Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Myslalem, ze jak ktos pisze do kogos w jakies sprawie biorac danej osoby numer gg lub innego komunikatora z profilu to sie przedstawia i nie potrzebuje przypomnienia o tym. :) A jak nie napisze z jakiego forum jest to wystarczy sie zapytac. Imo taki opis w sigu moze tylko sprowokowac niektorych do robienia sobie zarcikow. :P No offence. B-)Wyobraź sobie, że trafiałem na ludzi co gadali i gadali, i do dziś nie wiem z kim gadałem :P . Na razie nikt żartów sobie nie robi, ostatnio z grzesiem miałem poważną pogawędkę ;) . Edytowane 30 Lipca 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A lepszym rozwiązaniem jest niepodawanie GG. Dla mnie GG jest komunikatorem przede wszystkim ze znajomymi z krwi i kości i ,z ludźmi z pracy (nie zawsze znajomymi ) oraz ludźmi z klanu (Q3). Inne kontakty jak właśnie z forum rzadko opierają się na GG ,a raczej drogą emailową , PM ;) Mam gdzieś góra z 6 kontaktów z ludźmi z For związanych z klasyką gier komputerowych z którymi czasem rozmawiam na ściśle określone tematy. Dla mnie GG to nie czat i jasną sprawą jest ,że nie zaglądam nigdy na żadne czaty ;) Kto wie kto siedzi po drugiej stronie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Wyobraź sobie, że trafiałem na ludzi co gadali i gadali, i do dziś nie wiem z kim gadałem :P . Narazie nikt żartów sobie nie robi, ostatnio z grzesiem miałem poważną pogawędkę ;) . No wiesz co, sam z sobą rozmawiałes? :blink: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ;] Edytowane 30 Lipca 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No wiesz co, sam z sobą rozmawiałes? :blink:Jakoś moge, aqq zdziała cuda ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Grzechu_1990 & grzesiu, o czym byla ta powazna pogawedka? ;] Zabrzmialo to troche groznie, a nawet podejrzanie. :blink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Grzechu_1990 & grzesiu, o czym byla ta powazna pogawedka? ;] Zabrzmialo to troche groznie, a nawet podejrzanie. :blink: :PJak z połówki zrobić litr :razz: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Jak z połówki zrobić litr :razz: . W twoim wieku to kisiel jeszcze a nie polowke :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 W twoim wieku to kisiel jeszcze a nie polowke icon_lol.gifSam masz kisiel w majtkach ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaczyna byc ostro :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zaczyna byc ostro :lol: :lol: :lol:A Ty tylko o jednym, zboczeniec :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Litr z połówki to ty możesz sobie zrobić z tego: :lol: Obyś sie upił za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Devil bo sie poskarże, że rozpijasz nieletnich :twisted2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Devil na to trzeba uwazac. Jak postoji na sloncu ze 2 tygodnie to mocy nabiera. [; Edytowane 30 Lipca 2006 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Dlatego ostrzega. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Głodnemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ...kiszki graja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ...Marsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ...Weselnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A może jednak żałobnego ? :P Kurde brat mnie obudził bo miałem drzwi zamknąć za nim i teraz jakoś tak się dziwnie czuję, jak na 2 dzień po imprezie. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zepsułeś zabawe ! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zawsze lubiłem wszystko psuć. :P Teraz też mi się udało. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Nieładnie. Ale jakby tego było za dużo, Sikor by nam topica zamknął. Edytowane 30 Lipca 2006 przez Mac' Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tylko proszę nie krzycie. :P I nie bijcie. :P (Jak już to nie wałkiem, wałek zarezerowany tylko dla pewnej osoby :)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tu nie biją. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Tylko używają płetwy z dużą siłą dotykając ciała ofiary. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Uff to dobrze. :P To mogę dalej przeszkadzać. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Nie ładnie. Ale jakby tego było za dużo, Sikor by nam topica zamknął. 10% + 1 dzień ZPP ;) Partykułę "nie" piszemy razem z przymiotnikami i z tego co pamiętam to tyczy też się niektórych przysłówków (jak? ,gdzie ,kiedy?) : - nieładnie ,niedużo , a przymiotników (jaki ,jaka jakie) - niemiły ,niekumający zasad ortografii z pisowni łącznej i rozłącznej etc. ;) Popraw lepiej ;) Sikor taki terror tu wprowadził ,że ja ograniczam pisanie do minimum. Nawet z ogonkami zacząłem pisać :x Edytowane 30 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Heh ja przez pisanie na forach to nawet na GG piszę polskie znaki, zdania od wielkiej, przecinki etc. :) Potrafię całe zdanie od nowa napisać jak na początku jest błąd. (zamiast edytować jeden wyraz) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 ...kiszki graja.10% i ZPP :twisted2: . Tylko używają płetwy z dużą siłą dotykając ciała ofiary.To podchodzi pod molestowanie, a czasami pod pedofilie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Mi też się pisownia ciut poprawiła od pisania i czytania różnych for internetowych ;}. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...