Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Z amerykańska nazywa się to teenage comedy czyli komedia na i o nastolatkach (nawet jeśli czasem jest o studentach)Co za roznica ;D Glowna aktorka rzadzi ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Co za roznica ;D Glowna aktorka rzadzi ;DNo niektórzy twardziele forumowi nie lubią tego gatunku, wolą Chuck'a Norris'a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 U mnie wieje teraz taki fajny, dosyc zimny wiaterek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 "The girl next door" to komedia romantyczna :PNie macie czego oglądać?? :lol: Ale szanuje to ;) . Kto jest z okolic Iławy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wszyscy w mojej okolicy oszczedzaja wode a ja w najlepsze podlewalem przed chwila ogorki w ogrodku :lol: Jakby tak byla burza... mialbym wreszcie spokuj z tym podlewaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie macie czego oglądać?? :lol: Ale szanuje to ;) . Kto jest z okolic Iławy?? Film jest bardzo dobry jak na swój gatunek. Lekki i przyjemny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Film jest bardzo dobry jak na swój gatunek. Lekki i przyjemny.Może kiedyś obejrze, dzięki za uświadomienie :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Pogrzmiało, popadało i od razu jest lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 W okolicach Kielc nadal duchota straszna, ale jest coraz więcej chmurek :wink: Lecę sobie obejrzę Szybcy i Wściekli: Tokio Drift :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Wszyscy w mojej okolicy oszczedzaja wode a ja w najlepsze podlewalem przed chwila ogorki w ogrodku :lol: Jakby tak byla burza... mialbym wreszcie spokuj z tym podlewaniem :) Heh.... No to ja już 2 dzień napełniam basen, ok 10000 litrów, jak by tak burza była to bym mniej zapłacił za wodę ale miał bym ją zimniejszą. Edytowane 12 Lipca 2006 przez J.O.H.N. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nadal nie pada :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Co tu taka cisza?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 W okolicach Kielc nadal duchota straszna, ale jest coraz więcej chmurek :wink: Lecę sobie obejrzę Szybcy i Wściekli: Tokio Drift :wink: O czym jest ten film ? Ja właśnie wróciłem z kolejnego meczyku. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja właśnie wróciłem z kolejnego meczyku.Jakiego?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Właśnie skończyłem podlewać kwiatki i warzywa w ogródku ;) Teraz na dworku jest pięknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Czasami zapodajesz całkiem fajowe konkursy. :-PJest następny, całkiem nowy, świeżutki i dość trudny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 BLANTMEN O tuningu, wyścigach (drift) itd. :) Całkiem fajny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Jakiego?? :D Piłka kopana. :P JROX Dzięki. Edytowane 12 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie ma nikt u siebie na strychu starych obiektywow do Zenita? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Już po filmiku nawet fajny.. Typowa amerykańska bajeczka o biednym, który staje się bogaty, ale fury piękne... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Nie macie czego oglądać?? :lol: Ale szanuje to ;) .Ogolnie nie lubie tego rodzaju filmow, ale jak zobaczylem w necie obrazki to az zachcialo mi sie go ogladac ;) Film jest bardzo dobry jak na swój gatunek. Lekki i przyjemny.Dokladnie :) Za to Scary movie 4 porazka. Może kiedyś obejrze, dzięki za uświadomienie :) .Nie ma za co ;) Co do pogody. Zrobilo sie troszke chlodniej w wawie jak popadalo troszke, odrazu jest czym oddychac. Moze wreszcie sie dzisiaj wyspie bo te upaly mnie dobijaja. Spac przez nie nie moge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Scary movie 4 wyłączyłem po 10 minutach. Jutro sobie obejrze "2F2F:TD". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 W ogole te straszne filmy ot porazka, 3 w miare i ta w ktorej ganial koles z maska... Jak zobaczylem palenie gumy na wozku inwalidzkim to sie zastanawialem jakie do jakich ludzi jest ten film kierowany ;s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wróciłem padnięty z pracy, wklepuję forum.purepc.pl w Operze i nic. Nie pomaga F5, ani czyszczenie tymczasowych plików. Właśnie piszę z poziomu IE. A właściwie to z "Eksplorator" (explorer.exe), bo IE zostało wycięte. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 No ja Scary movie 4 obejrzalem caly.. co prawda z osoba towarzyszaca ;) Ale tam moze byly 2 albo 3 smieszne akcje gdzie mi sie troche ryj usmiechnal a reszta to az zal ogladac :) Boze jak mnie baniak boli od tego slonca dzisiaj ;( Ide zaraz spac bo lipnie sie czuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 A oglądaliście Date Movie? Parodia komedii romantycznej, robiona przez tych od Scary Movie... Jednym słowem to masakra ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Cos mi sie pokrecilo :P Edytowane 12 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Taaaa i myslisz ze Ci uwierze ze glowna bohaterka Ci sie nie podobala? ;D To trzeba byc odmiennej seksualnosci zeby ona sie nie podobala ;DD http://film.onet.pl/_i/film/g/girl_next_door/g/g21.jpg http://film.onet.pl/_i/film/g/girl_next_door/g/g20.jpg http://film.onet.pl/_i/film/g/girl_next_door/g/g12.jpg Tylko dzieki niej ten film jest taki fajny ;DDD Ojj sory filmy mi się pomyliły :? :wink: No fajna fajna ta lalunia. A mnie chodziło o inny średni film: 100 Girls (chyba :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaa Zaraz zapier... te swierszcze w ogrodzie. Morde dra ze nie idzie spac :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Sciele lozko, myje zeby i ide spac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...