emilooos Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No właśnie, 512mb drogą nie chodzi, gdybym mial wiecej $ to bym sie pewnie zdecydowal na coś z typu xD. Pytanie do Ciebie jako użytownika, ile RAW'ów miescisz na 1GB? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No właśnie, 512mb drogą nie chodzi, gdybym mial wiecej $ to bym sie pewnie zdecydowal na coś z typu xD. Pytanie do Ciebie jako użytownika, ile RAW'ów miescisz na 1GB? W formacie RAW robię mało. Tylko raz zapełniłem całą kartę xD i weszły mi 52 zdjęcia. Według instrukcji powinny wejść 54 ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nudy... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Ja cwicze zawsze wieczorem, potem odrazu nad wode lecimy ostygnac.Wieczorem nie mam tyle sił co rano ;) Edytowane 28 Lipca 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Wieczorem nie mam tyle sił co rano ;)Ja takze wole rano, ale przy takiem high temp. to nic sie nie chce, a juz w ogole rano. Tym bardziej, ze nie chce byc juz spocony :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co oni zrobili z forum? Teraz musze klikac i klikac zeby dokopac sie do tematu o muzyce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co oni zrobili z forum? Teraz musze klikac i klikac zeby dokopac sie do tematu o muzyce.Hehe, przynajmniej jest porzadek :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Mnie się nie podoba taki układ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Mnie się nie podoba taki układ.Pewnie premierowi tez ten uklad by sie nie spodobal. :P Imo moze byc. To tylko jedno klikniecie wiecej i jestesmy w tematach o sporcie. ;) A, ze jest to subforum to i tematow przybedzie. :D Edytowane 28 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Chyba dziś wieczorkiem znowu gdzieś pójdę. B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 http://youtube.com/watch?v=OiaaeIbS_Ko&...20gabba%20gabba Yo gabba gabba ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ale ukrop :| Normalnie żyć nie idzie. Obejrzałbym jakiś film ale nic nie mam:( Ogólnie nudno troche. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja wróciłem rzed chwilą z Reala, kolega szedł wymieniać zakrętki :) Jakieś 5-6Km pieszo w jedną stronę w ten upał :D Jest super :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Lubicie upały? :wink: :lol: Może to przeczytajcie, załamałem się ma być jeszcze cieplej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Okazuje się, że lubię upały :D Wszyscy mówią od dawna, że gorąco itp., a dla mnie jest w sam raz, jakby mi nie mówili to nawet bym nie wiedział, że upał jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Mnie to nie przeszkadza, idę się opalać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 "Jeszcze gorzej będzie na Śląsku w sobotę. - Temperatura sięgnie tam wówczas aż 35 stopni C w cieniu. - dodaje Raczyński" Ku****** spadam z Bytomia :P Ja tu nie strzymam, nie mówiąc o tym, że mój staroć na PIII juz ma dość (wiatraczki ostatnio denerwująco zaczynają terkotać, a dvd-rw od Benqa też zimnem nie grzeszy, mimo swego systemu chłodzenia :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Mi sie podoba, siatkóweczka, woda, opalanko. Lato w pełni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No to mój ziomalski wujo z Bytomia ma przerypane ;) Chociaż u mnie wcale nie chłodniej niż 35 stopni, nie chce mi się sprawdzać ile jest, mykam na rower z kumplem, na jakaś chłodną orenżadke :P Bez przerwy tylko pije sok z lodem i cały czas gorąco :| Chłodne piwko by się przydało ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Eeee a podobno jutro mialo padac i do tego burza we Wrocku i temperatura miala wzrosnac do ok. 30' C.Tak przynajmniej mowili w TVN 24 rano jak wychodzilem do pracy. Z tego powodu zrezygnowalem z grilla ,ale teraz widze ze nie bedzie padac. No coz trzeba podzwonic ,ze grill jednak bedzie :P Edytowane 28 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja takze wole rano, ale przy takiem high temp. to nic sie nie chce, a juz w ogole rano. Tym bardziej, ze nie chce byc juz spocony :?.Nie raz juz cwiczylem po 15 ;) i w tych okolicach czasowych. Powiem ze to super sprawa dla ludzi ktorzy maja zbedne kg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Znowu spadam na wieczorowego :P, ciekawe o której dziś wrócę B) Trzymajcie się ! :razz: Wypije za Was :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 hehe ;] nawet nie chce wiedziec po czym ;] ja wlasnie jestem po i nawet spac nie moge ;/ smutek :( 10% + 2 dni ZPP. Zdania zaczynamy wielką literą. bansuj sie z nowymi ciuchami, tylko czemu mama musi ci je kupować? : P za duzo sie nie bujaj.... bo ból głowy to mały pikuś z tym co może cie trafić.... bezpośrednio ;] ja robie liste, jutro zakupy i spływ.... 3 dni nad wodą.... w ośrodku..... gdzie napewno nie bedzie mało mięsa <devil> ;] 10% + 4dni ZPP. To samo, co wyżej + 2246157[/snapback] 4 placki na 2óch? współczuje:p ,a po jednym mam dość :> 10% + 1 dzień ZPP. Zdania zaczynamy wielką literą. Nie raz juz cwiczylem po 15 ;) i w tych okolicach czasowych. Powiem ze to super sprawa dla ludzi ktorzy maja zbedne kg :) 10% + 1 dzień ZPP. nieraz No, no. Coraz lepiej. Jak widzę nauka nie idzie w las, albo sobie poinstalowaliście Firefox'a zmodyfikowanego przez sgj'ota. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Witamy !! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Witamy !! :D :D :DNo cześć. :-P Baj de łej, tęskniliście :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Jasne Sikor ;) Ten plugin SpellBound tylko zaznacza, a moglby dodatkowo sam poprawiac ;) Dobra za bardzo jestem wygodny. Chyba musze zaczac pisac z ogonkami ,bo prawie kazde slowo zaznacza ;) EDIT. Wyedytowalem maly blad. Wczesniej moglem olac ... ale teraz :) Edytowane 28 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Wreszcie jesteś ;]. Odpocząłeś chociaż trochę? Bo tutaj trochę pracy będzie ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Sikor jedna prosba... nie przegladaj wszystkich stron ;) Albo dobra przejrze wczesniejsze posty lepiej, wiec daj mi czas do poprawienia jakby co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Sikor jedna prosba... nie przegladaj wszystkich stron ;) Albo dobra przejrze wczesniejsze posty lepiej, wiec daj mi czas do poprawienia jakby co ;)Za późno, właśnie przejrzałem. No i jestem pod wrażeniem. Jak widać we wcześniejszym moim poście zbyt wiele wielbłądów nie namierzyłem. Czyżby była to zwierzyna wymierająca :?: Przynajmniej w tym temacie. :-P Także możesz się nie wysilać z przeglądaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Cześć Sikor, czy to były wszystkie błędy? Ale i tak poziom znacznie się poprawił :) A przy okazji, udało mi się ożywić P4 Northwooda 2.6 z pokrzywionymi nóżkami i zdjętym IHSem przy pomocy znajomego, któremu bardzo dziękuje i jestem wdzięczny, tak więc mam już czwartego kompa (z czego jeden tylko ujdzie do 'normalnego' użytku) :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...