Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Taa najbardziej szkoda wszystkich jego pamiatek, bo jak sam mowil porshe mogl by kupic drugie, a pamiatki sa bezcenne..

BTW Juz jutro dzien na ktory czekalem caly rok szkolny... oficjalne WAKACJE !!!!!! :lol: :D :D

Edytowane przez jauhis

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też szybko minął

Sam nawet nie wiem od czego to zależy, szybko czy wolno

Też mam taki dylemat jak pójść, ale chyba jednak "na galowo", mimo iż będe sie gotował

A ktoś oglądał mecz Chorwacja - Australia? Super był, przepiękne gole Australii, te kartki, arbiter, gościu który dwa razy ręką dotknął piłke ;)

A :plum: i :ploom: pamiętasz ? :D

Ja tam jestem za krótko na forum, żeby to znać, ale dużo o tym czytałem :razz: Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do meczu (brazylia vs japonia) to niezly tekst puscil komentator:

"No i wlasnie brazylijski japonczyk wychwycil pilke tymi swoimi dlugimi nogami" <--- jakos tak to szlo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pier#$@, na dworze cisza jak makiem zasiał nawet nie padało i nagle SRRUUUU jak nie walnie piorun to aż dom zadrżał :blink: !!!

Co roku te pioruny bliżej domu biją. Od kilku lat ze strony wschodu ku naszemu domowi są drzewa piorunami porozwalane. Z okna kuchni widać dąb (jakieś 100 metrów !) w który przywaliło w zeszłym roku.

Dzisiaj przywaliło tak blisko ,że masakra, pewnie przywaliło w któraś jabłonkę (50,30 i około 5 metrów od domu) w ogrodzie. Wyraźnie słyszałem jak cos się łamie i upada ! Muszę to jutro sprawdzić.

Zaczyna mnie to trochę niepokoić !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wszsytko co jest z truskawkami jest dobre :D

uee truskawki sa feee :F

BTW Juz jutro dzien na ktory czekalem caly rok szkolny... oficjalne WAKACJE !!!!!! :lol: :D :D

ja juz [ciach!]a drugi miesiac katuje wakacje :F jak mnie armia nie wezmie to bede je katowal do maja :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qrde.. to ide i ja normalnie do lozka... rano do szkoly na zakonczenie roku.. pozniej alergolog... nastepnie 2 godziny jazd i egzamin na prawko... 2 raz.. mam nadzieje ze wreszcie zdam :) trzymac mi tu kciuki mocno ;) normalnie bedzie dzien pelen wrazen :P

edit:ooo 113 strona u mnie :P

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...