Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Myslalem, ze jak ktos pisze do kogos w jakies sprawie biorac danej osoby numer gg lub innego komunikatora z profilu to sie przedstawia i nie potrzebuje przypomnienia o tym. :) A jak nie napisze z jakiego forum jest to wystarczy sie zapytac. Imo taki opis w sigu moze tylko sprowokowac niektorych do robienia sobie zarcikow. :P No offence. B-)

Wyobraź sobie, że trafiałem na ludzi co gadali i gadali, i do dziś nie wiem z kim gadałem :P . Na razie nikt żartów sobie nie robi, ostatnio z grzesiem miałem poważną pogawędkę ;) . Edytowane przez Grzechu_1990

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A lepszym rozwiązaniem jest niepodawanie GG. Dla mnie GG jest komunikatorem przede wszystkim ze znajomymi z krwi i kości i ,z ludźmi z pracy (nie zawsze znajomymi ) oraz ludźmi z klanu (Q3). Inne kontakty jak właśnie z forum rzadko opierają się na GG ,a raczej drogą emailową , PM ;) Mam gdzieś góra z 6 kontaktów z ludźmi z For związanych z klasyką gier komputerowych z którymi czasem rozmawiam na ściśle określone tematy. Dla mnie GG to nie czat i jasną sprawą jest ,że nie zaglądam nigdy na żadne czaty ;) Kto wie kto siedzi po drugiej stronie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyobraź sobie, że trafiałem na ludzi co gadali i gadali, i do dziś nie wiem z kim gadałem :P . Narazie nikt żartów sobie nie robi, ostatnio z grzesiem miałem poważną pogawędkę ;) .

No wiesz co, sam z sobą rozmawiałes? :blink:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

;]

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Grzechu_1990 & grzesiu, o czym byla ta powazna pogawedka? ;] Zabrzmialo to troche groznie, a nawet podejrzanie. :blink: :P

Jak z połówki zrobić litr :razz: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devil na to trzeba uwazac. Jak postoji na sloncu ze 2 tygodnie to mocy nabiera. [;

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ładnie. Ale jakby tego było za dużo, Sikor by nam topica zamknął.

10% + 1 dzień ZPP ;) Partykułę "nie" piszemy razem z przymiotnikami i z tego co pamiętam to tyczy też się niektórych przysłówków (jak? ,gdzie ,kiedy?) : - nieładnie ,niedużo , a przymiotników (jaki ,jaka jakie) - niemiły ,niekumający zasad ortografii z pisowni łącznej i rozłącznej etc. ;)

Popraw lepiej ;) Sikor taki terror tu wprowadził ,że ja ograniczam pisanie do minimum. Nawet z ogonkami zacząłem pisać :x

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

...kiszki graja.

10% i ZPP :twisted2: .

Tylko używają płetwy z dużą siłą dotykając ciała ofiary.

To podchodzi pod molestowanie, a czasami pod pedofilie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...