ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 prawda :D kurde mnie od 3 dni meczy uczulenie na pylki :mur: katar jak cholera + lzy mi lecace non stop :mur: grrrrrr przez to musze siedziec w domku,a tablety nic nie pomagaja :( I jeszcze rano net mi padl...dobrze ze mam ip zapasowe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) muehehehe a ja sie odczulam od 5 albo 6 lat .. i w tym roku mialem tydzien objawy alergi :P (na samym poczatku jak sie pogoda zaczela robic) a teraz nic :P a jestem uczulony na wszelkiego rodzaju pylki, plesnie, kurz, psy, koty :P wreszcie cos to dzialac zaczelo :) jesli mialem katar taki ze sie zyc nie dalo to lykalem cirrus :) teraz lekow wogole nie biore :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jak sie odczulasz? Pytam, bo mój brat ma to samo. Ja teraz ide coś na ząb rzucić, bo jestem taki głodny, że jak widzę zdjęcie panienki, to się oblizuję :wink: Potem by pewnie zrobić coś pożytecznego - np. dopisać jakieś hasła do słownika albo posprzątać na dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 odczulam sie szczepieniami :) (w zime masz robione szczepienia co tydzien lub dwa... zalezy od danej dawki:) ) 5 lata odczulalem sie cataled D... a w tym roku dostalem cos nowego.. i jest lepsze niz cataled :) jak sobie przypomne nazwe to napisze :) ogolnie bardzo skuteczne.. objawy alergi zniknely :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Walcie sie :P Palec u nogi mnie boli i jakoś kuśtykam ;] Co do hasła, jest mi to potrzebne dosłownie na chwile :P Wcale sie nie da obejść?? A co chcesz zrobic?? Zobaczyc pliki innych?? Przez tryb awaryjny probuj!! Wiem ze da sie tworzyc nowe profile i usuwac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 prawda :D kurde mnie od 3 dni meczy uczulenie na pylki :mur: katar jak cholera + lzy mi lecace non stop :mur: grrrrrr przez to musze siedziec w domku,a tablety nic nie pomagaja :( I jeszcze rano net mi padl...dobrze ze mam ip zapasowe :D Ja sobie załatwiłem kurację krople do nosa + krople do oczu :P Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień. Nie kicham ani mi z nosa nie leci, a do oczu Oftophenazol (tylko na recepte) 2 krople i również spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 BLANTMEN dzieki za ifno :D tylko ze ja nosze szkla kontaktowe i czy te krople nie beda sie gryzly z nimi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Cóż za złota myśl... :Dnie złota ale żałosna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień. mi osobiscie na godzine ledwo pomagal a potem meczenie sie od poczatku :) Do nosa mam Otrivin - pomaga na cały dzień. mi osobiscie na godzine ledwo pomagal a potem meczenie sie od poczatku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ale dobre te arbuzy :) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Własnie wstałem, jestem strasznie niewyspany. Dzisiaj egzamin a ja ledwo chodzę, kto pojedzie za mnie napisać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 BLANTMEN dzieki za ifno :D tylko ze ja nosze szkla kontaktowe i czy te krople nie beda sie gryzly z nimi ? W ulotce pisze, żeby wyciągnąć szkła, zakropić i po 30 minutach wsadzic je spowrotem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ale zaszaleliście :lol: nie bylo mnie tu jakies 3 lub 4 dni a tu takie tempo ;] :P nie czytam waszych wypocin bo upal taaaki powalajacy ze nic mi sie ne chce ;] :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 załosny ten temat jest :huh: :blink: :mur: A co chcesz zrobic?? Zobaczyc pliki innych?? Przez tryb awaryjny probuj!! Wiem ze da sie tworzyc nowe profile i usuwac.Już nie potrzebne, nie spotkałem sie z tym kimś komu miałem pomóc ;] Dobra ide sie wykompać, potem troche komputera, na bal i pijemy prosze państwa :P Nie wróce dziś na noc, do jutra ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 hmmm a mi wlasnie matka wchodzi do pokoju i pyta sie czy nie chce z nia jechac na 5 dni gdzies nad jeziora :P fajnie sie wakacje zaczynaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Ostatnio byłem świadkiem jak jeden inteligent chciał poderwać dziewczyne, gadają i gadają, aź wreście on do niej z tekstem "masz na piwo!!??" :lol: A ona do niego "mam ale Ci nie postawie" i odeszła a chłopak z głupim uśmiechem wrócił do swoich tak samo inteligentnych kolegów... Najbardziej mnie rozwalił tekst "masz na piwo!!??" :lol: Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 "masz na piwo!!??" Nie lubie takich chamow!! :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja jestem po obiedzie....najadlem sie i nic mi sie niechce a za 20 min to roboty musze isc :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) to nie idz :D :D :D :D :P Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 taaaa a potem bede plakal ze niemam za co sobie kupic zimnego browara :P bo text "masz na piwo!!??" raczej nie wypali :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Nie lubie takich chamow!! :angry: A kto lubi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Fak :/ Co za upał ... Nie wiem ile na dworze, ale u mnie w pokoju 34*C :mur: Kto da więcej? :lol: Procek chodzi 1440MHz@1.35V@36*C, a jak grałem w NFSU2, to grafa zaczeła mi sypać artami, musiałem dać wiatrak na 12V :lol: MASAKRA ... zachciało mi się pokoju na poddaszu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Fak :/ Co za upał ... Nie wiem ile na dworze, ale u mnie w pokoju 34*C :mur: Kto da więcej? :lol: Procek chodzi 1440MHz@1.35V@36*C, a jak grałem w NFSU2, to grafa zaczeła mi sypać artami, musiałem dać wiatrak na 12V :lol: MASAKRA ... zachciało mi się pokoju na poddaszu ... Ty się ciesz, źe masz tylko taki temp. CPU ja mam coś koło 70*C wczoraj to sobie palce o radiator poparzyłem :rolleyes: Musze coś lepszego do chłodzenia CPU kupić, ale narazie stan $=0 :-| ... EDIT: U mnie w pokoju jest o 3*C chłodniej ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) U mnie na poddaszu 36,7*C, masakrycznie gorąco. Na szczęście PC mam na dole a tam temp 31*C. Masakraaaaaa ; / Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Uff ale upal weeee :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A ja jestem po chłodnej kąpieli :) Była miła :] Trzeba sie powoli szykować na bal, włosy ułożyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 co do alergi to najbardziej mie denerwowały łzawiące oczy gorąco, gorąco i jeszcze raz gorąco!!! nawet normalnie się na rowerku nie chce jeździć!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A ja sobie kupiłem lody w sklepie i jak doniosłem do domu to się roztopiły :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 U mnie w pokoju 25-26* mimo, że jest od południa... sposób to grube, izolowane ściany no i obowiązkowe całkowite zaciemnienie okna. :) Na górze w sypialni już dużo gorzej... nienawidzę spać w takim upale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Ktora idzie ze mna i z dwiema pannami do studia ?? (to taka dyskoteka w ZG).Jesli chce isc jakis chlopak musi spelnic pewne wymagania (niekoniecznie sprzetowe :P) - np. 2 kobitki, sianko na wejsciowke i 3 piwa na dobry poczatek :D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...