CarryOn Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Spie sobie ladnie godzina 10 az tu nagle krzyk z salonu.No to zrywam sie biegne, a tu siostra sie drze "nietoperz" :lol: podchodzę do kwietnika patrze a tu taaaaaaaaaaaka ćma :blink: No to ją w rękę i pająk się najadł :lol: Fajna pobudka nei? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Spie sobie ladnie godzina 10 az tu nagle krzyk z salonu.No to zrywam sie biegne, a tu siostra sie drze "nietoperz" :lol: podchodzę do kwietnika patrze a tu taaaaaaaaaaaka ćma :blink: No to ją w rękę i pająk się najadł :lol: Fajna pobudka nei? Super pobudka ;) a ja wstałem o 6:30 :P więc do 10 się powinieneś wyspać ;) Przed chwilą grałem w CoD'a a teraz siedze z Wami na forum i słucham Linkin Park :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Polecicie jakieś knajpy z dobrymi kebabami ? Sultan Kebab :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Super pobudka ;) a ja wstałem o 6:30 :P więc do 10 się powinieneś wyspać ;) Przed chwilą grałem w CoD'a a teraz siedze z Wami na forum i słucham Linkin Park :P a ja słucham radia planeta katowice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja tam tylko jade do ostrowa szkola i heya na pociag nie lubie tego miasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) A ja słucham: Meth&Red - N 2 Gether Now ft. Limp Bizkit :) Jak dzisiaj gorąco. Trzeba gdzieś jerchać nad wode. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 co do gorąca się zgadzam ale nad wodę się nie wybieram :lol2: dziś już wysłałem 140 sms za 0 zł he-he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Co do kebabow to w szczecinie sa najlepsze ;] <-- w makfaku i hmm gdzies jeszcze, w Rabie czy jakos tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 yyy do szczecina mam trochę daleko :P Chodziło mi ,żeby panowie z Ostrowa się wypowiedzieli. W sumie Pioorek masz jakis pomysł jak zrobić sobie kebeb domowym sposobem ... tyle ,że bez mięsa "kebabowego" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja jestem z Jarocina w ostrowie tylko przebywam w godzinach lekcyjnych :) , a teraz mam wakacje i nie wybieram sie tam bo niemam po co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cze spamery Ja też właśnie finałowo wstałem Zastanawiam się, co dzisiaj robić ;) Tekst w spoilerze przekracza wszystkie granice debilizmu, dobrego smaku i jest conajmniej głupi, czytasz na własną odpowiedzialność » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W nocy miałem mały problem, mianowicie zapchałem kibel Dobra, na początek procedura standardowa - robie cisnienie szczotką do mycia Ale to nie pomaga, no to leje wszystkie żrące środki i proszki - też nic nie dało Zamieszałem - jak nie zabuzowało, wylało się i zalało całą łazienkę No to wychodze i zamykam od zewnątrz, żeby wcześniej z rana wrócić z przepychaczem i przepchać ok. 6:30 budzi mnie wrzask i klnięcie, patrze a tu mój starszy z przepychaczem coś sie drze, olałem go i poszedłem spać Szczęście że jakoś to odepchał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 @AragornPL mozęsz posiedzieć przed kompem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 yyy do szczecina mam trochę daleko :P Chodziło mi ,żeby panowie z Ostrowa się wypowiedzieli. W sumie Pioorek masz jakis pomysł jak zrobić sobie kebeb domowym sposobem ... tyle ,że bez mięsa "kebabowego" ? myślełem, ze chodzi Ci o kebab w Jarocinie, jak chcesz domowym sposobem to Ci moge to mięso w hurtowej cenie załatwić bo kuzol ma dwie restauracje z kebabem i sobie będziesz robił codziennie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 @radkesz to poleć jakies dobre knajpy w Jarocinie bo jestem tam często :P Znam jedną w miarę jako-taką koło dworca PKS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) No kolo pks to jest "grill bar max" czy jakos tak kumpel tam spozywal obiady :) (pite) bo starsza dawala mu kase na obiad bo nie chcialo sie jej gotowac. A tak to chyba dobrych knajp z jedzeniem to niema sultan kebab jest na wroclawskiej ale tam jeszcze nie jadlem moze maja dobre jedzenie i na przeciwko pizzeria primawera. Wiem ze w ostrowie wlkp jest jedna fajna pizzeria na rynku chyba francuska sie za nazywa , robia pizze ale w piecu palonym drewnem a nie gazowym , pizza pycha takiej nigdzie nie jadlem, pol zjadlem i bylem pelny. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 cze spamery co tam porabiacie bo ja jeszcze 5 godzinek i do domciu normalnie ozłociłbym człowieka który wymyślił hamulec awaryjny nóż tokarski poszedł by się ebać a tak stop i po strachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 oO Gadam z kuzynem kolezanki (nie znam go w ogole) i on cos o kompach zaczal gadac i mowi ze chce sobie kupic nowa obudowe i wezmie chybe te: http://www.pixmania.com/pl/pl/282485/art/s...c18-czarna.html W tej chwili jak on mi to napisal, nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac [;;][;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 oO Gadam z kuzynem kolezanki (nie znam go w ogole) i on cos o kompach zaczal gadac i mowi ze chce sobie kupic nowa obudowe i wezmie chybe te: http://www.pixmania.com/pl/pl/282485/art/s...c18-czarna.html W tej chwili jak on mi to napisal, nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac [;;][;] jaśli brać pod uwage to, że już nie potrzeba monitora kupic to nawet tanio wychodzi :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja zaraz zabieram sie do robienia pizzy ala Pioorek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ooooo B) Zobaczymy co z tego wyjdzie ;] zdawaj relacje na bierzaco! ;] KAX, true, ale sam pomysl zeby kupic taka obudowe (w sumie to brzydka jest) za te kase jest dosc smieszny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ta obudowa jest warta ~600zł maxi, a nie 3k . Tu trzeba płakać a nie się śmiać, jak można tak popadać w reklame ... Ja tam tak gorąco to kluseczki z kompotem i siupa :D Zaraz śmigam z kumplem na rower i może nad rzeczke ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 I jak tam pizza nemo1802? ;] Chs'20 a nic, tak sobie zartuje bo ostatnio panuje moda na zakladanie kolejnych kont po bananie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Bo dluuugiej walce w kucni i bieganiu do sklepu w celu zakupienia niezbednych składników pizza wyladowala w piekarniku. Bardzo ladnie sie wnim prezentuje. Czekam z niecierpliwoscia, aby ja skonsumowac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pierwszy raz jest najgorszy, ciezko ja uformowac i niezly bajzel sie robi... (przynajmniej w moim wypadku) - dobra, jak bedziesz ja mialem to zdaj relacje ;] BTW mam nadzieje ze zrobiles tez ten sos ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 no wakacjieeeeeeeeeeeeeeeeeee :) :) :) :) :) algorytmy pchniete, po mikro dobre odczucia :) wiec powinno byc ok :D jeszcze tylko ten pie&&^&ny wf :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a ja q2 pisze sciagi na jutrzejszy egzamin z ukladow cyfrowych :| jak mi sie nie chce :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Pizza pycha!!! Rewelacyjny przepis. Najgorsze jest to ze w kucni powstal mega bajzel. THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 cyfrowka nie jest taka trudna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) ta ekstra jest przynajmnie wiem teraz co to za czasy twr trc itd ;) i bardzo ciekawe jest tez laczenie licznikow 193 i 191, operacje na pdcz czy tez liczenie magrinesow zaklocen .... w sam raz na taka pogode ;] Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 hehe do tego jeszcze w szkole nie doszlismy :) i pewnie nie bede mial , na moim kierunku to mam wsztstkiego po trochu w koncu to mechatronika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...