pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) :lol2: Chyba niczego nie przekręciłem Pasta to szło chyba tak: Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca. ;) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm... hmm... : Nigdy nie spieraj sie z głupkiem ! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.;) Edit: dodałem kropkę na końcu zdania w cytacie ;) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chcesz powalczyć na cytaty ;) głupi pomysł bo przegrasz :lol2: :lol: B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 @radeksz nie chodzisz przypadkiem do zap'u? chyba zgadłem xD może wybierasz się na zlot? bo nie mam z kim jechać a sam nie trafie :( jest jeszcze może ktoś z wielkopolski? a dokładniej rejony Ostrowa wlkp, Krotoszyna, Pleszewa, Kalisza itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 chodze a ty z kad jestes ?? moze sie znamy , na zlot to ciezko ;/ wakacje mam juz zaplanowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Maciag : Rzeczą człowieka jest walczyć...;) Edytowane 27 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Znać się raczej nie znamy przynajmniej je Cię nie znam :P spojrzałem na to: "MECHATRONIKA W TOKU NAUKI" i miejscowość, a ja jestem z Raszkowa może wiesz gdzie to :> pozdro! ps. można by się poznać %% :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 chyba wiem kto ty jestes masz dlugie wlosy i nosisz taki kapelusz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Pasta : Platon: Tylko umarli widzieli koniec wojny Paskal: Człowiek jest trzciną ,ale trzciną myślącą Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jeśli wdajesz się w spory, dyskusje i kłótnie, możesz czasem osiągnąć zwycięstwo. Ale będzie to zwycięstwo próżne, ponieważ nigdy nie pozyskasz dobrej woli swojego oponenta. Benjamin Franklin Potrzeba mądrości by pojąć mądrość: na nic muzyka, gdy publiczność głucha. Walter Lippman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Cyceron: Filozofia jest sztuką życia. Filozofia jest uprawą ducha. Sokrates: Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy. Bać się śmierci jest tym samym, co mieć się za mądrego nim nie będąc. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Wszystko, co trwa długo, jest męczące, zwłaszcza wielkie przyjemności: porzuca się je z takim samym zadowoleniem, z jakim się je spotkało. Monteskiusz Miarą mowy nie jest ten, który mówi, lecz ten, który słucha. Platon :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Sokrates: Najmądrzejszy jest, który wie czego nie wie. Jan Paweł II: Wiara i rozum są jak dwa skrzydła, na których duch ludzki unosi się ku kontemplacji prawdy. Benjamin Franklin Człowiek mądry więcej uczy się od swoich wrogów, niż głupiec od przyjaciół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Pan Marek (osiedlowy żul) Jak pije to ŻYJE! :lol2: Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Jam jest Alfa i Omega, pierwszy i ostatni, początek i koniec. Źródło : Biblia Ile kto ma cierpliwości, tyle mądrości. Knapski ...Koniec spamu :lol: EdiT : Spylon : Fajny koleś z Pana Marka :lol2: Edytowane 27 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jaki Pan Marek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (osiedlowy żul) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Późno już, obraz sie rozmywa, literki jakieś małe się wydają nie ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) boze , zaby wygrywaja ;( edit: k***a Edytowane 27 Czerwca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 UN PRĘTÉ POUR UN RENDU! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) dobra nie wiem o co chodzi PaStA , ale brazylia natrzaska zabojada w ramach zemsty za hiszpanow :D Edytowane 27 Czerwca 2006 przez dzik86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (jęz.fr) Masz za swoje ! :lol2: Robimy zakłady kto wygra ? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 moje zdanie juz znasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 chyba wiem kto ty jestes masz dlugie wlosy i nosisz taki kapelusz ??nic z tego, ani jedno ani drugie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 a to sorry pomylilem cie z kims innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A co jest tutaj jeszcze ktoś z zap'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 @radeksz nie chodzisz przypadkiem do zap'u? chyba zgadłem xD może wybierasz się na zlot? bo nie mam z kim jechać a sam nie trafie :( jest jeszcze może ktoś z wielkopolski? a dokładniej rejony Ostrowa wlkp, Krotoszyna, Pleszewa, Kalisza itp. ja być może sie wybiore ale jeszcze nic pewnego bo do 18 sierpnia dużo czasu...... jakim środkiem transportu sie wybierasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 radeksz : Hiszpania Pasta : Francja ... Stawka : Przekonanie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 kiedys jeden koles gadal w szkole o tweak.pl ale to dawno bylo i tak podsluchalem myslalem ze to ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja być może sie wybiore ale jeszcze nic pewnego bo do 18 sierpnia dużo czasu...... jakim środkiem transportu sie wybierasz?A skąd jesteś? patrzał bym się z kimś zabrać bo prawka jeszcze nie mam 18 lat też nie ale do czasu zlotu już będę miał lata :P kiedys jeden koles gadal w szkole o tweak.pl ale to dawno bylo i tak podsluchalem myslalem ze to tyjuż PPC :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...