Mac' Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Kropek. Przecinki nie są objęte restrykcjami. Bo raczej każdy by dostał z płetwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Witam wszystkich to mój pierwszy post od dwóch dni.... Wracam z wygnania. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobrywieczor . :D :P :lol: A ja mam wersje rezyserska Terminatora 2 , a wy nie :D Ps. nudzi mi sie . Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ups, ale cisza, wszyscy maja bana :>? Czy wszyscy kosicie trawe :lol:? Za chwilke spac, rano do pracy, i o 23 znowu w domu, ajej... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ups, ale cisza, wszyscy maja bana :>? Czy wszyscy kosicie trawe :lol:? Za chwilke spac, rano do pracy, i o 23 znowu w domu, ajej... :) Rutyniarz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobrywieczor . :D :P :lol: A ja mam wersje rezyserska Terminatora 2 , a wy nie :D ps. nudzi mi sie . Lepiej sie popraw zeby ktos tu z pletwy nie dostal w oko na 1 dzien ZPP i 10%. ;) Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Ups, ale cisza, wszyscy maja bana :>? Czy wszyscy kosicie trawe :lol:? Za chwilke spac, rano do pracy, i o 23 znowu w domu, ajej... :) Właśnie skończyłem koszenie :lol2:. Na serio to jakoś tak wyszło, że cały wieczór był zajęty B), padam z nóg, dobranoc. EDIT: Ja się płetwy boję, bo mnie galerami straszono ;-) :twisted2:. Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Ups, ale cisza, wszyscy maja bana :>? Czy wszyscy kosicie trawe :lol:? Za chwilke spac, rano do pracy, i o 23 znowu w domu, ajej... :) Takiemu to dobrze. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Qrcze, zaraz mija 12 h odkad kamilo po raz ostatni napisal post w tym watku. :P Cos tu cicho. :P To ide jesc sniadanie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dobrywieczor . :D :P :lol: A ja mam wersje rezyserska Terminatora 2 , a wy nie :D ps. nudzi mi sie . Ja mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja nie mam i jakoś nie jest mi smutno z tego powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja mialem, ogladnalem i usunalem :P Nie nudzi mi sie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja sie ogarniam na kolejna impreze. :P Dzisiejsza noc wreszcie spedzilem po raz pierwszy w domu od bodajrze 5 dni. :P A dzisiaj znowu poza domem. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wrocilem wczesniej, bo byla wczoraj niezla akcja, niewiele brakowalo, a gosc ktory nam te pokoje wynajmowal by sie z nami pobil. Przy okazji postanowilem, ze nie bede pisal w tym temacie, bo juz pierwsze procenty sa (dziwilem sie, ze nie moge napisac posta przez komorke ;)). Powroce tu, kiedy nie bedzie polowania na brak ortografii, ale chyba predzej ten temat wyladuje w smietniku. :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Kolejny spamer boi się pisać B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie wróciłem z niezaplanowego wyjazdu od babci. Musiałem zająć się pewnym złomem, który był na jej podwórku ;]. Przed chwilą pograłem w piłkę. Zaraz zjem kolację, a potem zobacze co napisaliście kiedy mnie nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja połowę dnia spędziłem czytając S. Kinga, a teraz wracam do Carmageddon'a TDR 2000. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 A ja połowę dnia spędziłem bawiąc się w webmastera - amatora ;-). Teraz myślę o jakiejś kolacyjce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ludzie, czy Wy nie macie jakiś innych zajęć ? w stylu kobieta, piwo... ;);) Ehh, straszne nudy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Wreq: Uwierz, że mam inne zajęcia. :-) Ale zaplanowane na inne dni. Kobieta to w poniedziałek (tak to jest jak mieszka 30km odemnie). Piwo.... cóż niepełnoletni jestem więc dostęp sobie do % ograniczam i to mocno. :-) Pozatym ostatnio byłem w Katowicach w Proline'ie po dvd-rw z kolegą oraz w Katowicach w kinie. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Dzisiaj moja dziewczyna byl F.E.A.R Combat, wczoraj BF2... zmieniam kobiety jak rekawiczki :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Pioorek: Mam nadzieję, że to żart, bo wiesz, to podchodzi pod chorobę. :-) Bez urazy oczywyście, to także żart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Kobieta powiadasz? A wiesz, ile "taka przyjemność" pochłania pieniędzy i czasu? B-) Ja dopiero teraz mogłem sobie pozwolić na nForce2, gdy te płyty już są na wymarciu, a pracuję (czyli zarabiam) od grudnia 2004. Obecnie nie mam dziewczyny i nie stać mnie na nią, zwłaszcza że od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna samochodu i chciałbym to zrobić gdzieś początkiem zimy (jak ceny spadną). Wtedy pomyślę o dziewczynie - przyda się w zimie jakieś dodatkowe ogrzewanie. :P Zresztą mówi się, że "na miłość nigdy nie jest za późno". :] A tak przy okazji, to kupiłem (a właściwie zamówiłem) AsRock K7NF2-RAID (nForce2 Ultra) za 163 PLN (nowa, gwarancja 2 lata). Dobrze zrobiłem? Możliwe, że będę szukał jakiegoś chłodzenia lub zmieniał procesor, bo przy FSB powyżej 175MHz, Palomino może podziękować za współpracę. :] Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) No tak, kobieta pochłania ogromną część zasobów pieniężnych - no chyba że to taka by JPG ;) zresztą wiem coś o tym - dziś kupimy to, jutro tamto, jeszcze by się to przydało, i po paru dniach pensja jest tylko wspomnieniem... ;) :D Pioorek, niezły Casanova z Ciebie... ;) :D ;) :D Tak na marginesie, czy to tylko maja kobieta gustuje w sklepach typu Orsey, Reserved... itp, czy to już przypadłość większości kobiet ? Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Wreq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem, ja trafiłem na osobniczkę, której lotto, czy ciuch logo czy nie. :-) (choć będąc szczerym, jest kompletnym zaprzeczeniem typowej osoby w tym wieku, czyli "Dziecka Pokolenia Bravo Girl"). :D Btw. Moja jak narazie kosztuje mnie jakieś 3.50zł tygodniowo. :P (2x bilet na 3 miasta ulgowy). I ew. baterie do odtwarzacza MP3 (coś trzeba robić przez godzinę i osiem minut w busie). :P Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez serwal4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Ekonomiczny jest ten Twój interes i to bardzo. Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Nie, żebym Ją olewał czy coś. Jak mówiłem/pisałem, nie jest to typ osoby, której trzeba to i owo udawadniać w sposób materialny. :-) Dodam tylko, że wszyscy (rodziny, znajomi itd.) zgodnie twierdzą, że jesteśmy dziwni. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) A tak przy okazji, to kupiłem (a właściwie zamówiłem) AsRock K7NF2-RAID (nForce2 Ultra) za 163 PLN (nowa, gwarancja 2 lata). Dobrze zrobiłem? Możliwe, że będę szukał jakiegoś chłodzenia lub zmieniał procesor, bo przy FSB powyżej 175MHz, Palomino może podziękować za współpracę. :] IMHO, przepłaciłeś i to sporo :-|. Za taką kwotę, mógłbyś kupić coś naprawdę niezłego na s754. No i w przyszłości na pewno łatwiej by było sprzedać taką mobo. Pierwszy lepszy link: http://allegro.pl/item120200969_gigabyte_g...socket_754.html. Sprzedał byś to co masz obecnie, i wyrwał jakiegoś fajniutkiego sempka. Coś w tym stylu http://allegro.pl/item121032764_amd_sempro...cooler_amd.html , ale troszkę taniej. No ale dobra, nie będę Cię dalej dobijał. :wink: Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Coś tak ucichło tutaj. :-) A pora taka wczesna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 IMHO, przepłaciłeś i to sporo :-|. (..) No ale dobra, nie będę Cię dalej dobijał. :wink: Wszystko fajnie, ale są tylko 3 haczyki: 1. Ja zmieniałem płytę, bo musiałem, a nie dlatego że chciałem. 10 wybrzuszonych kondensatorów na płycie to chyba mocna motywacja, co? ;] 2. Ten Sempron nie jest wiele szybszy od mojego Palomino po mocnym O/C - jedynie mniej się grzeje. Poza tym nie potrzebuję wydajnego procesora, bo moja karta graficzna nie grzeszy mocą i to ona jest przeszkodą w grach. Procesor świetnie daje sobie radę. 3. Na 754 wolałbym Epoxa 8KDA3+. Przywiązałem się do marki przez te 4 lata. Gigabyte na KT600 leży u mnie na stole - padł po 2 latach. Kumpel przy okazji odłączania napędu postanowił przeczyścić pamięci. Odłączył, przeczyścił, podłączył i komp już nie wstał. W sumie zamówiłem 2 sztuki tego AsRocka - jedna idzie właśnie dla niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...