qba Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 31*C w pokoju. Na dwor nawet nie patrze... spojrzalem i jest 36*C w cieniu (względnym, bo juz slonce zaczyna walic na ta sciane). Do roboty dzisiaj nie poszedlem a przez ten cholerny upal i tak nic nie zalatwilem... Stracony dzien urlopu. :/ I tak zaraz bede sie musial wyczlapac na spacer z psem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Splinter Cell & Metal Gear Solid ;] przechodzę na zmianę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Maciag, nie mam wyjscia ;] w kolo domu cos zrobic trzeba ;] jeszcze nie przywiezli ale zaraz ide :/, chyba w samych gaciach :lol: bo inaczej to nie ma sensu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Oho zaczyna się, grzmi jak porąbane. Odłączam cały sprzęt i jadę do kumpla na film (on nigdy kompa nie wyłącza :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ile bym dał by w Krakowie też taka burza była ;(( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Chyba nawet kompa za deszcz bym oddał ;) Dzoł of korz :P Mogłoby popadać chociaż troszke... Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Gorąco!!!! A jutro z rana trzeba wstać i do szpitala, wyjeżdżam w sumie na 2 może 3 dni ;] Tylko nie pisać za dużo bo nie zdąże przeczytać ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Gorąco!!!! A jutro z rana trzeba wstać i do szpitala, wyjeżdżam w sumie na 2 może 3 dni ;] Tylko nie pisać za dużo bo nie zdąże przeczytać ;] Napiszemy tak dużo, że będziesz tydzień czytał, albo i lepiej ;] Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Chyba nawet kompa za deszcz bym oddał ;) Ja to bym kompa oddał ,żeby tej burzy nie było. Popadało z 30 minut i się wypogodziło. Teraz jest tak straszna parówa , że nie ma czym oddychać ! I tak źle i tak niedobrze. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przyjechał kurier przywiózł świecidełka i skończyłem wieśmoda :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przyjechał kurier przywiózł świecidełka i skończyłem wieśmoda :lol: :lol: Masz moze fotki wies moda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 niedługo porobie. Ale nie pokaze na forum :lol: tylko pm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 niedługo porobie. Ale nie pokaze na forum :lol: tylko pm Dobra możesz pokazać na PM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Co to za wieśmod? Ja też chce foty :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Mało wam wiejskiego tuningu w Waszych kompach?!? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 generator meissnera w ukladzie wzmaka wb oraz wyznaczanie stabilizacji stabilizatorow poleglem :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Napiszemy tak dużo, że będziesz tydzień czytał, albo i lepiej ;]Jak trzeba to trzeba, szkoda że kompa nie można zabrać se sobą ;] niedługo porobie. Ale nie pokaze na forum :lol: tylko pmPisze sie na to ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przybylem z jeziorka, fajna woda ogolnie opalilem sie troche i przezylem najgorsza czesc dnia :D. Niedawno konkretna burza byla, przynajmiej chlodniej troszke jest. Ja też chcem fotki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Wieśmody są w modzie ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ja dzisiaj sie troszeczke nudze, ale to chyba dlatego, ze odpoczywam po wczorajszej libacji na grillu :P. Ogolnie nienawidze sie nudzic w wakacje, rok temu pamietam, ze w pewnym momencie wszscy znajomi wyjechali i nie mialem co robic, wiec siedzialem przy kompie. Ogolnie nie chce powtorzyc tego bledu w tym roku i bede robil wszysko zeby wakacje nie zamienily sie w 'Wakacje z Komputerem' bo troche szkoda takiej pogody i czasu. Jutro naprawie sobie rowerek i bede smigal z kumplami :). Na pewno wole to niz siedzenie na PurePC (bez obrazy :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 też bym chętnie pośmigał na rowerku ale mój bajk to sie do jazdy za bardzo nie nadaje :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) A ja się nudzę w sumie... robię taki mały bajer w excelu... na własne potrzeby ;-) Wie ktoś może, jak zrobić, by sortowanie uaktualniało się po każdej zmianie danych w arkuszach źródłowych? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Jak chcecie fotki elowieśmoda 2000 to wpiszcie w szukajke "O.k mod" mój taki sam :lol: A tak wogóle to ide na piwo. Rikitiki trzeźwe alkoholiki ;] Edytowane 26 Czerwca 2006 przez CarryOn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4dziK Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 też bym chętnie pośmigał na rowerku ale mój bajk to sie do jazdy za bardzo nie nadaje :/ jedyne gdzie dzis można pośmigać to chyba do lodówki po "napoje chłodzące" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) ale jak bedzie zimno bedziecie chcieli ciepła :) od tego jest lato zeby sie wygrzac , poopalac, polatac po dworze w samych spodentkach, wiczorem polazic :) nie ma co narzekac :) pograc w siate , w plazówke ! Edytowane 26 Czerwca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ehh jak zwykle przesadzilem z opalaniem i plywaniem i caly sie spalilem na sloncu :| Wygladam jak burak; wlasnie wzialem zimny prysznic i jest jeszcze gorzej i teraz meczyc sie tak przez cala noc. Jak ja tego nie cierpie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 olejek to podstawa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dziś tak gorąco to pierw drzewo układałem, a później poprarwka zmontowanych drzwi w chacie ale teraz się ładnie przychmurzyło, ale mi się nie chce nigdzie iść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 A ja dziś rano rąbałem drewno w tym cholernym upale, później pograłem w google i spotkałem się z koleżankami ;). Właśnie skończyłem podlewać kwiaty i warzywa w ogródku :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a ro pracowity dzień co nie którzy tu mieli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...