HUD Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 10 godzin dziennie + 7 dni w tygodniu, i mogą byc pro tylko do 25 roku zycia bo potem maja wolniejszy refleks ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ale o co chodzi ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 10 godzin dziennie + 7 dni w tygodniu, i mogą byc pro tylko do 25 roku zycia bo potem maja wolniejszy refleks ;].To dużo ? Ja ostatnio na kompie siedzę ok. 15 godzin dziennie. :huh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Wlasnie mialem wyjsc na rower :D ..... rozpadal sie deszcz :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 To dużo ? Ja ostatnio na kompie siedzę ok. 15 godzin dziennie. :huh:Ale nie grasz w tą samą grę i nie siedzisz tak długo przez cały rok na okrągło :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Łee... Idę obejrzeć film. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A jaki ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pewnie Sin City na HBO. A propos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Chlopaki uzywacie poczty wp ? Macie z nia jakies problemy? typu niedochodzace/przychodzace wiadomosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Chlopaki uzywacie poczty wp ? Macie z nia jakies problemy? typu niedochodzace/przychodzace wiadomosci Cały portal nie działa u mnie wraz z pocztą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Pewnie Sin City na HBO. Dokładnie. B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 U mnie też nie działa:( Oki ale ja lece do namiotu :lol2: wczoraj była fajna zadyma... :lol2: (od 2.00 do 5.00) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) a ja nie mam HBO, poszukam czegos innego... btw. ostatnio ogladałem blade 2 z dubingiem węgierskim ;] dużo zrozumiałem ;] Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez HUD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Nudy :-(. Nie mam co z sobą zrobić... Nawet grać się nie chce :twisted:. EDIT: Nie mam HBO. Co to jest Sin City? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam ;) Mam wypaśną robotę. Dziś właśnie rozwalałem starą, drewnianą 60 letnią altankę, która znajduje się w moim ogródku. Wymiary na oko 3,5x2,5 metra. Do rozbiórki posłużył mi łom, siekiera, młot. Rozebrałem ją w ~2 godziny, najpierw dookoła poobdzierałem ją z desek, został sam szkielet i dach. Sąsiad mi pomógł przewalić szkielet, tak, żeby poleciało wszystko (wraz z dachem). Następnie zacząłem rąbać cieńsze deski i piłować pale z których zrobiony był szkielet. Niedawno skończyłem robotę, jeszcze mi od groma zostało tego drewna. Jutro wcześnie wstaję i się za to zabieram ;) Prawdziwie męska robota. Do tego mam starą pralkę i inny złom, stertę puszek. Nie znam się na tych metalach za bardzo, ale coś mnie korci, żeby pojechać z tym do skupu i to opchnąć. Tylko, żeby mnie tam nie wyciulali, bo noob jestem jeżeli chodzi o te sprawy. Toteż poprosiłem pewnego życzliwego człowieka, żeby pojechał ze mną do skupu złomu, opchnąłbym to i byłoby po sprawie. I właśnie tak zrobię. Mam taki wózek do wywozu liści z ogrodu, więc załaduje towar i pojadę "z koksem". A złomu całe mnóstwo się u mnie wala. Żadna praca nie hańbi, hańbą jest próźnowanie ;) A kasa zawsze jakaś wpadnie i będzie miło :D Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 - mam 50% ostrzeżenia, - mój sound blaster live! 5.1 spowalnia komputer, - to model serii SB0220 do którego nie przyznaje się Creative, - nie mogę zainstalować do niego sterowników, - mam to gdzieś, bo już go wywaliłem, - dzięki temu w 3dmarku 2005 otrzymałem już 10,5tys. punktów na zegarach 690/800, - to nic nie zmienia, bo jestem nieszczęsliwy z braku ładnego dźwięku, - nie mam pieniędzy by kupić sobie X-Fi, - nie moge słuchać płyty audio z muzyką do gry Gothic2: Noc Kruka Mam nadzieję, że błędów ortograficznych nie popełniłem. Wiem, nikt nie wie o co mi chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Poprzedni odcinek. Narrator5 ...w tym czasie nikczemna kreatura po zalatwieniu obowiazkow meldunkowych (hehe nie jest taka glupia - wpisala sie jako Grzegorz Brzeczyszczykiewicz z Chrzanowa) postanowila sprawdzic stan i wiedze lokalnych pozostalych jeszcze przy zyciu adminow. W tym celu podlaczyla zdobycznego comandora 500 (aktualny szczyt techniki dostepny dla nielicznych na tajnym bazarze "wyprzedaz pamiatek po armii radzieckiej") do sieci telefonicznej poprzez pociagniety ukradkiem od najblizszej budki telefonicznej przewod (tepsy jakos kreatura nie lubi. Kiedys oszukali ja na 35 gr za polaczenie z pogotowiem). Wykrecila nr 0202125 (tajny nr specsluzb) i dostala sie do podlaczonej DWDMem centrali telefonicznej. - Teraz wam dam! - pomyslala zadowolona kreatura jak zobaczyla zapalone wszystkie 3 lampki na modemie. Wywolala konsole i wpisala "ping".Po 3 minutach dostala "pong". - Dobrzy sa.... - pomyslala. Narrator2 W tym czasie dwa supermózgi, Caj'a i Spa'e pracowały na najwyższych obrotach, plecy w plecy przy swoich supermaszynach -coś zaatakowało nas pingiem, oznajmił zlany potem Spa otwierając nerwowo jogurt, co robić ?? -odpowiedz pongiem zadecydował bez namysłu Caj po trzech minutach i podał odpowiednią składnię. Narrator1 Hałas na sali zniknął jak cięty nożem. Profesor Yansy Ping wszedł na miejsce wykładowcy i z politowaniem spojrzał na 18 nieszczęśników. Wydaje wam się, że będziecie administratorami - pomyślał. Przetarł spokojnie wąskie okulary w stalowej oprawie, poprawił grzywkę, punkt wskaźnika laserowego, który trzymał w ręce stał nieruchomo zaraz za "znakiem zachęty". Nie drgał. Zapadła grobowa cisza, tym bardziej nasilona jednostajnym szumem wentylatora projektora. Dziś przyjrzymy się podstawowej komendzie administracyjnej ping - powiedział wolno. Westchnienie zachwytu wydobyło się z ust słuchaczy.... Narrator2 -Co zrobimy bez pojazdu??, zadywagował Spa sącząc Jogurt, -nie możemy zostać uziemieni, musimy użyć granatowej śmierci, stwierdził Caj odstawiając szklaneczkę fińskiej wody po ogórkach - Wiesław zakrztusił się jogurtem aż się spienił, -tylko nie smierć, nie powinnismy jej używać stwierdził Spa, a przez jego głowę przewalały się traumatyczne sceny związane z jego osobistą walką ze zbuntowaną superwielozadaniową maszyną cX-i1800 która przez wypadki z przeszłości nazwana została "granatową śmiercią", - nie mamy innego wyjścia powiedział Caj gdy stali przed wrotami bunkra garażu w którym kryła się granatowa śmierć, - musimy. Spa drżąca ręką otworzył drzwi, przed nimi w zatęchłej otchłani garażu kryła się okrutna zbuntowana maszyna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Nie wiem czy można linki dawać, ale porysujmy sobie :) dorysuj.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja nie mam HBO, poszukam czegos innego... Ja nie wiem czemu, ale od pół roku mam HBO + C+ w telewizorze. :blink: Nie mam HBO. Co to jest Sin City? Sin City - Miasto grzechu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. @QuartzXXI Może to faktycznie cienka seria, mam SB Live 5.1 Digital (C000) i jest wypaśna ;) Miałem problem z driverami do niej, ale to była wina tego, że w rejestrze wszystko nie było wywalone po wcześniejszych sterownikach. @4all U mnie wczoraj nareszcie laaaaaaało przez duże "L" + burza ;) Przyjemne powietrze się zrobiło. Dzisiaj już wyschło ładnie i jest luzik. Pozdro dla wszystkich. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 O Boże. Podoba mi się jedna dziewczyna z teledysku B27 - Ulalalalalala lala I dodam, że to prawda i nie jest to odzwierciedleniem ostatnich upałów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Podoba wam się sympatyczna aktorka Susan Ward ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) eragonek nakryłem Cie na tej stronie dorysuj :D. Ha teraz ja się podpisałem pod wkurzonym kolesiem. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Co by tu porobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @eragonek Dzięki, jak fajny film to może sobie kiedyś obejrzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) - mam 50% ostrzeżenia, - mój sound blaster live! 5.1 spowalnia komputer, - to model serii SB0220 do którego nie przyznaje się Creative, - nie mogę zainstalować do niego sterowników, - mam to gdzieś, bo już go wywaliłem, Mam ten sam model. Zassaj stery Youp Pax III. Ja je mam, karta śmiga jak talala, 0 trzasków. Dźwięk miód :D Z innymi sterami też miałem cuda wianki ;) Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Agnes gratulacje, bardzo mi sie to podoba :) . Chyba nikt nie uwierzy, że ja dzisiaj prawie wcale nie siedziałem przed kompem :huh: :blink: . To chyba jakaś choroba :blink: :huh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Mam ten sam model. Zassaj stery Youp Pax III. Ja je mam, karta śmiga jak talala, 0 trzasków. Dźwięk miód :DChyba nie da rady bo quartzXXI napisal, ze go juz wywalil. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) @Grzechu_1990 Ja nie wierze... ;-) Zaraźliwa ta choroba jest? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 @Grzechu_1990 Ja nie wierze... icon_wink.gif To policz ilość postów z dzisiejszą datą :P . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...