JROX Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Heh Lanc już ma 300 strone. Uważajcie bo Sikor nie lubi takiego czegoś ;]. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Witamy RepsOn. ;]. @zavader Masz 20 postów na stronę ustawione ? :>. My tu lecimy na stock czyli 30/strona, także większość ma teraz 300 stronę. Spadam na film... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na moim komputerze to Grzechu ma pierwszego posta na 300, więc nie macie się czym chwalić. ;]Oj zebys pletwa nie dostal za brak kropeczki na koncu zdania. ;) Heh Lanc już ma 300 strone. Uważajcie bo Sikor nie lubi takiego czegoś ;] Oojj nie lubi, nie lubi Sikorek. :* ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Eh.. se poczekam na strone 400 :P I wtedy będe pierwszy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurde ciągle zapominam o kropkach po emocie :/. Musze się przyzwyczaić ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja stawiam przed emota. Nie wazne gdzie jest, byle byla. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja nie stawiam wogóle ale chyba będe musiał zacząć :D Bo się Sikor za mnie weźmie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W mordę skopany Kude-Kude! Dzwoniłem do kolesia z trylion razy i dopiero przed chwilą odebrała jakaś baba. Zapytałem co z moją furą a ona do mnie "(Pani lekkich obyczajów w biedzie) sama nie wiem gdzie ten (męskie genitalia) jest! Coś tam grzebał ale teraz go nie ma!" No i lipa ... autka nie będę dzisiaj miał a chciałem sobie skoczyć po browary. Będę musiał gibnąć furę starej :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurczę, a pamiętacie początki topicu? :) A teraz, 300-setna stronka stuknęła. :P Btw. Jestem szczęśliwy, po 4 godzinnym rajdzie po 3 Stawach powrót z dwiema parami spodni, dwoma longsleeve'ami (a wszystko za ok 160zł). A jeszcze paczka z kropa.pl w drodze. :D Do nowej szkoły mogę iść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja nie stawiam wogóle ale chyba będe musiał zacząć :D Bo się Sikor za mnie weźmie :lol:I postawi? Aż się zarumieniłam, jak to pisałam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 I postawi? Aż się zarumieniłam, jak to pisałam. Ślicznie wyglądasz jak się rumienisz. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ślicznie wyglądasz jak się rumienisz. :)Prawda? Ale już nie będę. ps. Kto odwiedza wątek o filmach, co ma jakieś 150 stron? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No dobra jak już stawiać swój 300 post to tylko i wyłącznie na 300 stronie. Czyż nie mam racji :D ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kurde nie che mi sie tyłka ruszyć, żeby po te browary jechać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Po bro Ci się nie chce ruszyć? :blink: . Ja bym zaraz się zbieral ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No dobra jak już stawiać swój 300 post to tylko i wyłącznie na 300 stronie. Czyż nie mam racji :D ?? Masz rację masz :D Kurde nie che mi sie tyłka ruszyć, żeby po te browary jechać. Lol ? Ja bym leciał nawet jakby z nieba siekiery leciały :rolleyes: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Lol ? Ja bym leciał nawet jakby z nieba siekiery leciały :rolleyes: :wink: Dobra, dobra już jadę. Chociaż leje masakrycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Ślicznie wyglądasz jak się rumienisz. :)Ty sie tu tak nie podlizuj. ;) :P Nie wiem czy wolno zadac mi to pytanie, wie ktos jak zmienic MAC modemu motorola sb4100e? :) Przeszukalem kupe stron ale nic konkretnego nie znalazlem. :( Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ty sie tu tak nie podlizuj. ;) :P ... Zazdrość przez Ciebie przemawia. Nie wiem skąd takie fałszywe mniemanie. To już nie można nic miłego powiedzieć? :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zazdrość przez Ciebie przemawia. Nie wiem skąd takie fałszywe mniemanie. To już nie można nic miłego powiedzieć? :-P Nie zwracaj na niego uwagi. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) No dobra jak już stawiać swój 300 post to tylko i wyłącznie na 300 stronie. Czyż nie mam racji :D ?? Hahaha ładnie ładnie...to Ci się trafiło :)))). Prawda? Ale już nie będę. ps. Kto odwiedza wątek o filmach, co ma jakieś 150 stron? A gdzie on ??. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez RepsOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A gdzie on ??. Tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A gdzie on ??.Dział "Kultura". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Co tak tu cicho, spamerzy ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Śpią. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zazdrość przez Ciebie przemawia. To już nie można nic miłego powiedzieć? :-P Nie prawda. :P Nieeee, no mozna. :P Ale mnie tez moglbys czasami jakis komplement powiedziec w stylu: "Ale masz ladny rower ", "Fajna tylna obrecz w rowerze, gdzie kupiles?" . ;DDDD Nie zwracaj na niego uwagi. B-) Nie moge bo tez ma Wheelera, a raczej z tego co pamietam to mial. :P Śpią. :)Nie prawda! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Eh.. se poczekam na strone 400 :P I wtedy będe pierwszy :DJa też. Będzie nas dwóch. :lol: Moja 301. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Pluskwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) :lol: Moja 301. Heheh wcale nie, bo moja! :P Mam browary :) ale i tak ich dzisiaj nie wypije :(. Nie mam ochoty. Musze iść do biblioteki bo nie mam co czytać! Znacie jakieś fajne Fantasty coś ale Conan, Książe Mroku ... tylko nie wyjeżdżajcie mi tu z Harym Poterem! Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Szalony Ahmed, co to za koles w twoim avatarze? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 pewnie jakis szalony Ahmed :) Pioorek -> czy Ty w ogole schodzisz z pure kiedykolwiek? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...