eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Orgiusz dlatego tu jest szkółka i takie osoby dostają %+ZPP. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja Was nie rozumiem- nie macie sobie z kim pogadac, czy co? Nabijacie posty, czy naprawde potrzebujecie kontaktu?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja Was nie rozumiem- nie macie sobie z kim pogadac, czy co? Nabijacie posty, czy naprawde potrzebujecie kontaktu?!Zawsze się znajdzie jakiś co mu nic nie pasuje <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 My się tu ortografii uczymy więc nie przeszkadać, przerwa za 10 minut będzie. A jakby tu był profesor Sikor, to by wam dał, że mu lekcje przerywacie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Idę sobie w coś pograć. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ha po 3 tygodniach znalazlem prace. Zaczynam od jutra ! :D :P :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dobry! Wstałem o ok. 7 chyba. Choć połowę nocy przesiedziałem, bo zasnąć nie mogłem. :-) Zaraz z nudów idę chyba w Carmageddon TDR 2000 grać. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Gratki st1ch ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 st1ch 'kongratulejszons' ! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Powiesz coś więcej o pracy ? Gdzie co i jak :D Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Powiedz cos więcej o pracy ? Gdzie co i jak :DW biedronce pewnie. Stanowisko głównego przepychacza palet na hali :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Wiecie Panowie teraz jest ta akcja.. Niepełnosprawni - pełnosprawni w pracy ;). st1ch - zartuje oczywiscie ;). Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez ur8an Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ekhm, zmieszany jestem troche. Co posta to inna odpowiedz/opinia na temat mojej nowej pracy... Czulem sie wspaniale po otrzymaniu odpowiedzi, oraz przeczytaniu gratulacji od Was, ale po ostatnich postach czuje sie zdolowany :(. Prace dostalem u fotografa, bede tam sam, ze stazystami, uczyl ich, a do tego zajmowal sie wszystkim :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No to fajna praca. Jeszcze większe gratki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 No to fajna praca. Jeszcze większe gratki :)Nom super, szczegolnie, ze jest dostep do kompa + neta :blurp: :twisted:. A tak na powaznie, dzieki Wam, za gratulacje... Zaczynamy od jutra od 9 rano, miejmy nadzieje, ze odezwe sie do Was juz z tamtego miejsca. Obawiam sie tylko, ze nie opanuje wszystkiego, tak jak by chcial wlasciciel... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dasz sobie trochę czasu i będziesz wszystko robił jedną ręką z opaską na oczach ;) :D Spokojnie. Będzie OK. I nie stresuj się bo to Ci dobrze nie zrobi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Nom super, szczegolnie, ze jest dostep do kompa + neta :blurp: :twisted:. Czego chcieć więcej :?: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja zaczynam od 7 sierpnia pracę. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Haa, a ja robiłem porządki w szopie. Byłem opchnąć złom - 1 raz w życiu. Zarobiłem 71 zł :D Mam jeszcze mnóstwo puszek, nazbierało się tego po tych imprezach i gdzieś się znajdą ze 3 stare akumulatory. Chyba to opchnę w cholerę i to jeszcze dzisiaj. Biznes to biznes :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 To moze chociaz powiedz jak leci? :P Ewentualnie - jak Ci zycie mija? ;] Nie bij :P. Przecież to prawie to samo. :blink: I tu też mi się ciśnie cięta, średnio inteligentna odpowiedź: U mojej żony równo, co miesiąc. :twisted2: Do tego dołącz faszystowsko złośliwy wyraz mojego pyska. :-P W biedronce pewnie. Stanowisko głównego przepychacza palet na hali :lol:Przy pisaniu nazw własnych używamy wielkich liter. 10% + 1 dzień ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale cisza w temacie. Wszyscy umarli na ptasią grypę czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja żyję :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja też żyję! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 A ja umieram. 39* gorączki. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja nie zyje, umarlem :>. Jestem denatem od dzisiaj 8). Bal bym sie na waszym miejscu :twisted: :blurp:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja żyję. :) Tylko nie chce mi się pisać, a jeszcze od wczoraj źle się czuję trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja jeszcze żyję i przeglądam neta w poszukiwaniu odpowiedzi : ASROCK 939DUAL SATA2 + VENICE 3000+ vs. GIGABYTE K8NS + SEMPRON 2800+ + FRRRZER 64 PRO + BUDA :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Czyli jednym słowem - Nuda. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Dokładnie :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Bal ...Na jaki bal idziesz?? :lol: Ja jeszcze żyję i przeglądam neta w poszukiwaniu odpowiedzi : ASROCK 939DUAL SATA2 + VENICE 3000+ vs. GIGABYTE K8NS + SEMPRON 2800+ + FRRRZER 64 PRO + BUDA :| Zdecydowanie asrock i sempron ;] . Ewentualnie venice ;] . A ze mną jest niedobrze, dopiero teraz dorwałem sie do kompa :blink: . Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...