wheelerfan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ciekawe kto jeszcze nie dostał ZPP od Sikor'a ? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja :D Ja nie dostałem. :) Miałem za to megaZHP :D za brak kropki w skrócie wyrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Wicie co? Dałem sobie spokój z tą dziewczyną. Wiecie czemu? Przekreśliło ją to, że zapaliła przy mnie papierosa, czego po prostu nie znoszę. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) I bardzo dobrze! Mozemy przybic pione, tez tego nie lubie. :gitarzysta2: EDIT: Po prostu - popraw lepiej bo Sikor cie dopadnie :P. U mnie pali siostra... najgorsze jest to ze mam pokoj zaraz obok niej... nie jedna walke stoczylismy i nie jedne paznokcie (a raczej tipsy) pekaly :P. Myslalem kiedys zeby jej obkleic pokoj zdjeciami raka pluc. Tzn jak gdzies pojedzie na jakis czas. Troche brutalne ale moze pomoze. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) I bardzo dobrze! Mozemy przybic pione, tez tego nie lubie :gitarzysta2: U mnie w domu tylko ja nie pale bo brat, ojciec i matka tak... :-| I jak tu im przetłumaczyć, że zle robią ?! Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Sami pewnie zdają sobie sprawe ze zle robia, ale po prostu nie moga tego rzucic. Tak to jest jak sie uzaleznisz od fajek, palisz bo musisz. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) EDIT: Po prostu - popraw lepiej bo Sikor cie dopadnie :P. Dzięki ;* U mnie w domu pali matka. Na szczęście mniej niż np. rok temu, ale dalej kopci jak lokomotywa. Ja nawet nie mam zamiaru tego zaczynać, bo nie chcę sobie psuć zdrowia, poza tym nie mam na to kasy :lol: . Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja też nie dostałem ZPP :D. I nie dostanę, zapewniam wszem i wobec ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witam w klubie niepalących :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Ja też nie palę. Dla mnie to najgorszy nałóg. U mnie w domu palą rodzice. Ja mam takie obrzydzenie do fajek, że wyganiam ich na balkon na dymka. W ogóle sądzę, że palenie w tym wieku to szpan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 W ogóle sądzę, że palenie w tym wieku to szpan.Albo głupota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Albo głupota. Zwał jak zwał. Mam kolegów, nałogowych palacz, co już kopcą od 3 klasy podstawówki, , czyli już ze 6 lat. Chłopki na WF - ach normalnie zdychają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Wielka akcja "palenie szkodzi zdrowiu"? ;) BTW: Ja zmieniłem podpis. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Wielka akcja "palenie szkodzi zdrowiu"? ;) BTW: Ja zmieniłem podpis. Do tego trzeba mieć podejście. Ile razy u mnie w szkole były prezentacje. Tylko co z tego. Przyszła Pani/Pan, by odklepać tylko wierszyk, a na przerwie samemu poszli zapalić. I to ma być przykład. :mur: :mur: :mur: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Takie jest życie <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 O k**** , ile natrzaskaliście. :D Nie ma szans abym przeczytał 150 stron ... Może ktoś coś streści ? Mianowicie czy zmieniły się jakieś zasady ? Ktoś dostał dożywocie ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nic się nie zmieniło. Wszyscy muszą być nieskazitelni ortograficznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hehehe mam wujka ktory rzucil palenie - co w tym takiego? No wiec kiedy go sie nie widzialo to mial fajke w buzi. JARAL JAK SMOK (albo i dwa). Non toper faja w mordzie. Potrafil ja trzymac 10 min, odpalic, wypalic, za 10 min wsadzic druga i tak w kolko. W kazdym razie niezle zapasy sztang mial. A rzucil. Powiedzial sobie ze nie bedzie palic i nie pali ;). Ale za to pije duzo. Raz na domowej imprezie przyniosl kotleta mielonego w rece z domu i mnie sie spytal co to jest :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No, dzisiaj lepiej. :-P Cześć spamery. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No, dzisiaj lepiej. :-P Cześć spamery. :D Witaj bykobójco! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Cze Sikor i wszyscy inni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Cze xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam was! Ja tez nie palę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Siema wszystkim! U mnie nikt w rodzinie na szczęście nie pali. :) Właśnie wstałem, a dzień zapowiada się całkiem ciekawie. P.S. Ja też jak do tej pory mam na koncie 0%. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 P.S. Ja też jak do tej pory mam na koncie 0%. :DZero ?! Oooooo nie ! Trzeba mu procenty wlepić ! To jest niedopuszczalne ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Ja też nie palę i nie mam zamiaru zaczynać!!! BTW. Mam 20% za błędy w tym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 A ja mam 0 (słownie : zero) % z tego tematu a 10% za "Było! Szukaj!" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Ja chyba poproszę dr. Sikora o utrzymanie tego topic'u po wakacjach. :) Wszystkie zdania z dużej litery, ortograficzny full wypas i ogonki literowe, czyli "to co tygrysy lubią najbardziej" :D Normalnie cud - miód. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pomysł ! Jak będziemy mieć do szkoły napisać jakiś referat, to dr Sikor sprawdzi go nam pod względem ortograficznym i każe nam wyeliminować te błędy, które popełnimy (jak popełnimy jakieś po wakacjach ortograficznych ;)) !! :lol: Troszkę roboty będzie miał. :P Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam pomysł ! Jak będziemy mieć do szkoły napisać jakiś referat to dr. Sikor sprawdzi go nam pod względem ortograficznym i każe nam wyeliminować te błędy które popełnimy(jak popełnimy po wakacja ortograficznych ;)) !! :lol: Troszkę roboty będzie miał. :PTaaaa... Przy 10 błędach dostajesz 100% i bana na forum. Nie wiem czy to pasowałoby Ci? EDIT: Pomyłka, dr Sikor daje 10% jednarozowo, a za każdy wielbłąd 1 dzień ZPP. Co nie zmienia faktu, że podpada to pod punkt regulaminu o odrabianiu zadań! Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Taaaa... Przy 10 błędach dostajesz 100% i bana na forum. Nie wiem czy to pasowałoby Ci? Pasuje mi ! :lol: :lol2: :wink: :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...