ULLISSES Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie liczę, ale trochę piję. Chyba zbliża się deszcz/burza. Mam taki bajerek, który w sposób "automagiczny" podaje wilgotność powietrza. Normalnie jest 40-50. Teraz zbliża się do 60. Ostatnio, jak tyle było, to lało jak z cebra. Temperatura w pokoju to 26.5*C, okno od wschodu, cały czas otwarte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Prędzej woda sie skończy niż kasa ;] . Nie sadze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja sobie wlasnie bob gotuje :P :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) @Sikor A może Ty się z powołaniem pomyliłeś, może trzeba było iść na poloniste. :lol2: :wink: Mam wrażenie, że naszemu Sikorowi, żonka polonistka w zupełności wystarcza. :) Hmm, na szczęście, na razie nasz Płetwiak nie goni jeszcze za gramatykę, bo jak zacznie, to za "iść na polonistę" też będą grzywny :D. Edytowane 13 Lipca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ortografia, gramatyka, interpunkcja, składnia... Polska język trudna język. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ortografia, gramatyka, interpunkcja, składnia... Polska język trudna język. Sugerujesz, że chiński uproszczony jest łatwiejszy? Edytowane 13 Lipca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Sugerujesz, że chiński Uproszczony jest łatwiejszy?W końcu jak sama nazwa wskazuje jest uproszczony ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Psy sie gryzli, zeby ich boleli ;) Ulubione powiedzonko mojej nauczycielki w gimnazjum ;) Od polskiego oczywiscie :) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Sugerujesz, że chiński Uproszczonyjest łatwiejszy?Nie napisałam, że jest trudniejszy, tylko trudny, o! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Siema. Gorąco! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Zaczeło padać a ja ide sie spotkać z drugą połówką. EDIT: Leje, kurde, nie ide :( . Edytowane 13 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Goraco jak diabli... Dzis dopiero litr wody wypilem, a jest 14:30 dopiero :| U mnie to jest chyba z 40" w cieniu. Jak dla mnie Polska jezyk na rowni trudna ;) Sikor Where are you? Edytowane 13 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zaczeło padać a ja ide sie spotkać z drugą połówką. EDIT: Leje, kurde, nie ide :( . Ja też chcę! Ma się rozumieć deszczu. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Dzisiaj poca obchodzi już ósme urodziny, może złożymy życzenia jakieś?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A ja sobie zrobiłem domową herbatkę mrożoną. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zaczeło padać a ja ide sie spotkać z drugą połówką. EDIT: Leje, kurde, nie ide :( . Na brodnie jeszcze nie pada, ale slysze ze cos grzmi. I tak pewnie nie dojdzie na moje zadupie ten deszcz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Na brodnie jeszcze nie pada, ale slysze ze cos grzmi. I tak pewnie nie dojdzie na moje zadupie ten deszcz.Popadało i pogrzmiało, i już przestało, jeszcze tylko grzmi i kropi. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Wiecie o tym ze jak temat zostanie zamkniety to nasze posty pewnie wyladuja w koszu ? ;) Grzechu widze ze znow zaczynasz postfu.. a nie dawno sam mnie oskarzales o to ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Wiecie o tym ze jak temat zostanie zamkniety to nasze posty pewnie wyladuja w koszu ? icon_wink2.gif Grzechu widze ze znow zaczynasz postfu.. a nie dawno sam mnie oskarzales o to icon_wink2.gifNie oskarżałem, to był żart tylko ;) . Co do tematu, może przeniosą do subfora Tymczasowe ;] . I już nie pada :) . Edytowane 13 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) A myslalem ze te ;) ;] mowia same za siebie, ze tez Zartuje ;) Masz farta u mnie susza od dluzszego czasu, a za owoce na placu to sobie zadaja sporo ,bo mialem ochote na maliny :| Edytowane 13 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Popadało i pogrzmiało, i już przestało, jeszcze tylko grzmi i kropi. Teraz u mnie leje. Czekam az przestanie i ide na rower bo ile mozna w tego csa grac :) Pitole to, kumpel dzwonil ze piorun gdzies mu w blok walnal, korki siadly i pc smierdzi. Bede jak skonczy grzmic. EDIT: Jaka faza, monitor mu sie zjaral. PC niby dziala ale monitor zdechl. Moze ktos ma za pare groszy jakis monitor CRT?:) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Do 100% headow per kill ;] 31* w pokoju 35* na dworzu... Slooonce swieci nad nami...Ide po wode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Na siłownie biore ze soba 3l , poza tym dojdzie jeszcze jakies 3l. Edytowane 13 Lipca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Za oknem 26*C, w pokoju 29*C po burzy. Edytowane 13 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ciekawe czy u mnie będzie lało..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Pada mały deszczyk :mrgreen: EDIT: Juz nie ;[ Edytowane 13 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Hehe u mnie tez.. doslownie przed chwila bylem z psem... i po 3 minutach przestalo padac. Ale chyba zaraz znow zacznie a w dali gdzies tam zagrzmialo.. juz mam dosc upalow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ja tak z 1,5 litra na dzien Ja w robocie potrafłem wypić całą zgrzewkę wody gazowanej 1,5 litrowej. No ale całe 10 godzin na słońcu. :-| Edytowane 13 Lipca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 El0 ;] Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]] Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 El0 ;] Kto dziś w Wawce, tak koło 20-21 się by wybrał na jakieś piwo w centrum lub okolicach ? Nie chce mi sie siedzieć w domku, to może by sie zebrała ekipa jakaś 4-5 osobowa, to już można popić i pogadać na luzie ;]] Pisać i się chwalic kto ma czas, albo wolna chate ;] Ja chce :P . Ale nie wiem czy będe w domu wieczorem, może pojade do Kampinosu ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...