janio Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Żadnych upałów! Jak słoneczko przygrzeje, to w moim pokoju może być nawet 35*C, więc ja podziękuję :lol: I weźta mnie nie smućcie, że ja piwa dzisiaj nie dostane :blink: bo uschne ;) Gud lak fur ewrybady und Si Ju! ;) ;][; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 bzdury piszecie ze sie nie da kupic alkocholu , wlasnie wrocilem ze sklepu i zgadnijcie co kupilem :lol2: u mnie to wiatr jest niesamowity a przed chwila lalo :/ Zabijac i krasc tez nie mozna, ale jakos wszyscy sie do tego nie stosuja. ;] Dzis odwiedzilem kilka sklepow, bo zaopatrzalismy sie na wyjazd i nie bylo najmniejszych problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Wszyscy przygotowuja sie psychicznie i fizycznie do obejzenia Kodu Da Vinci daltego tak nudnawo na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 jak w polskim filmie ..... wieje nudą ..... :lol: :lol: ;) zupełnie jak na innych polskich forach moim zdaniem to marazm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 ale buła, chyba se bloga zrobiem fajoskiego B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 ale buła, chyba se bloga zrobiem fajoskiego B)Zrob chetnie obejze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) :| Jasne. Czas wstac od kompa ;] wstalem zmeczylem sie i usiadlem spowrotem:> a na powaznie. podobno za firewallem deszcz pada :| i topic nr 939 jest moj [; Edytowane 31 Maja 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Hitman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Takie są skutki przyjazdu papieża :( chociaz polak da sobie radę :D chociażby tak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Takie są skutki przyjazdu papieża :( chociaz polak da sobie radę :D chociażby tak :P Albo takie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Takie są skutki przyjazdu papieża :( chociaz polak da sobie radę :D chociażby tak :P przeciez to nie alkohol :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) przeciez to nie alkohol :lol: :lol: Bo to napój bogów ;) :lol: Edytowane 26 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jedyne co można było dostać do 4,5% alk. :( Obszedłem duuuuużo sklepów i nigdzie nie chcieli sprzedać. W biedronce to nawet całe palety z piwkiem gdzieś poukrywali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Jedyne co można było dostać do 4,5% alk. :( Obszedłem duuuuużo sklepów i nigdzie nie chcieli sprzedać. W biedronce to nawet całe palety z piwkiem gdzieś poukrywali :)Co ta wizyta papieza z ludzi robi ;) Podziekujcie kaczorom B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) fak to nawet w Sosnowcu nie chca sprzedawać :P prohibicja jakaś w kraju :lol: a myslałek że to tylko w miejscach odwiedzanych przez papieza... czyt. w mojej wiosce ... Edytowane 26 Maja 2006 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Tia, piątek a nie mozna kupic nigdzie dobrego piwa a już nie wspominając o vodce :| Fartnęło mi się bo jutro mam urodziny :) i wszytko wroci do normy :) Tak jak ktoś wspomniał podziekujmy Kaczce bo to on wierny katolik qrwa wprowadza prohibicje <_< BTW :wink: -> Hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 BTW :wink: -> Hihi :lol: W 4RP alkohol i prezerwatywy pewnie na kartki beda ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ładny się off-topic robi ... :lol: :lol: Dobrze, dobrze :lol2: Tutaj chyba można .... To chyba mój pierwszy topic na oślej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 To chyba mój pierwszy topic na oślej :DPierwszy ale jak szybko rosnie :) Musisz czesciej tworzyc tematy na oslej masz do tego talent :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 AndyN Ty ten temat chyba specjalnie założyłeś żeby wszelki Offtop przeniósł :lol2: A u mnie jest alko :D Ale aż po Dąbrowe wszystkie monopolowe zamknięte, a w innych nie chcą sprzedawać :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Cholera nawet browara nie można sobie wypić :blink: Ale jestem umowiony na 22 w monopolowym miła Pani sprzeda mi browarka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Trzeba było wczoraj zapasy zrobić :D Niech się cieszą ci co mają produkcję własną :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość urwał_nać Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 meFa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 ^ | Graham ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 a u nas jak błem w sklepie to sprzedawczyni zabroniła bra z półki piwko jednemu kolesiowi :D glupio mu sie zrobilo i zdenerwowany poszedł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) ^ | Graham ? :> Czyżby? :legal: No bo jeżeli tak to kolejny raz :wisielec: sie boją KACZKA ych rządów :blink: :lol: A co dopiero będzie jak zaatakują klony i będą ich miliony :P Edytowane 26 Maja 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 a u nas jak błem w sklepie to sprzedawczyni zabroniła bra z półki piwko jednemu kolesiowi :D glupio mu sie zrobilo i zdenerwowany poszedł ;) sie boją ych rządów :blink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 ^ | Graham ? :> Not quite, ale tez pozegnamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) U mnie w mieście dokładnie w Radomiu w "Żabce" można browarka kupić gorzej z wódką ;) ale niema rzeczy nie możliwych... Edytowane 26 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 u mnie też można normalnie wszystko kupic niema większych problemów moze dlatego że w tej dziurz nikt nikogo nie kontroluje i kaczek się Prawie nikt nie boji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...