Sikor Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Mam pomysł ! Jak będziemy mieć do szkoły napisać jakiś referat [brak przecinka] to dr. Sikor sprawdzi go nam pod względem ortograficznym i każe nam wyeliminować te błędy [brak przecinka] które popełnimy[brak spacji](jak popełnimy po wakacja[brak "ch"] ortograficznych ;) ) !! :lol: Troszkę roboty będzie miał. :P Ciebie chyba Chrystus opuścił. :lol2: Wystarczy mi tego tematu. :twisted2: BTW, a już Twoich "dzieł", to na pewno nie chciałbym sprawdzać. :wink: Raptem cztery zdania, a ile uchybień. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra już nic nie piszę... :oops: :lol: BTW: Wszystkie uchybienia w poprzednim poscie z 'durnowatą' propozycją już zostały poprawione. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Pachnie nudą i ciszą. Ja za chwilę wybywam na małe ognisko :twisted2:, więc mnie już tutaj dzisiaj nie będzie. Miłego wieczora ;-). Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Wrocilem z przymusowych wakacji danych mi przez Sikorka. :* ;) Qrde, ja od 3 nocy w domu nie bylem :P Dzisiaj tez mialem na impreze jechac ale wale to. :P Caly dzien przespalem dzisiaj bo juz po prostu ledwo widzialem na oczy. :P Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Lecę oglądać mecz Polek (Skowrońską znaczy się :wub: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Cze spamy. :D Kupiłem sobie dziś Amd 64 Venice'a i Asrock'a S939 Dual Sata :D. Właśnie wróciłem z dworku, teraz podepnę osprzęt i zbadam wszystko co i jak. Kupiłem nawet miernik, jakiś firmy krzak za 15 zł. Ważne, że jest. Jesteście ze mnie dumni? Hę? Jeszcze muszę sobie grafę kupić (7300 GT 256 MB Galaxy na Zalmanie), ale to, jak sprzedam stare mobo, proca i grafę. Poza tym jestem wyluzowany, do czasu gdy nie zmierzę napięć zasiłki... Oby nic nie skakało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Się nie martw, ja mam w zamyśle mojego NEOTec'a 380w podpiąć pod Core 2 Duo, 2Gb ddr2, i grafę min klasy 7600GT :-). Choć czuję, że będzie kiepsko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Właśnie mierzyłem miernikiem na +12V mam 12,56 - idę się ciąć. I jak tu teraz podpiąć Venice'a i sławnego Asrocka. +5V - 5,07 +3V - 3,43 No to shit kupiłem a nie zasilacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) @Spylon Może inny miernik ? Wymiana bateryjek na nowe ? :> U mnie 12v - 12.14, 5v- 5.15, 3.3v - 3.29. Także super. [; Mierzone pod obciążeniem. Sprawdź jeszcze raz. :) Aaaa, bym zapomniał, mam zasiłkę zrobioną przez Sirtec'a. ;] Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Widze, ze w ogole nie tesknicie za starym wyjadaczem :twisted:? Kurde ostatnio to juz mi brakuje czasu na jedzenie :blink:. O 7 pobudka -> do Kobiety, od 9 - 18 praca (full zlecen, full ludzi, zero czasu), 18-23 u Kobiety, o 24 w nocy dopiero jestem w domu, ide sie kapac, bo jestem tak zmeczony i spac :| :?, i next day znowu to samo ... I tak w kolko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Widze, ze w ogole nie tesknicie za starym wyjadaczem :twisted:? Kurde ostatnio to juz mi brakuje czasu na jedzenie :blink:. O 7 pobudka -> do Kobiety, od 9 - 18 praca (full zlecen, full ludzi, zero czasu), 18-23 u Kobiety, o 24 w nocy dopiero jestem w domu, ide sie kapac, bo jestem tak zmeczony i spac :| :?, i next day znowu to samo ... I tak w kolko...Biedaczysko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Sie ciesz ze masz prace, i to taka dobra, moja matka wstaje o 10:00 i do 2 czasem 3 w nocy (od 10 lat, jak nie wiecej) siedzi w barze... sam pomagam jej w wakacje bo by sie wykonczyla, i to latwa robota nie jest bo wez sie z tymi wszystkimi pijakami mecz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Biedaczysko.Niedobrze. Podobno rutyna zabija :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Przypomnialo mi sie... pszczola mnie dzisiaj uwalila. Kupywalem ksiazki, stalem sobie normalnie, siadla mi na palca i trach. A niby bez powodu nie atakuja... trzeci raz w zyciu ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cześć spamery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cześć spamery. :-PWitaj hiperspamerze! :twisted2: Taki popłoch siejesz, :zonk: że mało kto ma odwagę pisac w tym topic'u. :wacko: Zostało nas wprawdzie jeszcze kilku, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ale obawiam się, że skończymy tak: :wisielec: :wisielec: :wisielec: :wisielec: :wisielec: lub otrzymamy :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema Sikor i wszyscy inni. Ja tu się nie boję pisać. Będe miał dobry start na lekcjach. B) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Chłopki, jaki macie problem ??? Ściągnijcie sobie Firefoksa by PurePC. On ma wbudowany słownik i podkreśla na czerwono wszystkie błędy ortograficzne. Nie sprawicie już tej przyjemności Sikorowi :blurp: :blurp: :blurp: Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez lukmek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Sie ciesz ze masz prace, i to taka dobra, moja matka wstaje o 10:00 i do 2 czasem 3 w nocy (od 10 lat, jak nie wiecej) siedzi w barze... sam pomagam jej w wakacje bo by sie wykonczyla, i to latwa robota nie jest bo wez sie z tymi wszystkimi pijakami mecz...Ciesze sie z powodu tego, ze mam prace, ale malo strasznie czasu.. :| Cześć spamery. Po dluzszym czasie zawital P.S., ktory straszy dzieci w tym topicu :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Chłopki, jaki macie problem ??? Ściągnijcie sobie Firefoksa by purepc. On ma wbudowany słownik i podkreśla na czerwono wszystkie błędy ortograficzne. Nie sprawicie już tej przyjemności Sikorowi :blurp: :blurp: :blurp: Pozbawiać dr. Sikora przyjemności :?: To jest igranie z losem :!: Ale kto nie ryzykuje, ten w pierdlu nie siedzi. :D EDIT: Nie jestem pewien czy za PurePC z małej litery nie grozi 10% i 1 dzień ZPP. Na wszelakij słuczaj, zmień to dobry człowieku. :) I niestety na tego typu błędy nawet najlepsiejszy "Ognistylis" nie pomoże. :( EDIT 2 Już zmieniłeś, teraz płetwa Cię ominie. :) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam was! Terror Sikor'a chyba skutkuje, lub też tyle osób wyjechało gdzieś. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w ten pochmurny dzień! @lukmek Niektórzy, np. ja używają Opery :-P. @v.e.n.o.m Tak sobie popatrzyłem na Twojego siga. Jak sprawuje się zasilacz Tronje 550W ? Gdy rozglądałem się za zasilatorami widziałem go na allegro, ale jakoś mnie do siebie zbytnio nie przekonał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) @v.e.n.o.m Tak sobie popatrzyłem na Twojego siga. Jak sprawuje się zasilacz Tronje 550W ? Gdy rozglądałem się za zasilatorami widziałem go na allegro, ale jakoś mnie do siebie zbytnio nie przekonał. Ja mam chyba jakiś cudowny model zdarzający się 1 na 10000000000 :D Jest bardzo cichy, napięcia trzyma bardzo dobrze (mierzone miernikiem) i jest chłodny w porównaniu do Tagana 430W U22, który pracuje w drugim konfigu. Jedyne do czego mogłem* się przyczepić to niektóre molexy + wtyczka 12V (4pin). IMO te narzekania w topicu o Tronje to duuuuuuuża przesada. * Mogłem, bo zrobiłem CIACH! i przylutowałem nowe wtyczki :) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Czyli trafiają się też dobre sztuki ;-). Bo ja poczytałem topic i zrezygnowałem. Dalej na Modecomie siedzę ;]. W sumie się dobrze trzyma :lol:. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Czyli trafiają się też dobre sztuki ;-).Jak najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Sie ciesz ze masz prace, i to taka dobra, moja matka wstaje o 10:00 i do 2 czasem 3 w nocy (od 10 lat, jak nie wiecej) siedzi w barze... sam pomagam jej w wakacje bo by sie wykonczyla, i to latwa robota nie jest bo wez sie z tymi wszystkimi pijakami mecz...Skad ja to znam. :) Ja natomiast bede matce pomagal w piatki i soboty od wrzesnia. :) Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ja muszę sobie w końcu jakąś zasiłę sprawić... bo tak nie będzie ;-). Ale to przyszłość. Teraźniejszość --> muszę iść trawę kosić :lol: :lol2:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Cze A ja sie tam nie boje Sikora ;] Hihihihihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Cze A ja sie tam nie boje Sikora ;] Hihihihihihi A powinienes zaczac, zeby przypadkiem pletwa nie dostac. ;) EDIT: Dostawiona kropka. ;) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) A powinienes zaczac, zeby przypadkiem pletwa nie dostac ;)I chyba zacznie, bo Sikor wymaga znaków interpunkcyjnych. ;) Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...