emre Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Za 3 godziny zaczyna się Open'er Festival. :DMnie tam to nie rusza B). Dzisiaj znowu gorący dzień się szykuje :cry: ! @-=KAX=- Chyba było już o tym w tym topicu. Jeżeli ktoś ma nick z małej litery to piszemy go z małej litery. Edited July 6, 2006 by mrjeremiasz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu_1990 Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Nick osoby pisze sie zgodnie z jej intencją, czyli możesz zacząć małą jeżeli owy nick tak sie zaczyna. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sikor Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Sikor mam do Ciebie pytanko, a mianowicie, jeśli na początku zdania dajemy nick osoby, który piszemy małą literą to nie powinniśmy czasami napisać go wielką?Na mój gust nie. Skłaniałbym się ku wyższości intencji właściciela nick'a. W końcu poeta miał coś na myśli (albo mu się shift zepsuł :-P ) wybierając taką, a nie inną nazwę. W każdym razie karania za to nie przewiduję. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo_x Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Goraco...! Edit: Ide na rower. Edited July 6, 2006 by Neo_x Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Cze spamery. :P Wróciłem po 1 dniu. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pluszek Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Siemaneczko Spamerki :wink: Ja wróciłem po 2 dniach, nie chce mi się siedzieć przed kompem....Całe dnie spedzam nad zalewem i wyrywam nowe towary :wink: Żyć nie umierać!!!!! Za godzinkę znowu jadę :D . Edited July 6, 2006 by pluszek Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo_x Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Siemaneczko Spamerki :wink: Ja wróciłem po 2 dniach, nie chce mi się siedzieć przed kompem....Całe dnie spedzam nad zalewem i wyrywam nowe towary :wink: Żyć nie umierać!!!!! Za godzinkę znowu jadę :D . Zegrzyńskim? Czuje ze i ja tam zacznie niedlugo dnie spedzac. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pluszek Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Zegrzyńskim? Oj nie..Mieszkam na północ od Kielc i jest tam pełno zalewów: Sielpia, Kaniów, Umer, Łeczna, Zachełmie, troche dalej jest Cedzyna. Strasznie mi się tam podoba, jest tyle dziewczynek, że czasami nawet nie wiem za którą sie brać :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sikor Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Oj nie..Mieszkam na północ od Kielc i jest tam pełno zalewów: Sielpia, Kaniów, Umer, Łeczna, Zachełmie, troche dalej jest Cedzyna. Strasznie mi się tam podoba, jest tyle dziewczynek, że czasami nawet nie wiem za którą sie brać :wink:No kurtka na wacie. Don Juan. :-P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pluszek Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 No kurtka na wacie. Don Juan. Nie rozumiem... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Soker Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Nie rozumiem... Słynne "Piździ jak w Kieleckim" :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pajak28 Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Ja właśnie wróciłem ze sklepu. Jest ponad 30 stopni. Nie mogę już. Aż mi się nie chce nic robić na kompie. Muszę znowu obniżyć taktowanie procesora, bo wiatrak BOX tak wyje, że zagłusza mi muze :unsure:. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Wstaję, kumpel podsyła mi link : http://forum.purepc.pl/index.php?act=Stats Heh, :-| drugi na liście. Jak to możliwe ? W takim wypadku kończę swe spamowanie. Żegnam. Edited July 6, 2006 by MaciekCi Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
emre Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Na mnie czeka obiadek, potem pewnie rowerki, więc wracam wieczorem. Miłego spamowania ;-). Edited July 6, 2006 by mrjeremiasz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sikor Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Słynne "Piździ jak w Kieleckim" :lol: Eee, nie. Mój Dziadek zwrotu "No kurtka na wacie" używał jako czegoś porównywalnego do przeklaństwa. Tyle, że nie do końca. Miało to znaczyć u mnie: O rzesz ty orzeszku. Don Juan, normalnie. :-P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu_1990 Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 A ja właśnie jem obiadek :) . Potem troche pogram albo posiedze w necie, i na dworek ;] . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Neo_x Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Ja wlasnie wrocilem z rowerka. Stwierdzam iz jest cieplo. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
eragonek Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 A ja właśnie teraz idę na rowerek :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
oldskul Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 A ja się szykuję na Lanparty. Gramy u kumpla w Heroes III w 6 osób. Ale będzie sieka :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pho Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Jaki upał :?, ratunku!!! Chłodu chce!! Edited July 6, 2006 by Maciag Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Linoge Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Zdania ropoczynamy wielka litera. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Santi Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Siema. :P Zjadlem obiad i sie spocilem :lol2: Teraz czas troche polezec. :D To tymczasem borem lasem. :ploom: :plum: :twisted2: :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pwlj Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 A ja właśnie robię mozolne testy na interpolację i rozdzielczosć nowej myszki. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mR4ZI3L Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 .......................... Zabawimy sie ciupagą :D Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
niko2003 Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Czy jest coś takiego jak liczydło kto ile siedział (lub miał załączoną stronę PurePC.pl? Jak wam się nudzi to zapraszam tutaj: Kupa śmiechu: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=1 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Ur6aN Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Nareszcie przeczytałem ten spam. Tylko trzy dni mnie tu nie było, a tu tyle stronek? Nie boję się! Będę tu nadal pisał! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Mayo Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 (edited) Ale i tak widzę, że coś tu dzisiaj jakoś tak cicho... Niby nikt się nie boi, a wali stąd ciszą na całe forum :P Edited July 6, 2006 by mayo Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pajak28 Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Byłem od 15 na dworze. Teraz przyszedłem do domku. Strasznie mało stron dzisiaj przybyło :unsure:. Ale jeszcze ponad 4 godziny do końca tego dnia to trzeba podciągnąć statystykę ;]. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
karololszewski Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 Cześć właśnie wróciłem z pracy gorąco było ale "$$" przybywa. A co tam u was słabiutko 1 może 2 strony wielka płetwa wykosiła wszystkich ( prawie wszystich ). Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted July 6, 2006 Report post Posted July 6, 2006 wielka płetwa wykosiła wszystkich ( prawie wszystich ). Nie płetwa, tylko poczucie winy (spamowanie). ;] To tak dla ścisłości. ;) Od kiedy pamiętam, to najpierw ja złapałem płetwę na błędzie, po czym szybko się na mnie odegrała. :P Już dawno nie pamiętam złości płetwy. ;) Pewnie to tylko dlatego, że Sikor nie wchodzi na fotografię. :wink: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...