Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 @Grzechu_1990 Na jakiej podstawie wysnuwasz takie wnioski ? :> ;] Z tego co mi wiadomo to kev ma dalej bana i jakoś szybko tu nie wróci... [dużo z nim na gg rozmawiam także wiem co pisze >.<] Na podstawie sprzętu (kuriozalne wiem ;) ) i cwr.pl Mniejsza, pewno jakiś jego bliski kumpel B) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Znacie może jakiś sposób (oprócz zmiany proxy) na konto premium na megaupload?Jest taki jeden fajny programik ;]. Ja też oglądam film Pająk ;). A tak poza tym to wreszcie mam chłodno w pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 A ja teraz prawie usmażyłem mojego radka o.O Wentyl na Silencerze się zatrzymał, bo kabelek od floopa o niego zahaczył, a ja sobie w CS'a grałem i nagle na ekranie szachownica :mur: Grafy się nie dało dotknąć... Ale na szczęście jeszcze śmiga ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeah wyjeżdżam wreszcie! :) Na 3 tygodnie do Bułgarii (jak się wszyscy chwalą to czemu nie ja :D ? ) Bedę blisko lubianych na forum Rumunów. ;) edit Wreszcie normalne wakacje. Przyda się odpoczynek.. ale jak sobie pomyślę, że potem do pracy to mnie zalewa. ;/ Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez Black_war Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam ! :P Chyba wiem kim tu jest M@LY :wink:, jak dobrze pamiętam to grał w "Grim.Team" i jest/był miłośnikiem CoD'a. ;) Pozdro testerze graczy z Purepc :wink: Nie wiem czy piszesz do mnie, czy do innej osoby w sprawie tego cod'a. Napisales mi pw na ten temat to pewnie do mnie, a jesli do M@L'ego to przepraszam, ze Wam wtracilem :P. Jak dostałeś pracę ? :P Jakieś doświadczenie miałeś czy co ? :twisted:Mam srednie+matura, studiuje grafike komputerowa, 8 miesiecy pracy jako sprzedawca sprzetu AGD, no i to tyle :>. Mialem duzo szczescia. Dzisiaj drugi dzien, troche sie nudzilem ale spoko. Wczoraj natomiast zroblem 1700 fotek (program graf./wywolywanie) i prawdziwy chrzest bojowy 8). Dobranoc. Znaczy sie czesc Wam do jutra, ale przed snem lece pograc w C&C:Generals:Zero Hour :twisted:. Bo z CoD'em juz dawno skonczylem (zbyt stresujace,znaczy sie - kiedy zabijalem myslalem o nauczycielach :lol: :blurp:) Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mnie to przed chwilą z komendy przywieźli usiłowanie uszkodzenia mienia ,na szczescie nic nie zrobilismy i puscili nas do domu,wogle spoko policjanci jak nas odwozili mnie i kumpla to puścili policeman jamala ,wogle to uszkodzenie to grafiti mialo byc,ale jakos nie zdazylismy jeszcze nic zrobic na szczescie i dobrze,juz nigdy wiecej ide spac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mnie to przed chwilą z komendy przywieźli usiłowanie uszkodzenia mienia ,na szczescie nic nie zrobilismy i puscili nas do domu,wogle spoko policjanci jak nas odwozili mnie i kumpla to puścili policeman jamala ,wogle to uszkodzenie to grafiti mialo byc,ale jakos nie zdazylismy jeszcze nic zrobic na szczescie i dobrze,juz nigdy wiecej ide spacWandalizm :twisted: :blurp:? Siemka All! Za chwile jade do Kobiety, i dzisiaj juz niedziela, a nie moge sie doczekac poniedzialku do pracy :twisted:. Do wieczora... :P. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 st1ch pytałem się, bo myślałem że można taką robotę dostać ot tak. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Cze Spamery. :D W końcu mocno pada i trawa jest zielona. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W końcu mocno pada i trawa jest zielona. :) Żeby trawa była zielona, to musiałoby padać jeszcze z tydzień. Przynajmniej u mnie. Póki co wszystko jest usmażone. Właśnie wróciłem z kościoła ;]. Teraz trzeba chwilę zagrać ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Żeby trawa była zielona, to musiałoby padać jeszcze z tydzień. Przynajmniej u mnie. Póki co wszystko jest usmażone.Lepszy rydz niż nic jak by to powiedział Ojciec Tadeusz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 St1ch sorki za pomyłke bo AragrornPL mnie w błąd wprowadził tym co pisał i się mi pomyliło. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Wracajac do głownego wątku tego tematu (sory za Ot :lol: ), czyli nudy..... trzeba sobie zorganizowac czas zeby nie bylo nudno i przy okazji robic to co sie lubi najbardziej ;) : KLIK (ppm -> zapisz jako) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam wszystkich w ten niedzielny dzień :lol2:. Wracajac do głownego wątku tego tematu (sory za Ot :lol: ), czyli nudy..... trzeba sobie zorganizowac czas zeby nie bylo nudno i przy okazji robic to co sie lubi najbardziej ;) : KLIK (ppm -> zapisz jako) U mnie nie działa :cry: :unsure:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Hmmm W T F ? :shock: Teraz trzeba będzie przez proxy wchodzić, żeby coś zobaczyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Siema ! ;) U mnie cały dzień pada :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Ku*wa. :angry: Moja mama szła do sklepu i podbiegło do niej 3 kiboli, i zabrali jej portfel. :mad: Naprawdę, takie rzeczy to się tylko w Polsce mogą zdarzyć. :angry: :angry: :mad: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez eragonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Też mam takie wspomnienia z takimi ch***mi :angry: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez _1t_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W Warszawie powodzie :blink: . Najpierw susza i trzeba odszkodowanie płacić, teraz powódź to też odszkodowanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 W Warszawie powodzie :blink: . Najpierw susza i trzeba odszkodowanie płacić, teraz powódź to też odszkodowanie... A pózniej narzekania, że Polska biedna. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Kurde, kumpel przesrał mi mojego Daimosa ;(. Zgubił gdzieś płyty. :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Elo spamy :D U mnie +15 stopni i nie mam zamiaru za firewalla wychodzić. Pogram sobie w CS:S dzisiaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 A u mnie deszcz pada cały dzień z przerwami ... A w CS:S nie mogę pograć, bo od paru dni mam pingi z kosmosu :mur: :/ Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ech... Cały czas pada :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Tylko 4 posty przez 4 godziny?? :blink: Użytkownicy, co jest z wami?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) U mnie słoneczko od 2 godzin świeci. Ale siedzę w domu bo oglądałem wyścig F1 :-D. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Nie boli Cię już głowa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Przeszło mu ;-). Grzechu_1990 jakąś ekstra kurację zastosował. Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez mrjeremiasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Teraz dopiero do kompa dotarlem. :) Brat siedział. Pozatym jestem szczęśliwy bo mam nowe 7182 map do shoppy do WWP więc jest co sprawdzać. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Co to jest WWP? Mi się kojarzy tylko z Worm World Party czy jakoś tak ;-) :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...