qbass Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chcieliście zimno? To teraz je macie. Kompletnie nie ma co robic. Na kompie tym bardziej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mi się podoba. Trawa przed blokiem odżyła. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No, w końcu trawa jest zielona. :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ma ktoś z was konto na Bitmetv ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja, ale to już musisz sobie z nim ustalić. :P Pioorek - każdy z nas poniesie koszty. :P Ty do mnie, ja do Maciag'a, a On do Ciebie. :) Jestem za takim ruchem tych płyt :P Piórek usuń zbędne wiadomości ze skrzynki ;) Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jutro pobudka o 7 na mecz Polaków w siatkę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja byłem na tym wygranym meczu z Serbią. B-) Naprawdę świetny klimat jest na tych meczach. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja chcę upały, jednak upały mi całkiem pasowały ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I znowu nudy. :? Czyżby wszyscy na forum poumierali ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I znowu nudy. :? Czyżby wszyscy na forum poumierali ? :blink: Nie, ja żyje. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Czyli tylko w 2 jesteśmy. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 E tam nudy od razu :D Tylko troche :P Najlepiej załączyć CS'a i pograć troche ;) U mnie mży cały czas i nawet luz, dobre powietrze i się lepiej oddycha. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 OK wyslalem dragon balle BLANTMEN'owi. Moze jutro dojda ;]. Potem sie zap izze wg. RS zabieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja wreszcie odżyłem ;]. Wczoraj i dzisiaj "trochę" sobie grałem, że aż tu nic nie pisałem. Teraz trzeba iść na dwór zaczerpnąć trochę świeżego powietrza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Idę sobie Misia obejrzeć. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja jak zwykle spędze dzisiejsze popołudnie grając w WWP lub Carme. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Łubudubu, łubudubu, niech żyje prezes naszego klubu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) ...To śpiewałem ja - Jarząbek.. :lol2: Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 OK wyslalem dragon balle BLANTMEN'owi. Moze jutro dojda ;]. Potem sie zap izze wg. RS zabieram. Posłałeś priorytetem ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jasne ;o. To sa jeszcze ludzie ktorzy nie wysylaja paczke priorytetami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Ludzie pizza za friko smakuje 2 razy lepiej ;) Sieć pizzeri Da-Grasso może u Was gdzieś jest :D W moim mieście najlepsza pizza. Ja mam do Łodzi 50km jak coś :P Rower i siupa, tylko piwo bierzcie, bo mi nie sprzedadzą ... Ja moge zaoferować full volume z Altusów 140 i na poniemieckim tranzystorowym wzmacniaczu :DMam Da-Grasso na osiedlu. Słonecznego dnia życzę!Pada i pada u mnie... :( OK wyslalem dragon balle BLANTMEN'owi. Moze jutro dojda ;]. Potem sie zap izze wg. RS zabieram. Ja jak wysłałem kartkę to szła z Mazur ponad dwa tygodnie :huh: . Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jasne ;o. To sa jeszcze ludzie ktorzy nie wysylaja paczke priorytetami?Ja nie używam tego g... Płacisz niby marnego PLN dodatkowo, a poczta i tak przesyła jak chce (po czekaniu na "Priotytet" 7 dni powiedziałem sobie "Nigdy więcej!" Oczywiście jesli to Allegro i jestem Sprzedającym to nie ma sprawy, klient płaci to może mieć i "Priorytet" Ja osobiście przekonałem się, że to jedna wielka ściema, a dodatkowo jak przesyłka przyjdzie później, to nikt nadawcy tej złotówki nie odda. Zero odpowiedzialności Poczty Polskiej w tym zakresie. Jeden wielki, lipny "chłyt marketłingowy" sic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Moim zdaniem powinna powstać jakaś konkurencja dla poczty polskiej. BTW: Od wczorajszego wieczora boli mnie głowa, i nie wiem czemu :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za dużo Picollo :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) No hej :) Pochmurno jest, pada deszcz, temperatura cos okolo 20 stopni, jednym slowem brzydko i zimno Zaraz kolega przyjedzie, stwierdzilem, aby nie logowal sie z mojego IP na PurePC, bo dostaniemy bana, hehehehehehe ;) Ktos z was gadal o Dragon Ballu? Pioorek, BLANTMEN - co, gdzie i jak, tez chetnie bym obejrzal, jakie koszta, ktore czesci i odcinki itd., mozecie na PM cos mi ta sytuacje rozjasnic? ;) Moim zdaniem powinna powstać jakaś konkurencja dla poczty polskiej. BTW: Od wczorajszego wieczora boli mnie głowa, i nie wiem czemu :blink: . Lyknij se jakiegos Apapa czy inny proszek, powinno pomoc Za dużo Picollo :lol2:A to z kolei mnie rozwalilo :lol: Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Za dużo Picollo :lol2:W tym rzecz, że nie piłem nic co ma procenty :? . Lyknij se jakiegos Apapa czy inny proszek, powinno pomocNie mogę znaleźć, idę się chyba przespać czy coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 BTW: Od wczorajszego wieczora boli mnie głowa, i nie wiem czemu :blink: .Na drugi raz nie myśla tak intensywnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 AragornPL na Piórkowy DB jest kolejka Ty jesteś trzeci(Jak dogadasz się z Piórkiem) bo BLANTMEN odsyła Piórkowi a On wysyła mi. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Na drugi raz nie myśla tak intensywnie.Chyba masz racje. AragornPL na Piórkowy DB jest kolejka Ty jesteś trzeci(Jak dogadasz się z Piórkiem) bo BLANTMEN odsyła Piórkowi a On wysyła mi. :PA nie przypadkiem Piórek BLANTMENOWI a BLANTMEN Tobie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ... A nie przypadkiem Piórek BLANTMENOWI a BLANTMEN Tobie?? Nie, inaczej się umówiliśmy. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nie, inaczej się umówiliśmy. icon_razz.gifChyba że tak, jeszcze doszło by do jakiegoś przekrętu ;] . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...