DrKleiner Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 A u mnie w pokoju leży dodatkowy materac mojego brata :) bo jest remont w domu i teraz mi marudzi :( i tak przez 2 tygodnie :( zginę tutaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 to podrodze do szkoly mam , bo do ostrowa jezdze ,a ty gdzie do szkoly ?? mechaniczna w pleszewie na zielonej ? tylko ta znam :) z pleszewa ja I LO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) to nieznam tej szkoly ;) , ja tam wole moj ZAP :) i mechatronike szkola w miare fajna ale ludzie co niektorzy to z kosmosu sie biora dziury w mozgach kompletne i sie slizgaja z klasy do klasy, tez chyba ide spac Edytowane 26 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 to nieznam tej szkoly ;) , ja tam wole moj ZAP :) i mechatronike szkola w miare fajna ale ludzie co niektorzy to z kosmosu sie biora dziury w mozgach kompletne i sie slizgaja z klasy do klasy, tez chyba ide spac kumpel tam chodzi i mówi że w klasie im taki przesiew zrobili, że klase mają zlikwidowac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 trzeba bylo sie uczyc :) , jakas 1 ?? bo wiem ze kumple mieli w klasie 26 zagrozeni bodajze na 31 osob ,ale sie wywinelo paru, jak dlamnie taki przesiew jest dobry , zostaja tylko te osoby co chca cos wynies z nauki w szkole a nie zeby sie slizgac , uczniowie sie lepiej ucza w przesianej klasie i nauczyciele chetnie przychodza do takiej klasy, odemnie to bym wywalil ze 4 osoby i spokoj w klasie kompletny , bo teraz jest kosmos co oni wyprawiaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) nie klasa 2, chyba coś z telekomunikacją związane czy coś ale dokładnie nie pamiętam... Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dobra ja znikam spać bo brat już tu marudzi że nieda się żyć. Dobranoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 dobranoc True, true. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 tez spadam, branoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 hehe, ale Was nabrałem, jeszcze nie śpię :lol2: byłem położyć kaczkę, ale teraz naprawdę mówię dobranoc B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Jaki wieśmod ? Obudowa w kształcie snopka słomy ? :) EDIT----- Widze ,że panowie z Ostrowa, ZAPowcy :). Najbardziej w waszym miescie to lubię Cool Pizza, wedle mnie najlepsza pizza jaką jadłem (chociaż mogliby ja bardziej dopiec) ! W zeszłym roku pracowały tam fajnie niunie które były skompo ubrane i robiły pizzy :D Polecicie jakieś knajpy z dobrymi kebabami ? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Szalony Ahmed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 o nie, kucyk znowu ma te kaczuche z hitmana! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Rozpierdziela mnie ten avant, chociaż Sokera lepszy. Fota strzelona psu który zrobił mine w stylu "co sie stao" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 rzeczywiscie, avatar Sokera jest calkiem pozytywny, kiedys mial chyba paris hilton w av. :>. BTW twoj tez niczego sobie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cze spamery. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cze Sikor :P nie zebym spamowal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cze Sikor :P nie zebym spamowal ;) No skąd. W ogóle. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ahoj. :D Nie wyspalem sie. :cry: Ide cos porobic. :P Cius. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cześć Wszystkim !! Ale się wyspałem, pierwszy raz od tygodnia :wink: Znowu upalny dzień się zapowiada :-| A teraz musze sobie jakieś śniadanie zrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Spamery mnie obgadują ;) Piesek rzeczywiście ma mine "co sie stao?" A z drugim avatarem wydało się że to Paris Hilton :mur: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 kto wie jakiego programu uzyc zeby admin na routerze nie widzial jakie strony przegladam ,czasami ladne panie chce sobie poogladac to mi pisze ze moze mam jakis syf na kompie bo w logach brzydkie strony mam i musze glupa walic ze niewiem z kad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kochany Moderatorze Sikoreczku wogole sie pisze razem..... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kochany Moderatorze Sikoreczku wogole sie pisze razem..... B)Tia, jasne. A s kąd pisze się oddzielnie. :twisted2: w ogóle skąd Edit: Poprawiłem tagi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Dzień dobry bardzo ;] Jaką miałem burze około 2:30 w nocy :blink: Pare lat takich błyskawic naokoło wsi nie było ;] [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Dzień dobry bardzo ;] Jaką miałem burze około 2:30 w nocy :blink: Pare lat takich błyskawic naokoło wsi nie było ;] [; A u mnie się troszke błyskało i lekko popadało ;) mówie o wczorajszym dniu :D JROX jak truskawki?? :razz: Dużo już ich urosło?? :wink: Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chs'20 - ciekawe kto ze zbanowanych zlaozyl sobie konto :P ;) Ludzie tez czasem pisza wogule. oO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) cze wszystkimu spamującemu ludowi! pogoda stanard: zagorąco Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Ur6aN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hehehe ale ze mnie Starship Trooper, ubiłem własnie z 15 much :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 UJ mnie wczoraj troche poburzyło :D Ogólnie troche nudno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...