wheelerfan Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ups :oops:. A gdzie wielka litera :wink:? A u mnie chmury, ale nad jeziorko jade :wink:. @lspider Lepiej popraw zanim Cię Mr Sikor wyśle na chorobowe. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wrrr koniec ZPP :P U mnie jest bardzo pochmurnie, brak niebieskiego nieba i cudowne 21.5C MIODZIO :] Tylko czemu mnie tak głowa nap... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Niech mi jakas wrozka powie, czy jutro bedzie padac przy granicy z Czechami :] , bo jak tak, to wielkie zlo sie wydarzy, bo wyjazd planowany, a ja "ochotę miał, co za kał". :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Odpaliłem moją magiczna czarna kule i... nie będzie padało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Odpaliłem moją magiczna czarna kule i... nie będzie padało. A nie zapomniales jej wczesniej do pradu podlaczyc skoro kula i tak byla czarna? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 I znów gorąco. :mur: Ja chcę deszczu, dużo deszczu. Ostatecznie samo zachmurzenie wystarczy - byle tylko słońca nie było. Wiem, że jest lato, ale co za dużo, to niezdrowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Siema! Ja też chcę deszczu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 a u mnie pada... :P10% i ZPP :twisted2: . SKRYTOBOJCA nie znasz sie na żartach B) . U mnie nadal gorąco, ręce mnie swędzą (głupie komary) i ja chce deszczu!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A ja chce żeby przestało padać!!! W niedziele niech leje ile chce, ale dzisiaj i w sobote musi być ładna pogoda!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A ja chce żeby przestało padać!!! W niedziele niech leje ile chce, ale dzisiaj i w sobote musi być ładna pogoda!!! Cicho! W niedziele ma byc cieplo bo planuje wyjazd nad wode :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Dzisiaj jeszcze może padać, byle od jutra do końca miecha nie padało bo wyjeżdżam :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No to w poniedziałek niech leje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Cze spamery :) dawno tu nie zagladalem bo robilem cfg do ET :) U mnie jest pochmurno i chlodno! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Chłodno! Yes yes yes! :) Idę na strzelanke paintballową. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam Was chlopaki. :) Wrocilem po 11 dniach ZPP. :) Masakra, przygotowalem nowa wersje swojego WC przez ten czas i zaraz sie biore za umieszczenie go na forum. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 O ja pier.... Strażnik Teksasu. Zgłos ta sprawe na policje. Najpierw to Ty przeczytaj zasady tego tematu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale żeście postów nastukali :lol: a oto 10 największych postfucker’ow :lol: Poster..................Postów Neo_x .................... 313 Ur6aN .................... 300 Grzechu_1990 ....... 271 Maciag ................... 265 JROX .......................234 Szalony Ahmed........198 -=KAX=-...................190 .:::PaStA:::...............157 Antar1us..................156 eragonek.................156 proponuje konkurs "postfucker roku" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 :blink: A na koniec wakacji krwawe żniwa. Ban dla pierwszej dziesiątki :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ludzie to co się dzieje z pogodą w Polsce to masakra!! 33* w cieniu i taka cholerna parota, że szok! A deszcze tak jak nie było tak i nie ma:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale zaczęło padac :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 No i się doczekałem. Zagrzmiało, popadało przez 5 minut... i znów świeci słońce. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale zaczęło padac :) :) :) Gdyby u mnie taraz padało to specjalnie wyszedłbym z domu aby doznać troche ochłody :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Czekamy na deszcz... Nic mi się nie chce, nawet oddychać ;-)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 :blink: A na koniec wakacji krwawe żniwa. Ban dla pierwszej dziesiątki :lol: Ale ty też się załapiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Lipana słońcu 40C w domu 36C w cieniu 37C :( żyć sie odechciewa, i co teraz mój komp czuje :D . ALe idzie burza chyba wyjde na dworek........ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Hehe, normalnie jak Anglicy - dywagacje o o pogodzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 :blink: A na koniec wakacji krwawe żniwa. Ban dla pierwszej dziesiątki :lol: Ban dla wszystkich, którzy w temacie mają więcej postów niż Mr Sikor ! A deszcz u mnie padał i owszem całe pól godziny. A opłatę deszczową wnieśliście? Niee?! A nie wiecie, że nie ma nic za darmo, a Wy chcielibyście za friko deszcz w okresie deficytu wody?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Hehe, normalnie jak Anglicy - dywagacje o o pogodzie. No a co nie mialabys dosc tych upalow... ? Mozg sie gotuje i obojetnie czy to na dworze czy w domu. Az dziw ze Grzechu rocznik 90 nie jest na czele tej postfuckerskiej listy :blink: Zreszta posty jak i caly temat pewnie znajdzie swoje miejsce tam gdzie powinien... Wracam do pracy.. ciao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ban dla wszystkich, którzy w temacie mają więcej postów niż Mr Sikor ! A deszcz u mnie padał i owszem całe pól godziny. A opłatę deszczową wnieśliście? Niee?! A nie wiecie, że nie ma nic za darmo, a Wy chcielibyście za friko deszcz w okresie deficytu wody?! Ja nic nie wnosiłęm, a padało. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie pada od rana z przerwami. Jest super. Wilgotne powietrze jest "3L0"! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...