Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Jak sie nie nauczyłes przez pół roku to w kilka dni tego nie nadrobisz [; plom.gifUdało mi sie chemie nadrobić bo przez całe gimnazjum jechałem na 2 a teraz 5 i 4 sie trafiają i będe miał 3 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Nieźle Grzechu [; A kolega Neo_x ma uczulenie na szkołe :lol: EDIT : Tego uczulenia sie nie da chyba wyleczyć... może to i dobrze [; Edytowane 28 Maja 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Najpierw ogólny OT, potem alkochole teraz szkoła hhmmm ciekawe co dalej... ehh chyba ide poza firewall. Edytowane 28 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Wy tu o szkole i pogodzie, a ja wlasnie wrocielm z wyprawy po platki cornflakes i melko . Powiedzialem kobiecie ze chce 2% melko, a ta mi dala 3.2 (nie wrocilem uwagi tylko od razu zapakowalem). Podjarany ze wkoncu zjem sobie platki (z rana puste opakowanie zastalem), biore lyzke bo buzi i... czuje sie jakbym jadl krowia kupe. Te mleko smierdzi i jest nie dobre ble fuj fuj ;( no na serio temu co doil te krowe pomylily sie otwory chyba ;ss; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) lool :D przeciez to nie jest takie prawdziwe mleko :P tylo 99% wody a reszta to jakies barwniki, tluszcz i sztuczne substancje :P wiec nie spodziewaj sie po nim tyle co po prawdziwym wiejskim mleku :P chetnie tez bym wychylil leb za firewalla... jednak ostro mnie przewialo chyba na masie w piatek.... ledwo moge mowic... oprocz tego mam 38*C temperatury :lol: i nie ma kozy we wzi.. jutro musze isc do szkoly walczyc o rosyjski... co do uczulenia na szkole... jak bys musial do niej chodzic tyle co ja to tez bys zle znosil slowo "szkola" ;) Edytowane 28 Maja 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) powiedzcie mi jedno: jak mozna mowic ze "sie idzie poza firewall" ? toz to jest totalna maniakizacja życia codziennego :? @Pioorek gorzej? ;-) a wogole to ja zawsze pije mleko 3.2% (pije znaczy w sensie ze jem z platkami lub robie kakao z tego i dla mnie jest dobre ;] ale w sumie nie pamietam kiedy ostatnio pilem 2% :P moze sie skusze ;] Edytowane 28 Maja 2006 przez dzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 2% smakuje jak mleko ;] Zawsze je kupuje i bylo ok a tutaj mi sie trafilo jakies zmutowane cos :] Firewall, firewall, firewall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 dzej : "Informatycy są dziwni, dużo piją, mają brody i dużo piją" bash.org.pl Pioorek : a jaka jest różnica miedzy mlekiem 2% a 3,2% poza iloscia tluszczu :blink: ja nigdy nie czuje roznicy, jakie jest takie wciągam przez jamę ustną i mi to pśś ile ma % [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) No chyba roznica jest smak. Mowie ci kupuje zawsze 2 % i teraz mi sie to trafilo, nie idzie tego jesc. [pić] ide grac w hitmana ;[ musze zapomniec o tym przykrym dosiwadczeniu Edytowane 28 Maja 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Oj nauka mi nie idzie, nic a nic nie moge sie zmobilizować :lol: To przez to że dzisiaj niedziela... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 nei informatycy maja garba do sufitu i wasy do pasa [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Pocieszcie się tym, że mam do zakucia na wtorek 160 stron z historii, w poniedziałek mam angola po południu, a w szkole teściki z matmy i fancuskiego :) nie bedę pisał, że mam zagrożenie :D (1,1,1,1,1,6) może uda mi się czegoś zaraz nauczyć na historię :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Jakoś mi się lekko na duchu po przeczytaniu twojego posta zrobiło [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Mi też ;] Kto pomoże w matmie?? :P » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zejdźmy już z tematu szkoły i piszmy o czymś innym. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Może o erotyce :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 nei informatycy maja garba do sufitu i wasy do pasa [; No właśnie! Wy tu o szkole, spacerku poza firewall, A GARB PRZYSZLIFOWANY?! Jak nie to do roboty i garba szlifować, ale to już!!! :lol: ;]]] A za oknem taki wicher, że aż mi włosy na pośladkach falują :lol: ;][; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A bany was zmobilizują do nauki? To nie wypada, żeby się inni obijali, kiedy ja pracuję - już prawie 10 stron naprodukowałem - a to jakaś 1/3 całości... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A bany was zmobilizują do nauki?Ja już kończe robienie matmy, zmobilizowałem sie i robie, więc nie banuj. Proszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 ja czekam na checi.. kiedy mnie one wreszcie odwiedza i pomoga w zrobieniu troche lekcji na jutro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 To was troche przybijemy: Po południu 12-18 Wiatr: 19 km/h 28/37 °C 1008 hPa Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.0 mm 8) Czy ktos moze mi pozyczyc troche chlodu? Rozplywam sie... w ciagu dnia bylo spokojnie ponad 40... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Tam nauką się będziemy przejmować :] Wakacje niedługo i luuuz. Niech się martwią ci co są zagrożeni [; Ja do nich nie należe. ;P BTW. U nas znowu słońce, po konkretnej burzy :plom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 To was troche przybijemy: 8) Czy ktos moze mi pozyczyc troche chlodu? Rozplywam sie... w ciagu dnia bylo spokojnie ponad 40... A wiesz co to znaczy mieć pokój na poddaszu? To znaczy mieć 10*C więcej niż jest na zewnątrz. Także latem to tu w slipach ledwo da sie udziedzieć :lol: ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Hmm, ja mam lepiej. 52'C na WC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Zaraz ide za firewalla, a tam 15*C :blink: Chyba będę musiał wziąć kurtkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja koncze statystyke zaraz zabieram sie za algorytmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) A Wy to nieuki same zagrożenia :wink: A ja mam luz z niczego nie jestem zagrożony :banana: U mnie teraz słońce świeci ale strasznie wieje ... EDIT: Już nie świeci :( Edytowane 28 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) a ja bylem za firewallem :D i zyje [; kupilem sobie lody:P Edytowane 28 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 taa nieuki lepiej nie bede pisal ile mam nuki bo az chce sie pic z żalu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Fajnie by było jakby sie dało pogode przez neta zamiawiac na dany dzien [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Raz pada, raz świeci, a Arnie wpierdziela lody wtedy kiedy jest zimno ;] EDIT: 12 jest moja :P Ide po lody ;] EDIT2: 3 w jednej godzinie i minucie ;] Edytowane 28 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Czy ktos moze mi pozyczyc troche chlodu? Rozplywam sie... w ciagu dnia bylo spokojnie ponad 40... costi ręczę Ci, że jak wrócisz do kraju to będziesz w niektórych miesiącach jeszcze tęsknił za taką pogodą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...