Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Nie liczę, ale trochę piję.

Chyba zbliża się deszcz/burza. Mam taki bajerek, który w sposób "automagiczny" podaje wilgotność powietrza. Normalnie jest 40-50. Teraz zbliża się do 60. Ostatnio, jak tyle było, to lało jak z cebra. Temperatura w pokoju to 26.5*C, okno od wschodu, cały czas otwarte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sikor

A może Ty się z powołaniem pomyliłeś, może trzeba było iść na poloniste. :lol2: :wink:

Mam wrażenie, że naszemu Sikorowi, żonka polonistka w zupełności wystarcza. :)

Hmm, na szczęście, na razie nasz Płetwiak nie goni jeszcze za gramatykę, bo jak zacznie, to za "iść na polonistę" też będą grzywny :D.

Edytowane przez wheelerfan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Sugerujesz, że chiński Uproszczony jest łatwiejszy?

W końcu jak sama nazwa wskazuje jest uproszczony ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psy sie gryzli, zeby ich boleli ;)

Ulubione powiedzonko mojej nauczycielki w gimnazjum ;) Od polskiego oczywiscie :)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zaczeło padać a ja ide sie spotkać z drugą połówką.

EDIT: Leje, kurde, nie ide :( .

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goraco jak diabli... Dzis dopiero litr wody wypilem, a jest 14:30 dopiero :| U mnie to jest chyba z 40" w cieniu. Jak dla mnie Polska jezyk na rowni trudna ;) Sikor Where are you?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też chcę! Ma się rozumieć deszczu. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na brodnie jeszcze nie pada, ale slysze ze cos grzmi. I tak pewnie nie dojdzie na moje zadupie ten deszcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Na brodnie jeszcze nie pada, ale slysze ze cos grzmi. I tak pewnie nie dojdzie na moje zadupie ten deszcz.

Popadało i pogrzmiało, i już przestało, jeszcze tylko grzmi i kropi. Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Wiecie o tym ze jak temat zostanie zamkniety to nasze posty pewnie wyladuja w koszu ? icon_wink2.gif Grzechu widze ze znow zaczynasz postfu.. a nie dawno sam mnie oskarzales o to icon_wink2.gif

Nie oskarżałem, to był żart tylko ;) . Co do tematu, może przeniosą do subfora Tymczasowe ;] . I już nie pada :) . Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A myslalem ze te ;) ;] mowia same za siebie, ze tez Zartuje ;) Masz farta u mnie susza od dluzszego czasu, a za owoce na placu to sobie zadaja sporo ,bo mialem ochote na maliny :|

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popadało i pogrzmiało, i już przestało, jeszcze tylko grzmi i kropi.

Teraz u mnie leje. Czekam az przestanie i ide na rower bo ile mozna w tego csa grac :)

Pitole to, kumpel dzwonil ze piorun gdzies mu w blok walnal, korki siadly i pc smierdzi. Bede jak skonczy grzmic.

EDIT: Jaka faza, monitor mu sie zjaral. PC niby dziala ale monitor zdechl. Moze ktos ma za pare groszy jakis monitor CRT?:)

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

El0 ;]

Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]]

Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

El0 ;]

Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]]

Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;]

Ja chce :P . Ale nie wiem czy będe w domu wieczorem, może pojade do Kampinosu ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...