współczuje tych helikopterów. U mnie jak zwykle spokojnie (zaczynam sądzić, że to dobrze), niespokojnie tylko na linii neta, w cs lag jak zawsze ;) Pozdro dla wszystkich. P.S - A z Tą dziewczyną to jak ładna i macie o czym gadać to działaj póki czas ! Potem będziesz żałować jak nie spróbujesz, a takto masz satysfakcje, że nie wyszło, ale próbowałeś... Powodzenia Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Huh dawno mnie tu nie było. ;] Też się jutra doczekać nie moge - dzisiaj fotolab był zamknięty i zonk. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja tam sie nie mogę doczekać pograć w red orchestra... warto kupować? xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) @Drunk_ZoZol Jakiś tydzień/dwa tygodnie temu, na steamie był możliwy PRELOAD i granie jakiś tydzień w FULL WERSJE bez limitów. ;] Takie open beta testy na full wersji. :mrgreen: Teraz gierka na steamie za 25$. Nie powiem ci czy warto, bo nie ściągałem. [; EDIT: To jest mój tysięczny post. [; Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Wiem że było [; Wiedziałem o tym na tydzień przed promocją... i zapomniałem [; Ale i tak kupie. :) Wiem że warto, przynajmniej tak sądzę. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Grr... Już nie lubię tego święta... Nie dość że całe CH Promenada jest otwarte dla 3 sklepów (w tym 2 bary typu Pizza Hut i KFC [; ), to jeszcze z Media Marktu mnie wywalili na 10 minut przed 17, bo zamykają. :/ Już sie jutra nie mogę doczekać. [;To jeszcze nic. Wyobraz sobie ze ja poszedlem do sklepu po cukier o 10 rano bo nie mialem czym sobie herbaty poslodzic. Szukalem otwartego sklepu ze 40 min, poszedlem nawet do trzech calodobowych, o dziwo byly pozamykane i karteczki z napisami ze dzisiaj nieczynne. Nawet sobie nie wyobrazacie jak obrzydliwie smakuje herbata bez 2 lyzeczek cukru ;) EDIT: Zlapalo mnie cos na modyfikacje pulpitu w moim win2003 ;) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A nie miałeś cukru waniliowego? Pamiętam że czegoś sie dosypywało i było trochę słodsze od cukru, ale nie pamiętam co to... może mieszanka typu: cukier waniliowy-żelatyna? Nei pamiętam [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) No pewnie ;) Z herbaty zrobi mi sie kisiel herbaciany ;) Zreszta i tak nie mialem :P EDIT: Tak przy okazji ;) Maly "tuning" mojego desktop-u ;) http://img150.imageshack.us/img150/3048/pulpitby1.jpg Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chodzi ci o glukoze spozywcza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Cze spamy. Szukam przejściówki 2molexy -> PCI-E, bo w mojej zasiłce nie ma kabla zasilającego kartę na PCI-E. Znalazłem tu: http://mcs.pc.pl/produkt952.html ale coś drogo chcą jak za głupi kawałek kabla. Na allegro nie mogę znaleść, może ktoś pomoże? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A macie posłuchajcie: http://l2.wiesiek.ifc.patrz.pl/ A tak BTW to Witam ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Cze spamy. Szukam przejściówki 2molexy -> PCI-E, bo w mojej zasiłce nie ma kabla zasilającego kartę na PCI-E. Znalazłem tu: http://mcs.pc.pl/produkt952.html ale coś drogo chcą jak za głupi kawałek kabla. Na allegro nie mogę znaleść, może ktoś pomoże? icon_wink2.gif dużo ??? Jak można wyczytać, to "Specjalna przejściówka która eliminuje zakłócenia elektromagnetycznych generowanych przez nowe karty graficzne oraz stabilizuje napięcia dla nich." Ta przejściówka z tego co wiem posiada filtr REMIC @all Siemka. U mnie nareszcie się ciepło zrobiło, już jest ok.23 stopnie ;) I tylko troche zachmurzone. Pozatym mam pieska od 2 dni i musze go nauczyć wydalać się na dworku :P Pozdro Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Cze spamy. Szukam przejściówki 2molexy -> PCI-E, bo w mojej zasiłce nie ma kabla zasilającego kartę na PCI-E. Znalazłem tu: http://mcs.pc.pl/produkt952.html ale coś drogo chcą jak za głupi kawałek kabla. Na allegro nie mogę znaleść, może ktoś pomoże? ;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17204 tu masz taniej :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A macie posłuchajcie: http://l2.wiesiek.ifc.patrz.pl/ A tak BTW to Witam ! :P Starrrreeeee :P W temacie humor bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 qbass- nei pamiętam co to było, ale wiem że jak na obozie na którym byłem zabrakło cukru, tośmy wrzucili jakieś "inne" słodkopodobne produkty do słoika i było dobrze [; Neo_x "No pewnie icon_wink2.gif Z herbaty zrobi mi sie kisiel herbaciany icon_wink2.gif Zreszta i tak nie mialem icon_razz.gif" - lol [; nie no wiesz, gdybyś mieszał i wypił jeszcze ciepłą to byś nawet tych glutów nie poczuł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) qbass- nei pamiętam co to było, ale wiem że jak na obozie na którym byłem zabrakło cukru, tośmy wrzucili jakieś "inne" słodkopodobne produkty do słoika i było dobrze [; Neo_x "No pewnie icon_wink2.gif Z herbaty zrobi mi sie kisiel herbaciany icon_wink2.gif Zreszta i tak nie mialem icon_razz.gif" - lol [; nie no wiesz, gdybyś mieszał i wypił jeszcze ciepłą to byś nawet tych glutów nie poczuł :lol: Wiesz co?:P To ja juz wole ten jeden dzien przebolec bez cukru :P EDIT: Ale Ci nasi Admini :* kombinuja z moim ulubionym tematem o rowerkach ;) Ostatnio kiedy tu tu bylem to czytalem o rowerkach na oslej laczce, pozniej w motoryzacji a teraz w sporcie :P Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Niech zrobią osobny dział dla rowerów xD Noo... właśnie wróciłem z zakupów [; zamiast red orchestra kupiłem sobie siakiś komiks Jeremy tom 3 za 14,90 (zajefajny humorek :D) i cd-action by poczytać co oni piszą o "grze numeru" NFS Carbon [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 i cd-action by poczytać co oni piszą o "grze numeru" NFS Carbon [;Skana poprosze tej strony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 do czasu... :wink: nawet o tym nie mow :D Zdania zaczynamy wielką literą. 10% + 2 dni ZPP. Tyle ze ja juz 3 dzien z rzedu spie 3 h na dobe :) Proszkow na sen nie bede bral bo juz sie nalykalem tabletek w swoim zyciu, czytac nie mam co bo gazety juz przeczytalem wszystkie co mam w domu po 5 razy a ksiazki zadko zdarza mi sie czytac bo poprostu nie lubie :) Co dziwne, nie czuje sie zmeczony. Nie mam potrzeby odsypiac tego w dzien :) 2269207[/snapback]Jaka trucizna? Woda kranówa, puszczana szlauchem z magazynu do butelek. Kolor i smak to plakatówki + cukier. Niczym się nie otrujesz :lol: W kauflandzie widziałem jakiś cytrynowy napój 2l za 0.99. Też pewnie na miejscu robią :D Nazwy własne piszemy z wielkiej litery. 10% + 1 dzień ZPP. Zadne uzaleznienie od forum, tylko lubie ten klimat naszego forum i was, userzy. Wlasnie przejechalem przez granice litewska spowrotem do kraju. Fajnie bylo, srodmiescie Wilna to pare malych wiezowcow na krzyz, ale i tak czulem sie, jakbym przyjechal z trzeciego swiata. Normalnie full kulturka, czysto, bezpiecznie, ladnie. W jakiejs katedrze byla ksiega modlitw, a Ja tam sie wpisalem Owned by Ara- 2274197[/snapback] dużo ??? Jak można wyczytać, to "Specjalna przejściówka która eliminuje zakłócenia elektromagnetycznych generowanych przez nowe karty graficzne oraz stabilizuje napięcia dla nich." Ta przejściówka z tego co wiem posiada filtr REMIC @all Siemka. U mnie nareszcie się ciepło zrobiło, już jest ok.23 stopnie ;) I tylko troche zachmurzone. Pozatym mam pieska od 2 dni i musze go nauczyć wydalać się na dworku :P Pozdro Zdania zaczynamy wielką literą. Powinieneś dostać procenty i ZPP, ale skoro masz już BAN'a ..... :twisted2: BTW, od razu widać, że dawno mnie tu nie było. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A ja sobie zmieniłem avatar :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ciekawe kto jeszcze nie dostał ZPP od Sikor'a ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja za sam ten topic mam 3 razy po 10%. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...