Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

już dzisiaj byłem za firewall było nie źle mozna nawet powiedzieć że dobrze, ale teraz to bym nie ryzykował bo u mnie pada i nawet się nie zanosi na to zę przestanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Sikor, ale to ja zaczalem dyskusje w tym temacie i to moje zdanie Bianka tez poruszyla... Ja podkrecam atmosfera ? Ona sie sama nakreca [;

Ty mi tu nie ściemniaj. :evil: Tekst "Bianka lubi wszczynac burdy..." raczej nie odnosił się do dyskusji, tylko bezpośrednio do Bianki. Tekst ten nie powinien pojawić się publicznie, jako zawierający negatywną ocenę innego użytkownika, a jednocześnie nic niewnoszący do dyskusji. Masz coś do Niej, napisz na PM.

Poza tym widziałeś "EOT" z mojej strony :?: Chyba wiesz, co to oznacza, nie :?: Zacytowana wyżej cześć postu też nie powinna trafić do tematu, tylko na PM do mnie.

I po raz kolejny: EOT. :evil:

Pletwa nie zadrzy na widok taczki wypelnionej browarami :lol:

Płetwa jest nieprzekupna i nawet cały TIR, nie mówiąc już o taczce, nie jest w stanie powstrzymać jej drżenia, tudzież rezonansu. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

H@Kas, @Bianka resztę wątpliwości co do Waszych osobowości wyjaśnijcie między sobą mniej publicznymi kanałami.

EOT

Cześć Sikorku :)

ja nie mam potrzeby niczego wyjaśniac, bo nie ja ściemniam. Ale oczywiście mogę siedziec cicho w tym temacie, skoro Twoim zdaniem coś sie dzieje 'nie tak'. Nie chciałabym w zaden sposób Tobie ponownie podpaść! B), dlatego też, z góry przepraszam równiez, za każde 'sprowokowanie' swoim łagodnym charakterem , co bardziej porywczych i agresywnych userów.

(...)bezpośrednio do Bianki. Tekst ten nie powinien pojawić się publicznie, jako zawierający negatywną ocenę innego użytkownika, a jednocześnie nic niewnoszący do dyskusji. Masz coś do Niej, napisz na PM.

ale ja prosiłabym, żeby on do mnie na PM nie pisał. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Sikorku :)

ja nie mam potrzeby niczego wyjaśniac, bo nie ja ściemniam. Ale oczywiście mogę siedziec cicho w tym temacie, skoro Twoim zdaniem coś sie dzieje 'nie tak'. Nie chciałabym w zaden sposób Tobie ponownie podpaść! B), dlatego też, z góry przepraszam równiez, za każde 'sprowokowanie' swoim łagodnym charakterem , co bardziej porywczych i agresywnych userów.

A cześć. :)

Its fri kantry, jak mawiali starożytni Amerykanie. :-P Nie chcesz wyjaśniać, to nie wyjaśniaj. Nie daj się tylko sprowokować. I pisz sobie dalej w tym temacie. Nie sugerowałem nawet, abyś stąd wyszła. Tylko ma to być taki normalny total offtop wesołkowaty, bez żadnych kłótni. :-P

ale ja prosiłabym, żeby on do mnie na PM nie pisał. :rolleyes:

Eee, taka wytrawna użytkowniczka forów i nie wie co zrobić :?: :blink:

Załóż mu prewencyjny blok na PM i masz Go z głowy. :twisted2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tak samo byle przetrwać ten tydz a potem niech sie dzieje co chce B)

btw na co idziesz dalej? (tech, lo) i jaki profil?? ;)

Ja po gimn idę do technikum na technik informatyk :) Żadne LO mnie nie interesuje (choć wypowiedź znajomego na 2 roku w szkole do której idę: "Mi się już po dwóch latach tą infą chce żygać" nastraja bardzo optymistycznie)

Pozatym jestem wściekły bo kompa "for game" mi padł chyba (mobo żałosne piski wydaje i czarny obraz) i będe musiał do kolegi iść robić stronkę na infe do szkoły :/ (gostek wymógł w FP zrobić).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cześć. :)

Its fri kantry, jak mawiali starożytni Amerykanie. :-P Nie chcesz wyjaśniać, to nie wyjaśniaj. Nie daj się tylko sprowokować. I pisz sobie dalej w tym temacie. Nie sugerowałem nawet, abyś stąd wyszła. Tylko ma to być taki normalny total offtop wesołkowaty, bez żadnych kłótni. :-P

Eee, taka wytrawna użytkowniczka forów i nie wie co zrobić :?: :blink:

Załóż mu prewencyjny blok na PM i masz Go z głowy. :twisted2:

Ja sie przecież nie kłóce, jestem tak pokojowo nastawiona, że wręcz powinnam dostac za takie nastawienie Nobla ;)

Nie o to mi szło, względem tego usera, co miałby do mnie pisywać na PM, przecież może to jest całkiem miły chłopak? :) Ja tylko czasowo jestem ograniczona i nie miałabym kiedy z nim sobie miło pogawędzić, dlatego lepiej, zeby do mnie pisał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

U mnie zaraz lunie, bo chmurzyska od polnocy ciagna [; Mam to gdzies, siedze przed kompem i chilluje ;] A jak u Was Panowie ? [;

-Caleb-, jak tam w robocie ? :)

Edytowane przez Antar1us

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Spoko ;] schowalem sie w robocie i "pracuje"*

*nad Falloute II :[]

Takiemu to dobrze :lol: Ale ja mam lepiej, bo siedze sobie w domku [; Patzryles za okno od polnocy ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po gimn idę do technikum na technik informatyk :) Żadne LO mnie nie interesuje (choć wypowiedź znajomego na 2 roku w szkole do której idę: "Mi się już po dwóch latach tą infą chce żygać" nastraja bardzo optymistycznie)

Też tak chciałem ale poziom tego technikum u mnie = żenada :mur: Trudno sam się będę dokształcał (a co to :P)

btw Bianka bez urazy, nie naskakuje na Ciebie ani nic ale po raz kolejny psujesz zabawe swoimi dziwnymi wypowiedziami :blink: nie ograniam Cię :P nie chciałem nikogo urazić tym postem, ani sugerować opuszczenia topicu, żeby nie było, peace to tak na marginesie ;)

u mnie słoneczko i ładna pogoda - aż miło :D

Edytowane przez Kaaban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Tzw. "Independence Day" ;]

Wiatr zmienil kierunek i spucha sily ciemnosci na poudniowy zachod [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Antar1us

Fajnie masz w tej robocie.Ja musze spaghetti wsuwac :(:D

O co Ciebie chodzi ? Co ma praca do wsuwiania spaghetti ? :lol: I czemu sie 'smucisz' ? Czyzby spaghetti bylo za slone ? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie niezłe tempo. Co zaczne czytać o tej porze temat to conajmniej 4 strony dochodzą :blink:

A u mnie na nawet ładna pogoda jest :)

Ehh ide sobie zrobić linke od prędkościomierza bo się ukręciła :blink: ;] [; ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy nie macie co robic tylko mi lekture pisac po powrocie ze szkoly?:P minelo ledwo 12 h odkad tu ostatnio bylem i przybyly 3 strony postow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie masz w tej robocie.Ja musze spaghetti wsuwac :(:D

Ja piłem w robocie kawe, jadłem parówki, bułki słodkie i gryzłem sie z segregatorami. Pakietem autobusowym wysłałem się za moj home firewall i czekam az mi sie rosół zagrzeje :D. Edytowane przez Pluskwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie nudzi .... :-|

@dziku86

To trochę inaczej ma być z kompletowaniem miśków :0

Rozumiem, że masz podstawowego:

nudzi "mi sie k"... do kompletu powinieneś zebrać jeszcze

nie chce "mi sie k"

popsuło "mi sie k"

złamało "mi sie k"

wylało " mi sie k"

i inne takie miśki :P

Nie udało mi sie k... muszę jeszcze nad tym popracować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ja też ide do technikum na technik informatyk :]

Ale wracając do pogody, u mnie fajnie, słońce świeci, delikatny wiaterek (wręcz zefir) i odpowiednia temperatura, chyba dzisiaj będe w piłkę grał :]

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
Zwolnijcie z pisanie bo nie nadążam czytać.

EDIT: A ja sobie pizze zamówiłem :]

Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

btw Bianka bez urazy, nie naskakuje na Ciebie ani nic ale po raz kolejny psujesz zabawe swoimi dziwnymi wypowiedziami :blink: nie ograniam Cię :P nie chciałem nikogo urazić tym postem, ani sugerować opuszczenia topicu, żeby nie było, peace to tak na marginesie ;)

u mnie słoneczko i ładna pogoda - aż miło :D

spox kolego, przybij piątkę :wink: A czym ja psuje zabawę? przecież prawie wcale sie nie odzywam i do Waszych spraw panowie nie wtrącam, mimo iż Sikor mi pozwolił. Moje wypowiedzi sa dziwne? hm... to sie chyba nazywa różnica pokolen? ... B) :wink:

u mnie pogoda taka sobie, o tej porze roku bywało ładniej, ale i tak maj i czerwiec to moje ulubione miesiące w roku! W czerwcu mam nawet urodziny :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam sobie kończę odsłuchiwać Type O Negative - Life is killing me i spadam z roboty do domciu wtrząchnąć jakiś obiadek i chyba uderzę gdzieś za firewall. Zbyt ciepło, co prawda, nie jest, ale słoneczko elegancko przygrzewa. Opadów brak. Nei będzie źle. :-P

Uczta się, uczta. Może i dobrze, że deszcze niespokojne Wam padają. Jest to w końcu jakiś antymotywator do porzucenia podręczników i w miarę szczęśliwego zakończenia edukacji w tym roku szkolnym. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też ide do technikum na technik informatyk :]

2 lata spedzilem w technikum mechatronicznym... powiem szczerze ze tez mialem juz dosc tych informatyk i lekcji z pc... bodajrze 6 w tygodniu.. mimo wszystko mialem ocene celujaca na koniec roku ;) dochodzilo do tego ze pisalem zadania na klasowki wyzszym klasom z infy :) jednak szkole zmienilem... poziom szkoly byl kosmiczny... dokladnie ul. wisniowa w warszawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...