Linoge Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) no to nie mow ze cyfrowka jest prosta ;] projektowanie programatora pralki automatycznej na romie przy tym jest proste ;) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja właśnie wróciłem z jeziorka (kryspinów k/krakowa) i nieźle się zjarałem =D A teraz by się przydała buuurza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Ja właśnie wróciłem z jeziorka (kryspinów k/krakowa) i nieźle się zjarałem =D A teraz by się przydała buuurza :D czym?? ;) :legal: Edytowane 27 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 suonko mi przygrzało ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hehe a ja sobie w końcu znalazłem zajęcie. Star Trek: Armada. Dzisiaj wsiąkłem na 5h grając. Teraz kampania Klingonów przedemną ;] To dowodzi tego, że nie trzeba super oprawy żeby gra była ciekawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A ja właśnie wróciłem po 6 godzinach z basenu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jak tu cicho!!! Nikt już tyle czasu nic nie pisał :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Topic przechodzi w zapomnienie :sad: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Konie dalej wapno mieszają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 No to już mam co robić. Załatwiłem se robote przy wynoszeniu gruzu. 7.5zł/h ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja tez wiem co już robić ! Nakręcę przełomowy film z wartką akcją i ze znaną postacią ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja tez wiem co już robić ! Nakręcę przełomowy film z wartką akcją i ze znaną postacią ! co to będzie za znana postać?? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mleko ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mama mnie pogniotla , cos sie jej pomieszalo i powiedziala ze idzie do pracy zeby odpoczac lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mleko ! A to, to białe co krowa daje :wink: :lol2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A to, to białe co krowa daje :wink: :lol2: :lol: Co się śmiejesz no pewnie ,że krowie ! To będzie bardzo poważny historyczny film z mega przesłaniem … To będzie unikalny film o procesie kwaśnienia mleka ! Później zrobię parodie :D, w roli głównej mleko w proszku. Największa heca bo takie mleko nie kwaśnieje :D :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cholera strasznie się spiekłem na tym słońcu, tzn. może nie aż tak ale szczypie bo pierwszy raz w tym roku i w ogóle bez kremu do opalania.. Nie znacie jakiegoś domowego sposobu na to żeby złagodzić bool? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 piwo :-) oczywiscie sporzyte do ustnie rozluzni cie troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 jakieś % ;) Albo posiedź w zimnej wodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie znacie się - jedyny sposób to obrzezanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Nie znacie się - jedyny sposób to obrzezanie ke? :blink: chyba z czymś innym ci się pomyliło ;]]] Dzisiaj się potwornie zdenerwowałem. Zamówiłem na allegro GF6800 GT, przelałem kase na konto, a godzine później dostaje telefon od sprzedającego, że sprawdził karte i nie działa :( i zebym podał numer konta, to zwróci mi pieniądze. A było to karta leadtek jeszcze na gwarancji (próżno takich szukać). Ale pech ... Edytowane 27 Czerwca 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wspolczucie :( co za sprzedawca, eh... http://www.mousebreaker.com/games/tgmotocross/play.php Ktos podawal te gierke na testowym ;] fajna jest :> na nude w sam raz;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Seria pytań z d**y Ile czeka się na paczke z Anglii wysłaną za 10funciaków? (prosze o podanie max czasu po jakim paczka do was przyszła) bo ostatnio za 5,5funta przyszła w 3 dzień a teraz mija 9 dzien i dalej nie ma. Jakie mam możliwosci odzyskania swoich pieniędzy jeśli jakiś arab oszukał mnie na ebay.co.uk? Gdzie z tą sprawa w razie czego uderzyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Z topicu śmiechu ważna prośba: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2202918 Jeżeli ktoś mi to znajdzie, jest moim guru poprostu Z góry dzięki za pomoc A tak na temat (tu sie chyba nie da zrobić offtopicu) niedawno wróciłem z roweru, super było ;) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja właśnie na meczyk wbijam!!! Kibicujcie Spain'com ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 w Krakowie burza się rozkręca btw. słyszeliście o tym, że burza niszczy dysk twardy ;] ? słyszałem to dziś gdzieś w tv, chyba w faktach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Lol ciekawe jak ma niszczyc Hdd... chociaż ... :P A mi sie nudzi :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Lol ciekawe jak ma niszczyc Hdd... chociaż ... :P A mi sie nudzi :lol2: Bo nie jesteś inteligentny :wink: :lol2: :lol: Wieczór a i tak strasznie ciepło.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nuda to milczenie głupca i myśl mędrca :lol2: Chyba niczego nie przekręciłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ALE GORAC RATUJCIE mam 30 stopni w pokoju teraz , masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...