_1t_ Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KAX_ Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 @=KAX=- Coś się na tweaku stało? Nie jestem na bieżąco, dawno tam nie zaglądałem ;-). Też nie wiem, napisałem tylko, że niektóre osoby wracają na PPC... Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pho Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: A co Ci było?? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
_1t_ Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Wycięcie śledziony . Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Grzechu_1990 Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 @Grzechu_1990 Oboje mamy w sygnaturce wyrażenie 'co dzień'. Ja go mam osobno, a Ty łącznie. Czyli ktoś ma źle ;]. Teraz mam słownik pod ręką, więc postanowiłem to sprawdzić. Pisze się 'co dzień', czyli rozłącznie ;). Łącznie pisze się 'codziennie' czy 'codzienność ;]. Nie myśl, że się czepiam, ale po prostu nie mam co robić :). Ja mam osobno więc nie wiem o co sie czepiasz :lol2: . Pierwszy post po tygodniowym pobycie w szpitalu :mur: Wycięcie śledziony .Bolało?? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 To był jeszcze jakiś inny :lol2:? Nie widziałem, bo mnie nie było ;-). Był. Taki Dracula. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chari Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Wycięcie śledziony .O kurka. :/ EDIT: No właśnie BLANTMEN, fajny ten Twój avatar. :) Edited July 7, 2006 by chari Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
dzik86 Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Dobry (?)...Zlywieczor spamerzy, wlasnie dowiedzialem sie ze Kaczynki J. bedzie premierem :lol: Edited July 7, 2006 by dzik86 Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
emre Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Ja też właśnie się dowiedziałem o tym :evil: :cry: :mur:. Z topicu w tym dziale, bo telewizję rzadko oglądam. Swoje emocje szerzej też tam wyraziłem... EDIT: W złym humorze żegnam się z Wami!!! Pozdrawiam... Edited July 7, 2006 by mrjeremiasz Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Dobry (?)...Zlywieczor spamerzy, wlasnie dowiedzialem sie ze Kaczynki J. bedzie premierem :lol: Nic tylko plakac. Co z tego kraju sie stanie to ja nie wiem :lol: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chari Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Nic tylko plakac.Dosłownie. Ehhh... Normalnie brak słów. To chyba żałoba narodowa, bo jakos tak mało osób tutaj pisze. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Kaczyńscy będąc małymi ukradli Księżyc ... A teraz PIS - Pod[ciach!]lą i Słońce. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Jabar83 Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Ale komary mnie ujadly doslownie wszedzie :| Musze sobie cos kupic byle nie w sprayu, bo te szybko przestaja dzialac i efekt marny. Moze cos ktos poleci do smarowania co jest dosc tanie i skuteczne? Oraz cos do pokoju - jakas swieczke czy cos do podlaczenia do kontaktu. Najlepiej takie urzadzonko co bedzie ja zabijalo a nie odstraszalo :) Edited July 7, 2006 by Devil Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
slasher Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Po dzisiejszym (nie wiem na 100% nie jestem zorientowany) bracia K beda mi sie w koszmarach chyba snili Ciezko Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Dobranoc spamerzy. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chari Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Dobranoc! Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Wróciłem z basenu u znajomych. Nie ma nic lepszego niż kąpiel w chłodnej wodzie o 12 w nocy. ;) W dodatku dziś tyle gwiazd widocznych. Super sprawa taka kąpiel. :) Muszę kupić jakiś tani klimatyzator. :-| Zna ktoś jakiś tani, godny polecenia ? Czy bardziej się opłaci pogadać np. z Ravenem, żeby zrobił mi taką lodówkę ? ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
chari Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Wróciłem z basenu u znajomych. Nie ma nic lepszego niż kąpiel w chłodnej wodzie o 12 w nocy. W dodatku dziś tyle gwiazd widocznych. Super sprawa taka kąpiel.Spoko. :) pogadać np. z Ravenem, żeby zrobił mi taką lodówkę ?Może Ci specjalny pokój zaprojektuje. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kwazor Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 (edited) Kurna taki gorąc że zasnać nie można .... Macie jakis pomysł ?? Edit : chyba sobie klime zrobie :D albo parownik na łeb załoze :P Edited July 7, 2006 by Kwazor Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
MaciekCi Posted July 7, 2006 Report post Posted July 7, 2006 Ja to nie rozumiem takich ludzi jak berkut, Raven, Luke czy Kwazor. : > Znają się na FC, mają odpowiedniego skilla i powinni zrobić coś dobrego dla siebie (klimatyzator) a kompa olać. :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
kamilo23 Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 A ja znowu driver na ta Ukraine. :mur: Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
AragornPL Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 (edited) Ja zaraz idę spać, bo o szóstej trzeba wstać :) Będę na Mazury jechać :razz: Edited July 8, 2006 by AragornPL Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
psychodeliczny Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Ja zaraz idę spać, bo o szóstej trzeba wstać :) Będę na Mazury jechać :razz: Co tak wszyscy uśpieni o tej porze??? Właśnie wróciłem z fajnej imprezy i się nudzę... Co dobrego proponujecie na śniadanko :D??? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pajak28 Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Ja już nie śpię ;]. Właśnie coś zjadłem, zaraz trzeba znosić torby do samochodu i w drogę. To do zobaczenia za tydzień. Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
BLANTMEN Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Walnij 7 błędów żeby się konto nie marnowało. :P Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
eragonek Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 (edited) Cze spamery. :D Ja też zaraz wyjeżdżam a nawet nie jestem spakowany. :blink: ;) Edited July 8, 2006 by eragonek Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
karololszewski Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Cześć siedze zaspany ale gorąco normalnie plastik na słońcu dzisiaj się będzie rozpuszczał . Eragonek edytuj szybko swojego posta bo kropki nie dostawiłeś . :) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
eragonek Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Żegnam was. :cry: :cry: Wracam za dwa tygodnie. ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
pho Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Witam ! :P Eragonku żegnam Cie na dwa tygodnie. :) Co słychać spamery !? Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Linoge Posted July 8, 2006 Report post Posted July 8, 2006 Ale cisza. Mnie się już tak nudzi, że spoglądam na sygnaturki :huh:. Włączę sobie jakąś grę chyba. Już lepiej nic tu nie piszę ;]. To do zobaczenia za tydzień B-).Nie wytrzymasz tygodnia, napewno zagladniesz tutaj wczesniej :) Miłego dnia User'zy ;) Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...