emre Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Za 3 godziny zaczyna się Open'er Festival. :DMnie tam to nie rusza B). Dzisiaj znowu gorący dzień się szykuje :cry: ! @-=KAX=- Chyba było już o tym w tym topicu. Jeżeli ktoś ma nick z małej litery to piszemy go z małej litery. Edytowane 6 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nick osoby pisze sie zgodnie z jej intencją, czyli możesz zacząć małą jeżeli owy nick tak sie zaczyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Sikor mam do Ciebie pytanko, a mianowicie, jeśli na początku zdania dajemy nick osoby, który piszemy małą literą to nie powinniśmy czasami napisać go wielką?Na mój gust nie. Skłaniałbym się ku wyższości intencji właściciela nick'a. W końcu poeta miał coś na myśli (albo mu się shift zepsuł :-P ) wybierając taką, a nie inną nazwę. W każdym razie karania za to nie przewiduję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Goraco...! Edit: Ide na rower. Edytowane 6 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Cze spamery. :P Wróciłem po 1 dniu. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Siemaneczko Spamerki :wink: Ja wróciłem po 2 dniach, nie chce mi się siedzieć przed kompem....Całe dnie spedzam nad zalewem i wyrywam nowe towary :wink: Żyć nie umierać!!!!! Za godzinkę znowu jadę :D . Edytowane 6 Lipca 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Siemaneczko Spamerki :wink: Ja wróciłem po 2 dniach, nie chce mi się siedzieć przed kompem....Całe dnie spedzam nad zalewem i wyrywam nowe towary :wink: Żyć nie umierać!!!!! Za godzinkę znowu jadę :D . Zegrzyńskim? Czuje ze i ja tam zacznie niedlugo dnie spedzac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zegrzyńskim? Oj nie..Mieszkam na północ od Kielc i jest tam pełno zalewów: Sielpia, Kaniów, Umer, Łeczna, Zachełmie, troche dalej jest Cedzyna. Strasznie mi się tam podoba, jest tyle dziewczynek, że czasami nawet nie wiem za którą sie brać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Oj nie..Mieszkam na północ od Kielc i jest tam pełno zalewów: Sielpia, Kaniów, Umer, Łeczna, Zachełmie, troche dalej jest Cedzyna. Strasznie mi się tam podoba, jest tyle dziewczynek, że czasami nawet nie wiem za którą sie brać :wink:No kurtka na wacie. Don Juan. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 No kurtka na wacie. Don Juan. Nie rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie rozumiem... Słynne "Piździ jak w Kieleckim" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja właśnie wróciłem ze sklepu. Jest ponad 30 stopni. Nie mogę już. Aż mi się nie chce nic robić na kompie. Muszę znowu obniżyć taktowanie procesora, bo wiatrak BOX tak wyje, że zagłusza mi muze :unsure:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Wstaję, kumpel podsyła mi link : http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats Heh, :-| drugi na liście. Jak to możliwe ? W takim wypadku kończę swe spamowanie. Żegnam. Edytowane 6 Lipca 2006 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Na mnie czeka obiadek, potem pewnie rowerki, więc wracam wieczorem. Miłego spamowania ;-). Edytowane 6 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Słynne "Piździ jak w Kieleckim" :lol: Eee, nie. Mój Dziadek zwrotu "No kurtka na wacie" używał jako czegoś porównywalnego do przeklaństwa. Tyle, że nie do końca. Miało to znaczyć u mnie: O rzesz ty orzeszku. Don Juan, normalnie. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja właśnie jem obiadek :) . Potem troche pogram albo posiedze w necie, i na dworek ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Ja wlasnie wrocilem z rowerka. Stwierdzam iz jest cieplo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja właśnie teraz idę na rowerek :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja się szykuję na Lanparty. Gramy u kumpla w Heroes III w 6 osób. Ale będzie sieka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Jaki upał :?, ratunku!!! Chłodu chce!! Edytowane 6 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Zdania ropoczynamy wielka litera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Siema. :P Zjadlem obiad i sie spocilem :lol2: Teraz czas troche polezec. :D To tymczasem borem lasem. :ploom: :plum: :twisted2: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja właśnie robię mozolne testy na interpolację i rozdzielczosć nowej myszki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mR4ZI3L Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 .......................... Zabawimy sie ciupagą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Czy jest coś takiego jak liczydło kto ile siedział (lub miał załączoną stronę PurePC.pl? Jak wam się nudzi to zapraszam tutaj: Kupa śmiechu: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Nareszcie przeczytałem ten spam. Tylko trzy dni mnie tu nie było, a tu tyle stronek? Nie boję się! Będę tu nadal pisał! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Ale i tak widzę, że coś tu dzisiaj jakoś tak cicho... Niby nikt się nie boi, a wali stąd ciszą na całe forum :P Edytowane 6 Lipca 2006 przez mayo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Byłem od 15 na dworze. Teraz przyszedłem do domku. Strasznie mało stron dzisiaj przybyło :unsure:. Ale jeszcze ponad 4 godziny do końca tego dnia to trzeba podciągnąć statystykę ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Cześć właśnie wróciłem z pracy gorąco było ale "$$" przybywa. A co tam u was słabiutko 1 może 2 strony wielka płetwa wykosiła wszystkich ( prawie wszystich ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 wielka płetwa wykosiła wszystkich ( prawie wszystich ). Nie płetwa, tylko poczucie winy (spamowanie). ;] To tak dla ścisłości. ;) Od kiedy pamiętam, to najpierw ja złapałem płetwę na błędzie, po czym szybko się na mnie odegrała. :P Już dawno nie pamiętam złości płetwy. ;) Pewnie to tylko dlatego, że Sikor nie wchodzi na fotografię. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...