Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Szalony Ahmed, co to za koles w twoim avatarze? :P

To jest ... hmm chyba koleś z zespołu KULT. W każdym razie "klatka" pochodzi z nieoficjalnego filmu ... jak znajdę to podam tytuł. W każdym razie był tam Kult, Kazik, Acid Drinkers i jeszcze … Można tego gościa spotkać w filmach Z.F.Skurcz. :) Polecam "Sum Tak Zwany Olimpijczyk" akurat w tym filmie ten kolo z mojego avanta nie występował. Aaaha no i film "Bulbundarski (bułgarski?) Pościkk (Pościg ?).

A twój avant Pioorek? Kojarzy mi się z anime ale nie mogę skojarzyć ...

EDIT----

Idę spać.

Edytowane przez Szalony Ahmed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę że dzisiaj o 12 w nocy powinien pójść do zamknięcia...w końcu koniec wakacji :(((((.

//EDIT

Chociaż po co to zamykać...niech się tu ludzie wyżyją, wygadają...

Edytowane przez RepsOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam browary :) ale i tak ich dzisiaj nie wypije :(. Nie mam ochoty. Musze iść do biblioteki bo nie mam co czytać! Znacie jakieś fajne Fantasty coś ale Conan, Książe Mroku ... tylko nie wyjeżdżajcie mi tu z Harym Poterem!

"Kroniki Tomasza Covenanta Niedowiarka" Donaldsona albo "Malazjańska księga poległych" Eriksona.

Taaaaaaaaaakie sagi, czytania na hoho!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie, że planowane zamknięcie tego tematu jest planowane za 4 dni. :razz: Dobrze, że go zamkną !! ;)

A tak BTW to Witam ! :P

Skąd to wiesz ?! Szkoła ? A nie można tu ćwiczyć ortografii podczas roku szklnego ? :blurp: Będzie to traktowane jako doping ? :D

Ja jestem po rzeźni w mapie "pudełkowej" w q3.

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie prawda. :P

Nieeee, no mozna. :P Ale mnie tez moglbys czasami jakis komplement powiedziec w stylu: "Ale masz ladny rower ", "Fajna tylna obrecz w rowerze, gdzie kupiles?" . ;DDDD

Nie moge bo tez ma Wheelera, a raczej z tego co pamietam to mial. :P

Nie prawda! :D

A teraz uważaj Neo-X

Nastąpiła Wheeler - Reaktywacja. :D

Ponieważ prognozowane koszty zmiany ramy + wymiany niezbędnych różnic programowych zbliżyły się do 600 PLN, dałem się namówić (choć bez specjalnej wiary w sukces), na podjęcie próby zespawania tej starej pękniętej wheelerowskiej ramy z jednoczesnym jej wzmocnieniem.

Nie wiem ile ten wynalazek wytrzyma ( w topicu rowerowym chyba rozpisze zakłady), dla mnie choćby kilka miesięcy będzie zyskiem.

Operacja miała miejsce 120 km ode mnie, jeszcze się z pacjentem Wheeler'em nie widziałem (wraca do mnie w weekend).

A co do komplementów z zasady chłopom ich nie prawię, a w powiązaniu z tematyką rowerową jest to jeszcze trudniejsze.

Agnes mógłbym powiedzieć, że jest niezła szprycha, ale Tobie? :lol2:

Nazywanie częścią wkręconą w korby jest powszechnie uważane za obraźliwe. :D

Jedyne co można o Tobie powiedzieć, to to, że jesteś niezły kolo. :D

UPDATE:

Co do topic'u to musimy napisać, odwołanie!

W końcu forum jest dla forumowiczów.

A temat krzewiący ortografię, skoro mógł funkcjonować 2 miesiące, to może i dłużej.

Marny argument moderacji, że temat jest bez sensu, jest dopiero bez sensu.

Kto ma potrzebę i ochotę pisać w dzialach merytorycznych to w nich pisze.

A ten temat należy traktować jako miejsce wymiany poglądów forumowiczów PurePC na tematy róźne.

Ze względów praktycznych zamykanie tego topic'u będzie poważnym błędem.

Całe zmuszone do krzewienia ortografii spamerstwo skanalizowane było w jednym topic'u. po jego zamknięciu rozpełznie się po calym forum dostarczając pracy moderatorom.

Czas więc pisać listę społeczną przeciwko zamykaniu tego tematu!

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Na moim komputerze to Grzechu ma pierwszego posta na 300, więc nie macie się czym chwalić. ;]

Jak Ty czytasz ;] . Ja mam Lanc'a.

:lol: Moja 301.

Chciałbyś...

Mamy już >300 stron więc chyba powinniśmy zamknąć ten temat. :)

Nie :unsure: .

Chociaż cholera wie administracje ;] .

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, blagam tylko nie zamykanie tego tematu... Gdzie byśmy spamowali ?? Ja już marzyłem o dojściu do 1000 strony tego tematu a tu ledwo ledwo 300 :D

Edytowane przez Camilos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo spamy.

Wczoraj mój net znowu nawalił :mur:. Zobaczyłem sobie PB, włączam Tlena i Firefoxa, a tu się strona nie ładuje i tlen się nie łączy z siecią :mur:. Dopiero teraz włączyli debile. Co do odcinka to dosyć ciekawy, ale końcówka jest dziwna, 3 odcinek będzie bardzo ciekawy :roll: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciał byś...

10% + 1 dzień ZPP.

No panowie spamery spodziewajcie się ,że jutro temacik może być closed ;)

Tak w ogóle to mam to gdzieś. Dzisiaj rano szef mnie zaprosił do pokoju i rozmowa była bardzo krótka.... Nie przedłużył umowy ze względu na redukcje etatów (nie poleciałem tylko ja, ale także 3 inne osoby ,którzy również dobrze pracowali) i na dzień dzisiejszy jestem bez pracy. Ale nie martwię się ,bo mam już jedną ofertę w firmie o podobnej tematyce (dla tych co nie wiedzą to Hosting , pozycjonowanie ,e-sklepy... ) Nie wiem jeszcze nic więcej tylko tyle ,że poszukują kogoś na "Key Account Manager" jak to mi powiedział jakiś gość przez telefon ,który ogólnie słabo mówił naszym ojczystym językiem ;) Jutro mam rozmowę i troszkę denerwuję się, a w sumie to sam nie wiem czemu. Zwykle tak nie mam.

No nic lecę kobiecie zrobić obiad ,bo wróci z roboty i będzie marudzić. <_<

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym się nie zmartwił jak by usunęli wszystkie posty (łącznie z moimi) z tego topica. Do teraz się dziwię że ten temat dalej istnieje ;) Ale to sprawa moderatorów. Ja tu tylko pisze tak o (dla polewki głównie ) jakby na jakimś czacie onetu.

Nie interesuje mnie co się stanie z tym tematem i ile będzie miał stron ;) Mam inne sprawy na głowie. :) Ale jak napisałem ten topic nie powinien już dawno istnieć. I do tego na takim forum ;) Idźcie sobie na onet pogadać albo gdzie tam lubicie.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...