chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Masz swoją knajpe i nie pijesz, jak chcesz mogę to zrobić za Ciebie ;) EDIT: Khmmmm, a ja? :D :D :D Edytowane 16 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Jesteś pewnien?Nie bierz tego tak doslownie ;) ;) EDIT: Khmmmm, a ja? :D :D :D Poprostu nie mam sily lub checi pic po calodniowej robocie :) Od czasu do czasu naleje sobie malego browara, jednak to sie zdarza z raz na miesiac :) Nie mam ochoty pic u siebie i nic nie poradze :) Co innego jak ktos przyjdzie, pogada to wtedy browarek dobry jest ;) Taka propo 18 lat to skonczyliscie ze tak Was do alkoholu goni? ;) :lol: Edytowane 16 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Nie bierz tego tak doslownie I już wypite :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Nie mam ochoty pic u siebie i nic nie poradze Co innego jak ktos przyjdzie, pogada to wtedy browarek dobry jestNo, racja. :) Taka propo 18 lat to skonczyliscie ze tak Was do alkoholu goni? Oj, prawie. :) Edytowane 16 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 No, racja. :) Oj, prawie. :) Mam zwyczaj nie pic sam do siebie :) Czy to browar czy wodka :) A teraz mysle czy isc spac czy jeszcze cos zjesc, bo 3 dni jechalismy nonstop na kielbasach z grila :lol: Od czasu do czasu byla roznorodnosc typu karkowka i kurczak ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Mam zwyczaj nie pic sam do siebie Czy to browar czy wodka A teraz mysle czy isc spac czy jeszcze cos zjesc, bo 3 dni jechalismy nonstop na kielbasach z grila Od czasu do czasu byla roznorodnosc typu karkowka i kurczakLepiej może cos zjeść innego. :D Karkówka i kurczak to dobra rzecz. Po kiełbasie z grilla walę 3 metrowe pawie. :P Edytowane 16 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Lepiej może cos zjeść innego. :D Karkówka i kurczak to dobra rzecz. Po kiełbasie z grilla walę 3 metrowe pawie. :PJak bys mial do wyboru kielbase albo nic nie jesc to pewnie i tak bys wybral kielbase ;) Chodz ja kielbasy z grila nie znosze :) A bylo tez jej dobre pare kilo, poszla cala. Edit: Hmm cos mi forum zamulilo przed chwila, znaczy sie nie chcialo sie otworzyc :) Edytowane 16 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Kurka co ma wiek do przyjemności? ;) Pije się, bo się lubi, a nie dlatego, że jest się pełnoletnim :D Polskie prawo jest haniebne :D Dla mnie idealna impra to fajne dzieczyny (czyt.oczywiście ładne), jakieś piwko itd, żeby było co oblewać i dobra miejscówka, jakiś grill czy ognisko, oczywiście bezmuzy się nie obejdzie i jazdaaa do białego rana! :) A gdzie neo masz sklep ? Może wpadne kiedyś jak niedaleko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Lecę spać... Dobranoc Wszystkim :wink: Buziaczki:* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Hmm cos mi forum zamulilo przed chwila, znaczy sie nie chcialo sie otworzycOstatnio coraz częściej są jakieś problemy. Edytowane 16 Lipca 2006 przez chari Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Ja tam z grilla to raczej jakis stek ,filet z kurczaka albo rybke. Za kielbaskami to raczej nie przepadam. A co do picia to jak sie umawiam na konkretne picie to jem wczesniej w domu obiad i to mi starczy. Nie lubie jesc i pic do tego. Neo_x na ile osob tych browcow mieliscie ? EDIT: Tak tez mialem problem z wbiciem na forum. Czyzby przeciazony o tej porze ? Edytowane 16 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Także problem z odpowiedzeniem w temacie, jakieś 10min i chodzi znowu, nie mogłem nawet odświeżyć itd, coś się wali :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Idę spać. Dobranoc! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Działa i to git. Nic nie zauważyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Fart ;) Ja mykam spać, dobranoc 4all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Czesc spamery :D Fajne mam osiedlowe koty :D ,teraz lamentuja , cos w stylu" oj oj oj oj , buuuu" :lol: szkodda ze nie mam dyktafonu, ubaw murowany :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Ja dziś zaliczyłem międzynarodową wystawę kotów w Sopocie :) Abisyński Orientalny Cornish Rex Dla zainteresowanych więcej fotek będzie w dziale foto po południu. EDIT: Takie jaja :D Edytowane 16 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dobranoc. Ide spać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Dobra, to Ja też ide spać (wreszcie o "ludzkiej" porze), ale pewnie zasnę ok. trzeciej, bo będe jeszcze TV oglądał, pa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Elo byki ! Lekką przerwę miałem w spamowaniu ale teraz nadrobię ! Małe pytanko, wie ktos jak nazwyał się film w którym kolesiowi ukradli rower a póxniej ten kolo chodzil i naparzał ludzi pompką do rowera ? Zimno ! Od dwóch dni wiatrak sie nie kręci ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Elo byki ! Lekką przerwę miałem w spamowaniu ale teraz nadrobię ! Małe pytanko, wie ktos jak nazwyał się film w którym kolesiowi ukradli rower a póxniej ten kolo chodzil i naparzał ludzi pompką do rowera ? Zimno ! Od dwóch dni wiatrak sie nie kręci ! 10% + 2 ZPP? :D Edytowane 17 Lipca 2006 przez SKRYTOBOJCA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Ahmed poprawiaj szybko posta, bo bedzie zle :lol: Swoją drogą ide już spać :) Edytowane 17 Lipca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nie śpimy! =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Cze spamy, właśnie wstałem ;D Pochwal się co złowiłeś. :D Pewnie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaką wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelką rybę :D No dobra... Leczca 68 cm, 2 brzany, pierwsza 42 centymetry, druga 44 cm. 4 płocie > 25 cm i uklejkę 20 cm. I jeszcze duuużo mniejszego shita, ale wywaliłem większość, bo nie lubię szkutów :D Się zdzwiwili wszyscy, że takie ładne ryby złowiłem. Było w sumie 8 gości, "impreza" na 2 samochody. Goście ledwie przyjechali, już wyjęli 0,7 i kolejka na dobry początek :lol:. Później ciągle miejsca zmieniali, bo nic nie brało, krążyli kombinowali. Patrzałem się na tych "wędkarzy" ze zdziwieniem. Kierowy nie pili nic, reszta wiadomo, jak to w Polsce i jak to się robi na rybkach. Gdyby się zajmowali łowieniem, to by złowili może i więcej niż ja. Wszyscy się pytali mnie, czy mam prawo jazdy, a ja przecież 18 lat jeszcze nie skończyłem :lol: W ogóle jaja były na maxa, koleś sobie sam polewał i upił się odrazu, poszedł spać w trawę. Rozciął sobie gdzieś czoło, "opatrywaliśmy" go z tatą. Później jakiś inny usnął, wszyscy go szukali. Później na prom przyszedł taki menel i kręcił korbą, by prom przepływał pomiędzy 2 brzegami, by przewozić ludzi, samochody, rowery itp. Dostał za to 0,5 l. Wyjazd był udany :D Edytowane 17 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Siemka dziś ! :P Spylon ładny połów ;). Zapomniałem napisać Ja też wczoraj byłem na rybkach :) po obiedzie, ale tylko ze spinningiem połów to jeden szczupak 47cm ;). Edytowane 17 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Dobra, to Ja też ide spać (wreszcie o "ludzkiej" porze), ale pewnie zasnę ok. trzeciej, bo będe jeszcze TV oglądał, pa :)Od razu widać, że traktujesz samego siebie z szacunkiem. Tak trzymać! Małe pytanko, wie ktos jak nazwyał się film w którym kolesiowi ukradli rower a póxniej ten kolo chodzil i naparzał ludzi pompką do rowera ?"Złodzieje rowerów"? Ale absolutnie strzelam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Kurka co ma wiek do przyjemności? ;) Pije się, bo się lubi, a nie dlatego, że jest się pełnoletnim :D Polskie prawo jest haniebne :D Dla mnie idealna impra to fajne dzieczyny (czyt.oczywiście ładne), jakieś piwko itd, żeby było co oblewać i dobra miejscówka, jakiś grill czy ognisko, oczywiście bezmuzy się nie obejdzie i jazdaaa do białego rana! :) A gdzie neo masz sklep ? Może wpadne kiedyś jak niedaleko :PI tak bylo tylko dziewczyny niestety nie dotarly :) Nie sklep tylko kawiarnie :) Na Zoliborzu na prochnika 8a, to jest dokladnie w budynku teatru komedia :) Ja tam z grilla to raczej jakis stek ,filet z kurczaka albo rybke. Za kielbaskami to raczej nie przepadam. A co do picia to jak sie umawiam na konkretne picie to jem wczesniej w domu obiad i to mi starczy. Nie lubie jesc i pic do tego. Neo_x na ile osob tych browcow mieliscie ? EDIT: Tak tez mialem problem z wbiciem na forum. Czyzby przeciazony o tej porze ? Ale grill do piwka nie jest zly :) Osob bylo 5 o czym juz wspominalem, reszta osob nie dotarla :) EDIT: Gdzie nasz Sikorek? :* ;) EDIT2: Kurna wody nie mam! Ja pierdykam! A musze wyjsc zaraz ;( Edytowane 17 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 EDIT: Gdzie nasz Sikorek? :* Obaliliśmy jego rządy ! A co ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Siemka dziś ! :P Spylon ładny połów ;). Zapomniałem napisać Ja też wczoraj byłem na rybkach :) po obiedzie, ale tylko ze spinningiem połów to jeden szczupak 47cm ;). Thx ;) Jeden, ale za to jaki - szczupak. Ja nigdy w swojej "karierze" nie złowiłem szczupaka. Wczoraj łapałem na spinning, lecz bez rezultatu :(. Może kiedyś mi się uda wyciągnąć szczupaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Obaliliśmy jego rządy ! A co ! :D Nieeeeeeeeee, bo kto nam bedzie ZPP i 10% dawal? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...