Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A mi drukarka pada, word pada i tylko reszta kompa żyje... Jak pech to pech, może ktoś pomoże?? :P jak bedziesz rzucal juz kompa z okna to daj mi znac... stane na dole i bede lapal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Jak już to sama drukarka ;) BTW Gdzieś na stronie numer 100 jest ciekawy temat o rzucaniu cd-romem z 11 piętra, polecam do czytania, ja przeczytałem i sie natchnąłem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 zle ;) teraz zaczynaj algorytmy a na masaz do kolezanki na 22 ;)oj sie troche przedluzylo B) mysle ze przed 24 zrobie sobie mala przerwe i znow do niej skocze :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 oj sie troche przedluzylo B) mysle ze przed 24 zrobie sobie mala przerwe i znow do niej skocze :mrgreen:skocze to prawie jak wskocze :wink: Heh mialo byc bez erotyki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Grzechu_1990 drukarka tez mi sie przyda ;) Kas gdzie tu erotyka? przeciez on idzie tylko na masaz... a moim zdaniem masowanie dloni nie jest zbyt erotyczne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 OMG nie było mnie pare godzin przez brak prądu a tu już 3 strony :blink: Już nie mogłem wytrzymać... Musiałem czytać książke przy słabej lampce na baterie :/ Grzechu mnie wyprzedził, ale go dogonie :E A wygram ja :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Kas gdzie tu erotyka? przeciez on idzie tylko na masaz... a moim zdaniem masowanie dloni nie jest zbyt erotyczne ;) Niedoczytalem myslalem ze to bedzie full masaz :) 69* post w tym temacie :D *z erotyka mi sie to nie kojazy tak tylko napisalem. A wygram ja :EA nie bo Ja juz wygralem ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Grzechu_1990 drukarka tez mi sie przyda ;) Moge Ci sprzedać, dogadamy sie na pw ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Już Cie lubie B) Może sie spotkamy na piwko i rowerek w wakacje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja tu jestem masta [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja tu jestem masta [;Ale chyba nie w oc bo w tym nikt nie pobije naczelnego :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 grzechu, neo_x, moze ustawka razem z -Caleb-'em u nas w Legionowie ? ;] Jutro o 10 zaczynamy posiedzenie Rady Ogolnego Opierdzielania ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Już Cie lubie B) Może sie spotkamy na piwko i rowerek w wakacje Na jakim pifku uwazaj mam dowod ze piwo pijesz przedstawie go Twojej mamie......chyba ze mi pifko postawiesz to inaczej pogadamy i moge zapomniec o calej sytuacji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Kas, wez juz dzisiaj odpocznij od forum, ja tu pisze posty i zdobywam kolejne strony ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 grzechu, neo_x, moze ustawka razem z -Caleb-'em u nas w Legionowie ? ;] Jutro o 10 zaczynamy posiedzenie Rady Ogolnego Opierdzielania ;]Jutro to nie moge, trzeba do szkoły ;] Na jakim pifku uwazaj mam dowod ze piwo pijesz przedstawie go Twojej mamie......chyba ze mi pifko postawiesz to inaczej pogadamy i moge zapomniec o calej sytuacji ;)Konfident :lol: Dogadamy sie to piwo dostaniesz ;] A mama wie że piłem w sylwka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja w tygodniu mam czas od rana do 16 mozecie wbijac [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Kas, wez juz dzisiaj odpocznij od forum, ja tu pisze posty i zdobywam kolejne strony ;]hehe ja zdobede zobacze i zwycieze :) Odstresowuje sie od trudnych temato dotyczacych O/C w koncu ile mozna B) Jutro to nie moge, trzeba do szkoły ;] Konfident :lol: Dogadamy sie to piwo dostaniesz ;] A mama wie że piłem w sylwka ;] Hehe a moja do dzis nie wie ze pije sobie czasem, a jak sie pyta czyja to voda i pifo w lodoce to mowie ze wspolokatora :D Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Dobrali sie postfuckerzy jedni. Idźcie już spać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 hehe ja zdobede zobacze i zwycieze :) Odstresowuje sie od trudnych temato dotyczacych O/C w koncu ile mozna B) Wez, bo Cie przeloze przez kolano i dam pare batow [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 skocze to prawie jak wskocze :wink: Heh mialo byc bez erotyki :) ok wracam do....algorytmów , heh jeszcze wogle ich nie zaczolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Wez, bo Cie przeloze przez kolano i dam pare batow [;Udzwigniesz 190 centymetrowego 80 kilowego klocka ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Wy tu o piwie, a ja właśnie się roskoszuje Kubusiem :D Nie dam rady z Grzechem... 10 minut nie minęło a ten już 3 posty... :P :lol: EDIT: 4 posty :lol: Edytowane 30 Maja 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Algorytmy to czysta erotyka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Nie dam rady z Grzechem... 10 minut nie minęło a ten już 3 posty... icon_razz.gif icon_lol.gif EDIT: 4 posty :rotfl: Jeszcze sie nie zestarzałem i nie mam zamiaru odchodzić na emertyture :] Edytowane 30 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 A jak tam Grzesiek, kupiles te lodowke? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja skonczyłem walke z radiostacja japońska... w koncu szmata działa....... jeszcze cholera mnie kopnela..... Mam dość dziś..... nawet na neta nie che mi sie zagladac..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Algorytmy to czysta erotyka ;)Logika to czysta erotyka !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Żeby konkurować musiałbym chyba cały czas na forum siedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) A jak tam Grzesiek, kupiles te lodowke? :DTak ;] Ja skonczyłem walke z radiostacja japońska... w koncu szmata działa....... jeszcze cholera mnie kopnela..... Mam dość dziś..... nawet na neta nie che mi sie zagladac..... To wyjdź ;] Logika to czysta erotyka !!!Przestańcie z tą erotyką :lol: Jesteście jeszcze za mali ;] JROX weź pod uwage że jade na modemie ;] Edytowane 30 Maja 2006 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) OK zpwnowalem pierwsza strone ;]]]]]] malo postow mam w temacie, nalezy mi sie! ;] Grzegorz - na modemie? Nie wierze. Edytowane 30 Maja 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) IROX weź pod uwage że jade na modemie ;]Na modemie o ja pitole... EDIT: @Pioorek za pierwszym razem Ci nie wyszlo ;) Edytowane 30 Maja 2006 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...