Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Cze spamery :D U mnie gorąco, wytrzymać się nieda :? A w Krakau padało, jest mokro i wogóle cacy :D :angry: Oj, coś czuję, że Wam w tym temacie urządzę wakacje pod tytułem: Z ortografią na ty. Zasady proste: Jeden wielbłąd, jeden dzień ZPP. :twisted2: Rozumiem, że jest to luźny temat, sam tu się wpisuję dosyć często, ale poziom musi być. Następny wielbłąd spowoduje inaugurację wakacyjnych zajęć. Czy może od razu zamknąć temat :?: :twisted2: A jak rozdrażnicie płetwę, to jeszcze mogę zorganizować Wam korepetycje z interpunkcji. EDIT: Aha, przypominam dla niezorientowanych, że rozpoczynanie zdania małą literą też jest błędem ortograficznym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Sikorku przepraszamy ;) Już nie będziemy ! :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A czy polskie znaki mozna omijac? :) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Sikorku litości !! :P. Zmienimy się :D, oczywiście na lepsze ;). Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Kurcze przegapiłem machanie :(. Ciekawe czy w nocy w tym samochodzie coś się dzieje ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Teraz jak sie umowisz na randke to sie spotykaj z laska przy bialym samochodzie i daj nam wczesniej cynk :D Ocenimy dzidzie i popatrzymy na jakies akcje :D Normalnie reality szoł! ;)Nawet nie poznasz ze to laska sam wiesz ze mało widac z tej kamery :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A czy polskie znaki mozna omijac? :)Można. Debilem nie jestem i wiem, że nie każdy pracuje na polskojęzycznej platformie. Niemniej zachęcam w miarę możliwości do korzystania z polskich znaków diakrytycznych. Dobrze to świadczy o piszącym. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja się dostałem do technikum mechatronicznego :-D :banana: Moze ktos jeszcz ma kamerke w swoim mieście. B) :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 www.google.pl ;] http://jazz.wojtaszek.pl/kamery.html Tam są, ale to są kamerki co dają jedną klatke co jakiś czas ;C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) A ja się dostałem do technikum mechatronicznego :-D :banana: Moze ktos jeszcz ma kamerke w swoim mieście. B) :rolleyes: Ja mam na rynku nawet kilka, ale nie ma przekazu przez Internet. EDIT: Zaraz wyjde wam pokiwać. http://www.earthcam.com/usa/newyork/timess...hp?cam=charleyo Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A mnie właśnie przywieźli 2 tony węgla. Po obiedzie zabieram się za znoszenie go do komórki. Mam tam takie pomieszczenie wydzielone na węgiel. Na szczęście jest chłodno u mnie. Zaraz brata dogonię i będziemy zrzucać. Brudna robota ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 EDIT: Zaraz wyjde wam pokiwać. http://www.earthcam.com/usa/newyork/timess...hp?cam=charleyo :lol2: :lol2: Widziałem widziałem machał nam !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 :lol2: :lol2: Widziałem widziałem machał nam !!!! Czym machał ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Czym machał ? :D :) Małym palcem u lewej nogi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Czym machał ? :DPewnie jakąś kończyną. Np. zadkiem. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://moya.toya.net.pl/site_online.php?m=3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://www.stargard.pl/index.php?idg=mmedi...y&idstr=kamerka ;) Wciagajaca sprawa te kamerki. BTW to zycze milego weekendu. Ja wlasnie swoj rozpoczalem. Po pracy, po dobrym obiedzie pod parasolami moge budowac V RP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeden wielbłąd, jeden dzień ZPP. :twisted2: nieee! wiesz co to dla mnie oznacza?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 bana? :P ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 nieee! wiesz co to dla mnie oznacza?:> Tak! Czyżby bliższy kontakt z Wordem, innym edytorem lub stroną: http://sjp.pwn.pl/ ? Trafiony, zatopiony. Arnie, przecież napisałem, że zdanie rozpoczęte małą literą jest błędem ortograficznym. Niniejszym uroczyście ogłaszam otwarcie letniej szkoły ortograficznej. Przecinającym wstęgę został Arnie. Aplauz. Jako, że wziąłeś udział w otwarciu, w drodze nadzwyczajnego złagodzenia kary, w zamian za entuzjastyczną chęć wzięcia udziału w edukacji letniej, ZPP nie dostaniesz. Uroczystości już się skończyły, szampan wypity i kawior zjedzony. Czas na lekcje. :twisted2: Następny wielbłąd zostanie potraktowany zgodnie ze statutem szkoły letniej: Jeden wielbłąd w tym temacie, to jeden dzień ZPP. BTW, w nauczaniu będzie brał udział również Crosis. EDIT: Pioorek upiekło Ci się. Popełniłeś wielbłąda przed moim postem i oficjalnym otwarciem szkoły letniej. Shift Ci wysiadł :?: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) bana? :P ;) Banana :banana: ;) [edit] Oj... widzę że Sikor się zdenerwował :( Edytowane 30 Czerwca 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Oj... widzę że sikor się zdenerwował :(Ksywki piszemy z wielkiej litery. 10% + 1 ZPP. Edited by Sikor O ile, oczywiście, są faktycznie pisane z wielkiej litery. Moja jest, a ja dodatkowo wrażliwy na to jestem. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) O kurde, zaczynam się bać tutaj pisać. Lecz "błondy" ortograficzne mi nie straszne. ;) PS. Happy B-Day Domik! Postaw jakiś prawdziwy spirol i pokaż nam jak to się u was pije. :lol: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Soker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Widzę, że prześladowania się zaczęły, może to i dobrze przynajmniej będzie nam się miło czytać posty. :) P.S Sikor, a może nam jakieś dyktando zrobisz na „miszcza” ortografii PPC? ;) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 No to będzie niezły przesiew :). Idę oglądać Miasto Żywych Trupów z 1980 roku. Ciekawe kiedy ja załapię się na chlaśnięcie płetwą :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 O kurde, zaczynam się bać tutaj pisać. Lecz "błondy" ortograficzne mi nie straszne. ;) PS. Happy B-Day Domik! Postaw jakiś prawdziwy spirol i pokaż nam jak to się u was pije. :lol: No, Twój strach nie jest pozbawiony podstaw. Nie z przymiotnikami piszemy razem. Jeden dzień ZPP, zgodnie ze statutem szkoły letniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ekhem ... Sikor kiedy jedziesz na wakacje ? Chcieliśmy sobie trochę popisać ale to Twoje ortograficzne sitko nie ma dziurek ... i przez to nikt tu nie zostanie :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja mam pytanko, czy letnia szkoła obowiązuje tylko w tym temacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 A ja mam pytanko, czy letnia szkoła obowiązuje tylko w tym temacie?Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) eragonek : Robisz ten transparent ? To dobry pomysł jest :D EDIT : Poprawka [; Edytowane 30 Czerwca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...