ULLISSES Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A jednak - człowiek uczy się przez całe życie. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 kto obciagnie oO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 kto obciagnie oOTy oberwiesz 10% i ZPP :twisted2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ty oberwiesz 10% i ZPP :twisted2: . Ty też bo "." stawia sie przed ikonką. :mrgreen: Edytowane 30 Lipca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Właśnie wróciłem :D Ale tam skwar od betonu itd ;) Mykam do brata na działke to się troche ochłodze w stawie, bo nie idzie żyć. Tylko zjem sobie spaghetti które właśnie się gotuje, sos wczorajszy :P :P Z Tobą Pocuś to chyba nie przyjemność się spotkać !? Chyba, że bym był niewidomym ;)10% + 1 dzień ZPP. 2249527[/snapback] eh, 2 miechy do poczatku semestru, trzeba zaczac sie fizy uczyc ;( lol, idziemy sie wkrecic?Zdania zaczynamy wielką literą. 10% + 2 dni ZPP Tak, sprowadzałem nielegalnie z Rosji. B-) Tylko niemów nikomu! :unsure: Nie z czasownikami piszemy oddzielnie. 10% + 1 dzień ZPP. Wyobraź sobie, że trafiałem na ludzi co gadali i gadali, i do dziś nie wiem z kim gadałem :P . Narazie nikt żartów sobie nie robi, ostatnio z grzesiem miałem poważną pogawędkę ;) .No to 2250421[/snapback] Nie ładnie. Ale jakby tego było za dużo, Sikor by nam topica zamknął. No, nieładnie piszesz, nieładnie. 10% +1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Ty oberwiesz 10% i ZPP :twisted2: .Przestan juz przynudzac takimi postami :? Kto sie ze mna zgadza? :D Edit Sikor w pore wrocil. :P Witka. ;) Edytowane 30 Lipca 2006 przez Santi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 kto obciagnie oO10% + 1 dzień ZPP. Zdania rozpoczynamy wielką literą. Przestan juz przynudzac takimi postami :? Kto sie ze mna zgadza? :D Ja się nie zgadzam. Hough. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Heh witaj Sikor ;). Edytowane 30 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Miałem już tu nie zaglądać ale widzę, że ostatni post należy do Sikora. Nie wypadało by nie przeczytać co tam Sikor naskrobał. :lol: Mój pierwszy post na ośle. Pozdro Edytowane 30 Lipca 2006 przez GDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Heh witaj Sikor ;) Brak kropki. 5% i 10 minut ZPP. :blurp: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A witaj witaj. :-) Ja byłem grzeczny, żeby nie było. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Heh witaj Sikor ;) . Dobra poprawiłem więc :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Brak kropki. 5% i 10 minut ZPP. :blurp:E tam ZPP. Lepiej ZHP. Na skrzyżowanie pod jakiś kościół i przeprowadzanie staruszek przez przejście. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Devil : Dopiero 3 minuty minęły a ty już piszesz. No no ! :P Edytowane 30 Lipca 2006 przez .:::PaStA:::. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Widzę, że w temacie nastała masakra piłą łańcuchową ;). Fajnie, że mi się nic nie oberwało ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Wszyscy tak witają Sikor'a, a przecież jest to nasz tyran ! :lol: Koledzy i koleżanki do broni ! Trzeba obalić tyrana ! :lol2: :wink: Cześć Sikor ! :P Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A ja wróciłem! Już jestem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 E tam ZPP. Lepiej ZHP. Na skrzyżowanie pod jakiś kościół i przeprowadzanie staruszek przez przejście. :-P Jak to mają być słuchaczki Radia Ojca Dyrektora to uważam ,że to zbyt brutalne :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Zamach stanu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 No nie wiem. Jakaś kara musi być za wstawiene kwadratu zamiat kropki. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Toć to powiększona o 6 razy by było widać ;) , ale niech wam będzie , więc poprawiam po raz drugi :lol:. Edytowane 30 Lipca 2006 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Wszyscy tak witają Sikor'a, a przecież jest to nasz tyran ! :lol: Koledzy i koleżanki do broni ! Trzeba obalić tyrana ! :lol2: :wink: Cześć Sikor ! :P O chwileczkę, chwileczkę. Jaki tyran :?: :blink: Toż dbam tylko o Waszą edukację. :lol2: BTW, a chcesz mnie obalać jaką bronią :?: Uważaj żebyś nie wpadł w grad pocisków bananowych. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) O chwileczkę, chwileczkę. Jaki tyran :?: :blink: Toż dbam tylko o Waszą edukację. :lol2: BTW, a chcesz mnie obalać jaką bronią :?: Uważaj żebyś nie wpadł w grad pocisków bananowych. :wink: Ta broń to cała cysterna piwa B), tylko jak ją zastosować ? <_< Musze coś wymyślić. ;) Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ooo tak! Nie damy się. :P Powiedzmy stanowcze NIE uciskowi i terrorowi! :D Niech żyje wolność! :P Obalmy władzę. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Ooo tak! Nie damy się. :P Powiedzmy stanowcze NIE uciskowi i terrorowi! :D Niech żyje wolność! :P Obalmy władzę. :DPopieram....wakacje są :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Czesc spamerzy :D ..... wrescie wrocil Sikor , teraz przynajmniej nastanie tu pozadek :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Popieram....wakacje są :lol2:Oj nie... Tutaj jest Szkoła Letnia im. Sikor'a . Edytowane 30 Lipca 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) To jak, zaczynamy rebelię ?? :lol: Czy nie... Bo ja jestem za, a nawet przeciw. :lol2: Edytowane 30 Lipca 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 P Witka. ;) Wzywałeś? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) Pan Sikor dostanie beczke a nawet 2 piwa to troche wyluzuje:P Edytowane 30 Lipca 2006 przez HA98M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...