Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Proponuje dać sobie spokój z dyskusją o pogodzie i ortografii, bo to się staje nudne... Właśnie wróciłem ze strzelanki. :) Faaaaajnie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ale fajnie jest w Warszawie :) . Chłodno, na oko dwadzieścia kilka stopni i pochmurno, zero słońca ale padać nie zamierza :) . I to mi sie podoba B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie też popadało, ale tylko trochę. @Mlodass poczytaj sobie zasady tematu, a nie skacz na ludzi ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) U mnie fajnie, tylko troche duszno. Moze pobawimy sie w szamanów, to wtedy pojawi sie deszcz."Uga buga" wszyscy razem :D. Edytowane 14 Lipca 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie szykuje się kolejna burza ... Właściwie to 2 ... Jedna w domu, druga na dworze. Stary se poszedł na zakupy... Wrócił po 5 godzinach, z chlebem, i kiełbasą. Alkoholik [ciach!]lony... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Masz na pocieszenie bananku - http://dyskoteka.max.live.patrz.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeszcze naspamujcie 50 postów i będzie 6000! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Leje od rana :D Ale jest super powietrze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Leje od rana :D Ale jest super powietrze :PU mnie też :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 U mnie rano troche popadało. :) ;) Nareszcie jest chłodniej na dworze. :D Aż chce się żyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Również proponuję przestać nabijać posty o pogodzie. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ok, ok. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja nic nie wnosiłęm, a padało. :lol2:To spodziewaj sie poborcy podatkowego z wizytą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Dzisiaj Polacy grają w Lidze Światowej z USA o 2.50 <_< Ale co tam. I tak obejrzę :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 W Lublinie chłodno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeszcze naspamujcie 50 postów i będzie 6000! :DMiało nie być wyliczanek! Bo nam topic zamknie Sikor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie <_< Edytowane 14 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Testuje nowa mysz A4Tech X-718. ;) Na razie spoko sie sprawuje. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jeszcze naspamujcie 50 postów i będzie 6000!Niech więcej nikt nie wylicza, bo jak Sikor zamknie topic to gdzie będziemy spamować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 u mnie 21*C ! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Niech więcej nikt nie wylicza, bo jak Sikor zamknie topic to gdzie będziemy spamować?I 200 stron. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Wyliczanie i proponuję dodać do listy zakazanych tematów pogodę. Jest zasada, że jak się nie ma o czym gadać to się gada o pogodzie, bo o tym ZAWSZE można gadać. A co za tym idzie ? Wieczne i totalnie bezsensowne nabijanie postów. :? BTW mam problem w GTA San Andreas. Niedawno zacząłem robić drugi raz 100% gry i pojawił mi się problem. W momencie po misji "Badlands" Cesar nie dzwoni. Nie mam do zrobienia misji ani nic w tym stylu. Nie jestem pewien czy za pierwszym razem czegoś nie musiałem zrobić (coś w stylu jak patch do piłek koszykowych) i dopiero Cesar zadzwonił. Macie jakieś pomysły ? P.S. Dodam, że byłem wyjątkowo cierpliwy i przeczekałem 4 dni w grze i nic. Reinstalowałem GTA i też nie pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 ja miałem podobnega wałka z ta pania jak jej tam było catalina chyba :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Takie jest GTA. :) Bug na bugu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Testuje nowa mysz A4Tech X-718. ;) Na razie spoko sie sprawuje. :P Ja mam A4Tech X-710 i od około dwóch miechów się spoko sprawuje :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja mam A4Tech X-710 i od około dwóch miechów się spoko sprawuje :P.A nie wyciera Ci sie chrom na obudowie? Gdzies czytalem, ze jak rece bardzo sie poca to potrafi sie zmatowic nawet po kilku dniach. Mam nadzieje, ze ten problem nie bedzie dotyczyl mojej nowej 'myszeczki'. :P :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A nie wyciera Ci sie chrom na obudowie? Gdzies czytalem, ze jak rece bardzo sie poca to potrafi sie zmatowic nawet po kilku dniach. Mam nadzieje, ze ten problem nie bedzie dotyczyl mojej nowej 'myszeczki'. :P :ploom: Chrom jest jak nowy :P, może dlatego, że łapki mi się bardzo nie pocą ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Chrom jest jak nowy :P, może dlatego, że łapki mi się bardzo nie pocą ;)To elegancko. Moje raczki tez sie nie poca mocno, ale lepiej dmuchac na zimne. :P W ogole to super wygodna ta myszka jest. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak już przy myszkach jesteśmy. Ja mam A4Tech'a OPTO 429. :) Skroili mnie za nią 60zł w miejskim sklepie rok temu. ;(((( I tak drogo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 elo :D lepiej zeby jutro nie padalo na trasie kielce - krakow bo planuje wyjazd do wujka o godzinie 10-11 (wiem jade na najwikeszy upał ale cicho i tak mi bezdie wiater wiał wic nie zasłabne:P), a dzisiaj juz troche pogroziło tzn pobłyskało sie troche lepiej to Ty mi powiedz co se mam w poscie poprawic oprocz kilku literowek typu 'najwikeszy' :P nieno w sumie to sa 3 troche oczojebne ale ujda w tłoku ;] a jeszcze lepiej mi powiedzcie czy mnie policaje nie zlapia na trasie jak nie bede mial karty rowerowej a 18 lat nie mam :>Zdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. Poza tym nazwy miast pisane małą literą to również błąd ortograficzny. Czyli: 10% + 6 dni ZPP witam :) a ja czekam na wymiane neta :) wkońcu pozbywam się neoshitu i będe miał z kablówki neta :) 3 mega w dzień a w nocy 9 mega :) i bez ograniczeń ściągania danych :)Zdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. 10% + 3 dni ZPP. a u mnie pada... :PZdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. 10% + 1 dzień ZPP. Ale żeście postów nastukali :lol: a oto 10 największych postfucker’ow :lol: Poster..................Postów Neo_x .................... 313 Ur6aN .................... 300 Grzechu_1990 ....... 271 Maciag ................... 265 JROX .......................234 Szalony Ahmed........198 -=KAX=-...................190 .:::PaStA:::...............157 Antar1us..................156 eragonek.................156 proponuje konkurs "postfucker roku" :lol: Zdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. 10% + 2 dni ZPP. u mnie 21*C ! :D :D :DZdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. 10% + 1 dzień ZPP. ja miałem podobnega wałka z ta pania jak jej tam było catalina chyba :huh:Zdania rozpoczynamy wielką literą. Pisane z małej to błąd ortograficzny. 10% + 1 dzień ZPP. @Agnes Cześć Agnes. To odpowiedź na wczorajszą powitkę. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...