Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

I bardzo dobrze!

Mozemy przybic pione, tez tego nie lubie. :gitarzysta2:

EDIT:

Po prostu - popraw lepiej bo Sikor cie dopadnie :P.

U mnie pali siostra... najgorsze jest to ze mam pokoj zaraz obok niej... nie jedna walke stoczylismy i nie jedne paznokcie (a raczej tipsy) pekaly :P.

Myslalem kiedys zeby jej obkleic pokoj zdjeciami raka pluc. Tzn jak gdzies pojedzie na jakis czas. Troche brutalne ale moze pomoze.

Edytowane przez Pioorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bardzo dobrze!

Mozemy przybic pione, tez tego nie lubie :gitarzysta2:

U mnie w domu tylko ja nie pale bo brat, ojciec i matka tak... :-| I jak tu im przetłumaczyć, że zle robią ?!

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT:

Po prostu - popraw lepiej bo Sikor cie dopadnie :P.

Dzięki ;*

U mnie w domu pali matka. Na szczęście mniej niż np. rok temu, ale dalej kopci jak lokomotywa. Ja nawet nie mam zamiaru tego zaczynać, bo nie chcę sobie psuć zdrowia, poza tym nie mam na to kasy :lol: .

Edytowane przez el_gringo_dado

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielka akcja "palenie szkodzi zdrowiu"? ;)

BTW: Ja zmieniłem podpis.

Do tego trzeba mieć podejście. Ile razy u mnie w szkole były prezentacje. Tylko co z tego. Przyszła Pani/Pan, by odklepać tylko wierszyk, a na przerwie samemu poszli zapalić. I to ma być przykład. :mur: :mur: :mur:

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe mam wujka ktory rzucil palenie - co w tym takiego?

No wiec kiedy go sie nie widzialo to mial fajke w buzi. JARAL JAK SMOK (albo i dwa).

Non toper faja w mordzie. Potrafil ja trzymac 10 min, odpalic, wypalic, za 10 min wsadzic druga i tak w kolko. W kazdym razie niezle zapasy sztang mial.

A rzucil. Powiedzial sobie ze nie bedzie palic i nie pali ;).

Ale za to pije duzo. Raz na domowej imprezie przyniosl kotleta mielonego w rece z domu i mnie sie spytal co to jest :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomysł ! Jak będziemy mieć do szkoły napisać jakiś referat, to dr Sikor sprawdzi go nam pod względem ortograficznym i każe nam wyeliminować te błędy, które popełnimy (jak popełnimy jakieś po wakacjach ortograficznych ;)) !! :lol: Troszkę roboty będzie miał. :P

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pomysł ! Jak będziemy mieć do szkoły napisać jakiś referat to dr. Sikor sprawdzi go nam pod względem ortograficznym i każe nam wyeliminować te błędy które popełnimy(jak popełnimy po wakacja ortograficznych ;)) !! :lol: Troszkę roboty będzie miał. :P

Taaaa... Przy 10 błędach dostajesz 100% i bana na forum.

Nie wiem czy to pasowałoby Ci?

EDIT:

Pomyłka, dr Sikor daje 10% jednarozowo, a za każdy wielbłąd 1 dzień ZPP.

Co nie zmienia faktu, że podpada to pod punkt regulaminu o odrabianiu zadań!

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...