qbass Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 qrde.. to ide i ja normalnie do lozka... rano do szkoly na zakonczenie roku.. pozniej alergolog... nastepnie 2 godziny jazd i egzamin na prawko... 2 raz.. mam nadzieje ze wreszcie zdam :) trzymac mi tu kciuki mocno ;) normalnie bedzie dzien pelen wrazen :P edit:ooo 113 strona u mnie :P taaa wyniki z ekonomiki i 3h egzamin z algorytmow to bedzie dzien prawdziwy dzien wrazen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) taaa wyniki z ekonomiki i 3h egzamin z algorytmow to bedzie dzien prawdziwy dzien wrazen co to dla Ciebie :D niech Wam swieca do rana ;D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ehh... jutro w upał na galowo w garniaku do szkoły, dobrze tylko że z rana, bo jakby później to bym sie ugotował xD Ehh... jak sie ciesze że już są wakacje, na obozie wędrownym o wszystkim zapomne [; ehh... No, a apropo tego że tak szybko mija czas Imo odwrotność teori względności Einstaina [; Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 niech Wam swieca do rana ;D Co za blask !!! Nic nie widać bo wszystko zaślepia, jak ja bede teraz coś pisać na klawie ! :D Nie wiem jak u was ale u mnie wpokoju jest 27 C. Okna nie otwieram bo całe plemię obaków już czeka a odkurzacz ledwo chodzi (zapchany robalami) a ja nie mam worka na wymianę, co robić ? co robić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 moskitiere na okno założyć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Co ty chesz mi z domu więzienie zrobić ! :) Miałem już różne moskitiery jednak na nie które okan nie ma możliwości założenia lub nie można ! Zresztą przez moskitiery wciskało się więcej drobnego robactwa niż teraz bez niej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 4 Gości, 13 użytkowników 0 ukryty(ch) użytkownik(ów) ULLISSES, phase, -weS-, ryba, MariuszDW, Virtus, jesus79, 187, hanti, Cmx, madmax57, Chaos, Google.com, Toledo :blink: Wiem, że niektórzy już wstają, ale ja idę spać. Dobranoc. PS. U mnie już jest jasno. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 :blink: Wiem, że niektórzy już wstają, ale ja idę spać. Dobranoc. PS. U mnie już jest jasno. :] a ja jeszcze nie ide spać ;] u mnie jasno już od jakieś casu..... wole 1000x siedzieć na kompie w nocy - brak gorąca, nikt nie gada że mam zrobić to czy tamto, niegdzie się nie śpieszę i jest fajnie :-P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 .... Edit: moja 111 strona ;] Jesteście niemodyfikowalni bez płetwy. Ile razy można pisać, że zliczanie stron, czy postów nie jest wcale el0 :?: :evil: Gucio89 właśnie dostał trzy dni ZPP. Następne sankcje będą ostrzejsze. tak BTW pytanie do Sikora, (no chyba, że ktoś inny jeszcze z moderki tutaj zagląda) czy można ustawić na forum tak aby posty z tego tematu nie były liczone do ogólnej ilości postów uzytkownika?Pewnie tak, ale mogą to zrobić tylko admini z poziomu ACP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja sem siedze w garniaku przed kompem :lol2: Zaraz na rozdanie świadectw a potem.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Cze Wam ! O 9 do szkoły i już wakacje :razz: Pasta za gorąco na garniak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 LoL... właśnie się dowiedziałem że zakończenie roku mam o 13:00 :blink: Co za kretyn mógł wymyślić tą godzinę :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Takie rzeczy to tylko w Polsce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a ja Wam powiem ze w wawie wlasnie przestalo padac.. i wcale goraco z tego powodu nie jest ;) tak wiec wypijam herbatke i spadam na zakonczenie ;) Sikorku nie denerwuj sie tak bo nam wysiwiejesz ;* ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 No, ja zaraz wskakuje w gang i ide pożegnać się z wszystkimi do września ;] Najlepsze że przed samym zakończeniem mamy jakiś łańcuch solidarności żeby uczcić Poznański Czerwiec '56. No ale git będzie mam nadzieje. A jak dostane świadectwo to jeszcze tylko wp****ol i już wakacje :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja tam powiedziałem rodzicą że się świadectw do domu nie przynosi B) Czyli przez jakiś czas będę siędział przy kompie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Osz nie tylko nie to (juz nie bede to przypadkowo bylo;])@ Sikor Nie bądź taki surowy( w tym topicu)! A ww. post czytałeś?? Miej serce i okaż serce :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Głodny jestem a lodówka pusta :mur: Muszę do sklepu wyskoczyć <_< Edytowane 23 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 @ Sikor Nie bądź taki surowy( w tym topicu)! A ww. post czytałeś?? Miej serce i okaż serce :roll: Czytałem. I to tylko mnie umocniło w postanowieniu o przydzieleniu nagrody. Mógł wyedytować swój post ponownie zamiast wykazywać udawaną skruchę. Baj de łej, organ zwany płetwą jest pozbawiny serca. :-P Taki feler, ale zgłaszać do serwisu nei będę. Gwarancja już dawno minęła. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Panowie oficjalnie mamy juz WAKACJE!!!!!! :DD Edytowane 23 Czerwca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 dobra.. zdane, wsio zaliczone.. czyli za tydzien idziemy pic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Już po rozdaniu świadectw :D:D. Wreszcie mam WAKACJE.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Ja sem siedze w garniaku przed kompem :lol2: Zaraz na rozdanie świadectw a potem.... :D Przezwyczajaj się bo w dorosłym życiu będzie to Twoja marna codzienność... No chyba że wolisz branże typowo robotniczą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A ja jeszcze musze czekać 4 godziny na wakacje :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) No panowie mam już WAKACJE!! :razz: Teraz tylko śpiew, wino, zabawa i kobiety ;) :razz: Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no to jeszcze w pie... i WAKACJE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wróciłem :-P ...Otrzymał promocję do klasy drugiej... :rolleyes: ale bylo ludu na miescie :blink: całe centrum biało czarne. Wszystkie ogródki pozajmowane i musiałem do domu wrócic :mur: Ale już sie ustawiłem na poniedziałek - oj damy po garach B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 w glosnikach krzyczy 36 Crazyfist a ja ide zjesc sniadanko...dodac ze wieje u mnie jak cholera niemusze =/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wakacje już mam ;D Szkoda tylko troche że sie z dziewczynami z klasy nie zobacze do września [; no ale cóż. Dyro zanudzał jak cholera, w szkole tylko 5 świadectw z paskiem a jest ponad 500 uczniów :lol: Ogólnie to moja klasa jest jedną z trzech w któej wszyscy przechodzą bez problemów. No ale dosć juz o szkole bo wakacje mamy ;D Co zamierzam robić przez 70 dni wolnego? Opiepszać się aż mi bokiem wyjdzie, ale to chyba każdy ;] No szkoda tylko że nie mam dziewczyny bo nie ma z kim czasu spędzać ;[ No ale kij tam. See ya ide pokopać piłe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 plany na "wakacje" praca->zarabiac->kupowac->sporzywac->dobrze sie bawic->wrzesien->mozliwe wojsko-> kto wie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...