BLANTMEN Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Piekary Śląskie. To zaraz obok mnie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 To zaraz obok mnie. :PWiem, Bytom blisko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Ehh. Znowu ZPP i % dostałem. :? I to nie tylko od Sikora. :( Może urządzimy konkurs. Kto ma więcej %? :D Dobra ja zaczynam, póki co 60%. Widać na tym forum nie można nadurzywać ironii. :( W pewnym temacie dwie osoby nie wyczuły jej nutki, jedna się obraziła a druga pokarała %. ;/ Zaraz dostaniesz następne %, jak tu Marszałek Sikor na przegląd wojsk wpadnie :D. Nadużywać!!! I nie ma w mojej wypowiedzi ani krzty ironii. :D Mój rekord to 30%, teraz mam 0 :D A odnośnie Śląska - o co chodzi z 'Hanysami i Gorolami', nie rozumiem tego zbytnio? To proste, my jesteśmy Hanysy, a Ty jesteś Gorol. My jesteśmy wporzo a Ty nie. To tyle w telegraficznym skrócie i oczywiście nie wszystkie Hanysy mają takie radykalne poglądy o Gorolach, ale raczej w rozmowach między Hanysami się tym nie chwalą :). Edytowane 19 Lipca 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Czesc spamery. Wracam po bonusie od Sikora ;) Mój rekord to 30%, teraz mam 0 :D A odnośnie Śląska - o co chodzi z 'Hanysami i Gorolami', nie rozumiem tego zbytnio? 30% Ci zdjeli ? Niby za co ? Mi 10% ,pierwsze procenty i jedyne oprocz tych 20 jakie zarobilem tylko w tym glupim temacie, (do tej pory mialem 0%) zdjeto po prawie roku ,a jeszcze pare raportow sie skladalo w tym czasie. Jestes tu od maja 2005 czyli niewiele wiecej niz rok. Hmm ciekawe. Patrzac na avatar wheelerfan naszla mnie ochota na rowerek i chyba wyskocze na 2-3 godzinki pojezdzic :P Edytowane 19 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Czesc spamery. Wracam po bonusie od Sikora ;) 30% Ci zdjeli ? Niby za co ? Mi 10% ,pierwsze procenty i jedyne oprocz tych 20 jakie zarobilem tylko w tym glupim temacie, (do tej pory mialem 0%) zdjeto po prawie roku ,a jeszcze pare raportow sie skladalo w tym czasie. Jestes tu od maja 2005 czyli niewiele wiecej niz rok. Hmm ciekawe. Patrzac na avatar wheelerfan naszla mnie ochota na rowerek i chyba wyskocze na 2-3 godzinki pojezdzic :P Taaaaa, a mój avatar niedługo w odstawkę pójdzie, bo w Wheeler'ku rama nie wytrzymała, zmęczyła się życiem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Czesc spamery. Wracam po bonusie od Sikora ;) 30% Ci zdjeli ? Niby za co ? Mi 10% ,pierwsze procenty i jedyne oprocz tych 20 jakie zarobilem tylko w tym glupim temacie, (do tej pory mialem 0%) zdjeto po prawie roku ,a jeszcze pare raportow sie skladalo w tym czasie. Jestes tu od maja 2005 czyli niewiele wiecej niz rok. Hmm ciekawe. Patrzac na avatar wheelerfan naszla mnie ochota na rowerek i chyba wyskocze na 2-3 godzinki pojezdzic :P A więc tak: +10 'Nieregulaminowa sygnaturka' +10 'Zbyt duża fotka' +10 'Posty nie wnoszące nic do dyskusji, do tego "rzucanie mięsem"' -10 'Na dobry dzień 10% punktów mniej' +10 'Post nic nie wnoszacy do dyskusji o zasilaczu' -10 'Urodzinowo ;]' -10 'W razie kolejnego przewinienia karać podwójnie' -10 'Zna zasady dotyczące sygnatur' I to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Witam po wakacjach, które zafundował mi Sikor. :PWazne ze byly darmowe ;) No a ja juz dzisiaj 15 bilecikow na wyjazd do Pily kupilem na dworcu wschodnim :) Oczywiscie bylismy na rowerkach bo co to za frajda jechac po bilety jakims blachsmrodem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Nieeeee chłopaki, stary rozwalił mi brykę i muszę jechać do mechanika. Masakra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 No ja mam 10% , dostało mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 + 10% "OT. Nie masz nic sensownego do napisanie, to nie pisz." - 10% + 10% "Regulamin II.12 ; Nie daje ZPP - mam nadzieje, ze nauczka na przyszłość będzie." Drugą 10 dostałem 29 mar 2006, 11:08 a urodziny miałem 27.05.2006 ok. 12:00. Nie zdjęli mi procentów :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Nieeeee chłopaki, stary rozwalił mi brykę i muszę jechać do mechanika. Masakra.Czas przesiasc sie na rower ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ahmed. Ale masz problem... Mi zaje.... już dwa samochody (najpierw Passata na początku kwietnia, teraz Ibizę). ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ahmed. Ale masz problem... Mi zaje.... już dwa samochody (najpierw Passata na początku kwietnia, teraz Ibizę). ;(Co Ty te samochody otwarte z kluczykami w stacyjce zostawiales?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Moj rekord to 30% :>, a teraz 10% - zasluga FAQ. Trzeba sie przyczyniac do rozwoju forum :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Co Ty te samochody otwarte z kluczykami w stacyjce zostawiales?:)Ja tak zostawiam 16 letniego golfika, nawet szyby uchylone żeby się przewietrzył po upalnym dniu. Póki co jeszcze jest, ale jak go ktoś weźmie to się nie obrażę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Kumplowi ostatnio skroili Pande (2 tygodnie wczesniej kupil tego Fiata) ,ktory stal pod blokiem... 10 pietrowy budynek i nikt nie zobaczyl mimo ze przed bramami sa lampy. Fakt ze to pewnie zrobili wczesnie nad ranem, ale i tak wiem, ze sa osoby w tym bloku ,ktore pracuja po nocach w pokojach z widokiem na ta strone gdzie byl zaparkowany samochod... Chociazby sasiad pare pieter nizej. Gosc na to auto troszke pracowal.... Takie zycie w tym kraju :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Moj rekord to 30% :>, a teraz 10% - zasluga FAQ. Trzeba sie przyczyniac do rozwoju forum :).Chyba Twoj rekord to banned. ;) Zreszta mniejsza z tym. :-P Wlasnie zjadlem obiadek i nie moge sie teraz ruszyc. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Ja tak zostawiam 16 letniego golfika, nawet szyby uchylone żeby się przewietrzył po upalnym dniu. Póki co jeszcze jest, ale jak go ktoś weźmie to się nie obrażę.Jesli na chodzie to mozesz mi go kurierem za free wyslac ;) Edit: Dobra dorzuce ze 3 browary ;) Edytowane 19 Lipca 2006 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 W Passacie poprostu nie zakładałem blokady skrzyni biegów, bo sie wkurzyłem, zawsze jak tylko mi się spieszyło to się zacinała. Ibiza nawet nie miała blokady... zostawiałem ją tak samo jak J.O.H.N otwartą żeby nie było gorąco, ale jakby nie patrzeć to jakieś 2000-2500zł w tył :( (miała 14 lat) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Santi pfff tam sie czepiasz :>. Jade po mojego Koteczka :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Gdyby ktoś chciał jakieś %, to chętnie mogę podać na tacy, w sosie własnym. Na przykład, gdyby brakowało do jakiegoś rekordu, albo po prostu dla własnej satysfakcji. BTW. Nie nudzi się wam pisanie 211 stron o tym "Co robiłem dzisiaj, co będe robił jutro." ? Poważnie, ogarnijcie się ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Hmm a zabrac chcesz jakies %? Chetnie oddam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Gdyby ktoś chciał jakieś %, to chętnie mogę podać na tacy, w sosie własnym. Na przykład, gdyby brakowało do jakiegoś rekordu, albo po prostu dla własnej satysfakcji. BTW. Nie nudzi się wam pisanie 211 stron o tym "Co robiłem dzisiaj, co będe robił jutro." ? Poważnie, ogarnijcie się ;] Ojjj Sikorek :* nie lubi kiedy sie pisze o ilosci postow :P :P Zebys % nie dostal ;DD Oprocz tego nasze zycie jest tak ciekawe ze bardzo chetnie podzielimy sie tym co danego dnia robilismy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) A ja mialem wczoraj urodzinki i nikt mi nie zdjal nawet 10%, a troche tych % juz mi sie uzbieralo. Chyba bedzie trzeba napisac FAQ do jakiejs gierki. Edytowane 19 Lipca 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A mi dziś ojciec zafundował sport ekstremalny. Wróciłem z pracy o 14 i pojechałem do Miasta do kuzyna samochodem brata (brat też był ze mną, ale on poszedł na piwo z kumplami z pracy). O 18 dzwoni mama: "Ojciec poszedł o 10 do lasu na grzyby, miał być o 14, ale jeszcze go nie ma." Żeby było śmieszniej, to miesiąc temu mój chrzestny ojciec wyszedł z domu wieczorem - znaleźli go 3 dni później w lesie, powiesił się. :mur: Pojechałem po brata. Był pijany i upierał się, że będzie prowadził. Na siedzenie pasażera nie chciał, więc się lekko wkurzyłem i zostawiłem go w mieście. Wróciłem do domu, wziąłem samochód mamy i pojechałem szukać ojca. Po godzinie brat wrócił do domu - 5km piechotą, 7km ze szwagrem (zadzwonił po niego) i obaj także pojechali szukać. Szukało także kilka innych osób z rodziny. Dopiero po 20 ojca spotkał na drodze jeden z kumpli i przywiózł do domu. Teraz siedzę przed kompem i piję piwo. Chyba trzeba jakąś grę włączyć, aby się odstresować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ale nic się nie stało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Zamiast prawdziwków nazbierał halucynków. ;) Edytowane 19 Lipca 2006 przez -=KAX=- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ulisses: Masz specyficzne poczucie humoru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A mi dziś ojciec zafundował sport ekstremalny. Wróciłem z pracy o 14 i pojechałem do Miasta do kuzyna samochodem brata (brat też był ze mną, ale on poszedł na piwo z kumplami z pracy). O 18 dzwoni mama: "Ojciec poszedł o 10 do lasu na grzyby, miał być o 14, ale jeszcze go nie ma." Żeby było śmieszniej, to miesiąc temu mój chrzestny ojciec wyszedł z domu wieczorem - znaleźli go 3 dni później w lesie, powiesił się. :mur: Pojechałem po brata. Był pijany i upierał się, że będzie prowadził. Na siedzenie pasażera nie chciał, więc się lekko wkurzyłem i zostawiłem go w mieście. Wróciłem do domu, wziąłem samochód mamy i pojechałem szukać ojca. Po godzinie brat wrócił do domu - 5km piechotą, 7km ze szwagrem (zadzwonił po niego) i obaj także pojechali szukać. Szukało także kilka innych osób z rodziny. Dopiero po 20 ojca spotkał na drodze jeden z kumpli i przywiózł do domu. Teraz siedzę przed kompem i piję piwo. Chyba trzeba jakąś grę włączyć, aby się odstresować. Mój ojciec robi to samo. Wychodzi rano na zakupy i wraca po 6 godzinach z chlebem i czymś jeszcze. Niemiłe doświadczenie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Mój tata, na szczęśćie nie robi takich "tricków". Troszkę bym się o niego martwił.... To jest ciekawa sprawa, tylko co wasi ojcowie wtedy robili ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...