Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

prawda :D kurde mnie od 3 dni meczy uczulenie na pylki :mur: katar jak cholera + lzy mi lecace non stop :mur: grrrrrr przez to musze siedziec w domku,a tablety nic nie pomagaja :(

I jeszcze rano net mi padl...dobrze ze mam ip zapasowe :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

muehehehe a ja sie odczulam od 5 albo 6 lat .. i w tym roku mialem tydzien objawy alergi :P (na samym poczatku jak sie pogoda zaczela robic) a teraz nic :P a jestem uczulony na wszelkiego rodzaju pylki, plesnie, kurz, psy, koty :P wreszcie cos to dzialac zaczelo :) jesli mialem katar taki ze sie zyc nie dalo to lykalem cirrus :) teraz lekow wogole nie biore :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie odczulasz? Pytam, bo mój brat ma to samo.

Ja teraz ide coś na ząb rzucić, bo jestem taki głodny, że jak widzę zdjęcie panienki, to się oblizuję :wink:

Potem by pewnie zrobić coś pożytecznego - np. dopisać jakieś hasła do słownika albo posprzątać na dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odczulam sie szczepieniami :) (w zime masz robione szczepienia co tydzien lub dwa... zalezy od danej dawki:) ) 5 lata odczulalem sie cataled D... a w tym roku dostalem cos nowego.. i jest lepsze niz cataled :) jak sobie przypomne nazwe to napisze :) ogolnie bardzo skuteczne.. objawy alergi zniknely :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Walcie sie :P Palec u nogi mnie boli i jakoś kuśtykam ;] Co do hasła, jest mi to potrzebne dosłownie na chwile :P Wcale sie nie da obejść??

A co chcesz zrobic?? Zobaczyc pliki innych?? Przez tryb awaryjny probuj!! Wiem ze da sie tworzyc nowe profile i usuwac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawda :D kurde mnie od 3 dni meczy uczulenie na pylki :mur: katar jak cholera + lzy mi lecace non stop :mur: grrrrrr przez to musze siedziec w domku,a tablety nic nie pomagaja :(

I jeszcze rano net mi padl...dobrze ze mam ip zapasowe :D

Ja sobie załatwiłem kurację krople do nosa + krople do oczu :P Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień. Nie kicham ani mi z nosa nie leci, a do oczu Oftophenazol (tylko na recepte) 2 krople i również spokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień.

mi osobiscie na godzine ledwo pomagal a potem meczenie sie od poczatku :)

Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień.

mi osobiscie na godzine ledwo pomagal a potem meczenie sie od poczatku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

załosny ten temat jest

:huh: :blink: :mur:

A co chcesz zrobic?? Zobaczyc pliki innych?? Przez tryb awaryjny probuj!! Wiem ze da sie tworzyc nowe profile i usuwac.

Już nie potrzebne, nie spotkałem sie z tym kimś komu miałem pomóc ;] Dobra ide sie wykompać, potem troche komputera, na bal i pijemy prosze państwa :P Nie wróce dziś na noc, do jutra ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio byłem świadkiem jak jeden inteligent chciał poderwać dziewczyne, gadają i gadają, aź wreście on do niej z tekstem "masz na piwo!!??" :lol: A ona do niego "mam ale Ci nie postawie" i odeszła a chłopak z głupim uśmiechem wrócił do swoich tak samo inteligentnych kolegów...

Najbardziej mnie rozwalił tekst "masz na piwo!!??" :lol:

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fak :/ Co za upał ... Nie wiem ile na dworze, ale u mnie w pokoju 34*C :mur: Kto da więcej? :lol:

Procek chodzi 1440MHz@1.35V@36*C, a jak grałem w NFSU2, to grafa zaczeła mi sypać artami, musiałem dać wiatrak na 12V :lol:

MASAKRA ... zachciało mi się pokoju na poddaszu ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fak :/ Co za upał ... Nie wiem ile na dworze, ale u mnie w pokoju 34*C :mur: Kto da więcej? :lol:

Procek chodzi 1440MHz@1.35V@36*C, a jak grałem w NFSU2, to grafa zaczeła mi sypać artami, musiałem dać wiatrak na 12V :lol:

MASAKRA ... zachciało mi się pokoju na poddaszu ...

Ty się ciesz, źe masz tylko taki temp. CPU ja mam coś koło 70*C wczoraj to sobie palce o radiator poparzyłem :rolleyes: Musze coś lepszego do chłodzenia CPU kupić, ale narazie stan $=0 :-| ...

EDIT: U mnie w pokoju jest o 3*C chłodniej ;)

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do alergi to najbardziej mie denerwowały łzawiące oczy

gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco!!! nawet normalnie się na rowerku nie chce jeździć!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktora idzie ze mna i z dwiema pannami do studia ?? (to taka dyskoteka w ZG).Jesli chce isc jakis chlopak musi spelnic pewne wymagania (niekoniecznie sprzetowe :P) - np. 2 kobitki, sianko na wejsciowke i 3 piwa na dobry poczatek :D

Edytowane przez HDR_o9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...