poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Z pracy wrociles? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 poca, 'poco' zmieniles av ? [; Poprzedni byl lepsiejszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Podobno ten byl najlepszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 trzymajcie za mnie kciuki na kolosie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Podobno ten byl najlepszy ... ;] Podobno tak [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 trzymajcie za mnie kciuki na kolosie :DA za mnie ok. godziny 13... ja > fizyka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A za mnie ok. godziny 13... ja > fizyka a ja niestety statystyka ;/ wieczorem rosyjski :D jutro kochane algorytmy Edytowane 30 Maja 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 a ja niestety statystyka ;/ wieczorem rosyjski :D jutro kochane algorytmy A ja dzis podwojne kolokwium z anglika poszlo tak ze tylko usiasc i plakac :cry: We wtorek ostatnia szansa trzymajcie kciuki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A ja dzis podwojne kolokwium z anglika poszlo tak ze tylko usiasc i plakac :cry: We wtorek ostatnia szansa trzymajcie kciuki :wink: do ksiazek raz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Mieszkajac w bloku trzeba sie liczyc z tym, ze ktos lubi sobie posluchac glosno muzyki ! Co robie w moim mieszkaniu to moja sprawa imo ! W czasie ciszy nocnej jest cicho, ale w ciagu dnia moge 'rozkrecic glosniki' na maxa ! :twisted2: Bianka, slyniesz z wypowiedzi, ktore prowokuja, ale nas nie sprowokujesz... Nie tutaj... :evil: mieszkając w bloku należy sie liczyć z tym, że nie można terroryzowac hałasem ludzi spokojnych, których nie słychać , bo się stosuja do zdrowo pojętych zasad współzycia społecznego. Ja tez lubie słuchac muzyki, zwłaszcza, ze słuchanie muzyki to jedna z czynnosci, która jest nieodłącznym elementem moich zajęc, ale nie tak, ze mi bębenki pękaja, tak nigdy nie lubiłam, bo słuch mam dobry ( miedzy innymi dlatego również, ze nie przeginam z decybelami). Ja prowokuję? Skad takie informacje? B) Jesli juz, to na takiej zasadzie, że porządni ludzie zawsze 'prowokuja' tych nieporządnych, i wtedy ci nieporzadni wykorzystuja okazję do okazywania skumulowanej w nich agresji. Zli i nieporządni zawsze nienawidza bez powodu dobrych i porządnych, to taka zasada, która jest stara jak ten upadły świat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) mieszkając w bloku należy sie liczyć z tym, że nie można terroryzowac hałasem ludzi spokojnych, których nie słychać , bo się stosuja do zdrowo pojętych zasad współzycia społecznego. Ja tez lubie słuchac muzyki, zwłaszcza, ze słuchanie muzyki to jedna z czynnosci, która jest nieodłącznym elementem moich zajęc, ale nie tak, ze mi bębenki pękaja, tak nigdy nie lubiłam, bo słuch mam dobry ( miedzy innymi dlatego również, ze nie przeginam z decybelami). Widzisz mi chodzi o to ze z zalozenia za zlych uwazasz osoby sluchajace muzyki w bloku. Ja twierdze ze UMIARKOWANE sluchanie muzyki nie jest uciazliwe dla mieszkancow. Zle i bezczelnie postepuja natomiast osoby/sasiedzi ktorzy pomimo sciszenia niemal calkowicie muzyki przychadza i oczekuja calkiowitego jej wylaczenia. Tu chyba jest cos nie tak. Boli mnie to poniewaz nie mam prawa glosu wynajmujac mieszkanie nielegalnie. sasiadka w osobliwy sposob mnie terroryzuje ograniczajac moje prawa obywatelskie <_< Ja prowokuję? Skad takie informacje? B) Jesli juz, to na takiej zasadzie, że porządni ludzie zawsze 'prowokuja' tych nieporządnych, i wtedy ci nieporzadni wykorzystuja okazję do okazywania skumulowanej w nich agresji. Zli i nieporządni zawsze nienawidza bez powodu dobrych i porządnych, to taka zasada, która jest stara jak ten upadły świat.Kolejne bezpodstawne zalozenie. Nie mozesz opierac sie na dogmatach. Nie zawsze jest tak ze 'nieporzadni prowokuja porzadnych" Jezeli jest tak jak mowisz to wedlug Ciebie ja jestem osoba nieporzadna poniewaz dalem sie sprowokowac? Jak mozesz to okreslic nie znajac mnie? do ksiazek raz !Sopko spoko mam CAALY tydzien ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bianka Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Widzisz mi chodzi o to ze z zalozenia za zlych uwazasz osoby sluchajace muzyki w bloku. Ja twierdze ze UMIARKOWANE sluchanie muzyki nie jest uciazliwe dla mieszkancow. Zle i bezczelnie postepuja natomiast osoby/sasiedzi ktorzy pomimo sciszenia niemal calkowicie muzyki przychadza i oczekuja calkiowitego jej wylaczenia. Tu chyba jest cos nie tak. Boli mnie to poniewaz nie mam prawa glosu wynajmujac mieszkanie nielegalnie. sasiadka w osobliwy sposob mnie terroryzuje ograniczajac moje prawa obywatelskie <_< Kolejne bezpodstawne zalozenie. Nie mozesz opierac sie na dogmatach. Nie zawsze jest tak ze 'nieporzadni prowokuja porzadnych" Jezeli jest tak jak mowisz to wedlug Ciebie ja jestem osoba nieporzadna poniewaz dalem sie sprowokowac? Jak mozesz to okreslic nie znajac mnie? Sopko spoko mam CAALY tydzien ;) Jesli sciszasz muzyke 'niemal całkowicie', to jak to mozliwe, ze słyszą ja sasiedzi? Przeież biedaku sam pewnie ledwie ja słyszysz, czyż nie tak? A moze to 'niemal' to jest kwestia umowna? B) Jesteś zbyt przeczulony na własnym punkcie, skoro tak ogólna sentencje wziałeś tak bardzo do siebie. A może jednak miałes po temu jakieś powody?... No ale wtedy, nie powinieneś miec pretensji do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To miał być lekki, przyjemny i bezsensowny topic. Nie zaczynajcie kłótni ... :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Bianka lubi wszczynac burdy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 a mi sie nudzi .... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jesli sciszasz muzyke 'niemal całkowicie', to jak to mozliwe, ze słyszą ja sasiedzi? Przeież biedaku sam pewnie ledwie ja słyszysz, czyż nie tak? A moze to 'niemal' to jest kwestia umowna? B) W tym walsnie jest problem ze ja prawie jej nie slysze a sasiadka i owszem. Jesteś zbyt przeczulony na własnym punkcie, skoro tak ogólna sentencje wziałeś tak bardzo do siebie. A może jednak miałes po temu jakieś powody?... No ale wtedy, nie powinieneś miec pretensji do mnie.Ja zareagowalem poniewaz zaczolem dywagacje na temat sasiadow i sluchania muzyki w bloku. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 już w domu, podnia złożone w szkole na dzisiaj już sazkoły wystarczy nie można się przemęczać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 To miał być lekki, przyjemny i bezsensowny topic. Nie zaczynajcie kłótni ... :blink:He, a jednak czujesz się odpowiedzialny za temat. :-P Będę o tym pamiętał przy obdzielaniu nagrodami przy użyciu płetwy. :wink: @Kas, @Bianka resztę wątpliwości co do Waszych osobowości wyjaśnijcie między sobą mniej publicznymi kanałami. @Antar1us, wymiana zdań między Bianką a Kasem nie dotyczyła Ciebie. Po co podkręcasz atmosferę :?: Chcesz odpocząć od pisania :?: :evil: EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) drzyjcie wszyscy, wielka pletwa nadchodzi :P LooooooL :mrgreen: EDIT 1 BTW kwestia wyzszosci mieszkania w domu niz w bloku zostala rozstrzygnieta, zmienmy temat. u mnie 4 dzien juz ziuziu i pochmurno :( wczoraj byla burza i chyba sie jej spodobalo u mnie bo siez biera znowu :| temp 12*C wiatru nie ma pewnie sie zabiore za nauke do egz zawodowego ;( EDIT 2 jutro dzien dziecka :D Edytowane 30 Maja 2006 przez balrogPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Aleście natłukli tych postów ło matulu :blink: Aż mi się z monitora wysypują ;) U mnie topic ma nominacje to topicu roku 2006 :P Nie wiem co dzisiaj robić, ale chyba zaraz pójdę do szkoły, jeno śniadanko zjem B) (śledzik w smietanie i świeże bułeczki :blink: mniam!) A tak wogóle to dzińdobry wszystkim ;) EDIT jutro dzien dziecka :D jutro jest 31 :> odejdź może już od tego kompa ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez janio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 jutro dzien dziecka :DPojutrze ;) Tez na niego czekam :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 w czwartek jest dzień dziecka (znów wolne od szkoły) a umnie pogoda jest fajna tzn brak wiatru bark chmur z roztworem siarkowym temperatura 10* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Pomóżcie mi znaleźć pracę na wakacje [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balrogPL Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 no wlasnie nie moge si edoczekac az dostane batonika i bananka :lol: kto bedzie sie ze mna meczyl 18 i 20 czerwca jeszcze? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Pomóżcie mi znaleźć pracę na wakacje [;Anglia, Irlandia, Szkocja innej alternatywy nie widze. Chyba ze chcesz pracowac w Polsce w Macu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) @Sikor, ale to ja zaczalem dyskusje w tym temacie i to moje zdanie Bianka tez poruszyla... Ja podkrecam atmosfera ? Ona sie sama nakreca [; Pletwa nie zadrzy na widok taczki wypelnionej browarami :lol: Edytowane 30 Maja 2006 przez Antar1us Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 pogoda zaczyna się psuć zaczoł padać deszcz i zbiera się na burzę:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) pogoda zaczyna się psuć zaczoł padać deszcz i zbiera się na burzę:( U mnie trochę lepiej nie pada i nawet słonko lekko świeci :) Edytowane 30 Maja 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 pogoda zaczyna się psuć zaczoł padać deszcz i zbiera się na burzę:( Zaczął! ;] U mnie na razie kozacko, sloneczko, slyszalem jednak ze po poludniu ma padac przelotnie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 u mnie tez sloneczko:> pasowalo by wyjsc za firewall dzis:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...