BLANTMEN Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Pierwszy dzisiaj. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witajcie i żegnajcie. Jadę na działkę :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Siema ! Nudzi mi się strasznie i nie mam w co pograć, a z chęcia bym to uczynił. Zasypcie mnie ciekawymi tytułami. Please :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Siemka! st1ch Jezeli tyle na LCD to ok, ale na CRT to juz nie za bardzo...Pracuje na CTR, a w domu tez mam CTR, ale mam nadzieje, ze to kwestia przyzwyczajenia... BTW Mi sie nie nudzi, bo siedze w pracy i od rana full ludzi, full zlecen, ani chwili wytchnienia, dopiero teraz cos tak luzno sie zrobilo, i nawet ciekawie sie zrobilo. Ladna pogoda, i powietrze tak ladnie pachnie :> :P. No to skorzystalem z okazji i pisze sobie posta. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) No to jak 75 Hz na CRT to dobrze nie jest... Nie dziw się, że cię oczy bolą. IMO na CRT minimum to 100 Hz. ;) Pozdro Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja nawet sobie nie wyobrażam pracy przy mniej niż 100 hz ;) Wolę większy CRT, niż niskie odświeżanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja 75Mhz jeszcze wytrzymuję, bardziej mnie denerwuje bolący kręgosłup... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja bez mojego LCD jak bez ręki. Na CRT to tylko z przymusu bym pracował. Z wyboru - nigdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Grzmiało i przestało. Ja mam CRT (Samsung 793DF) i mnie jakoś oczy nie bolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja mam Samsunga 755DFX. Wypas monitor. Ale dzisiaj jadę po LCD ( chyba ) :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wojownicy! Otóż i jest proxy które nigdy mnie jeszcze nie zawiodło podczas zdobywania wolnych slotów do Muploadu :] 62.87.67.7 (Hiszpania) :P Używajcie z rozwagą, bo jeżeli się zdarzy że slotu dla mnie braknie, będę zły :blurp: Olać kombinowanie w konfigach ;] Btw, głowa lepiej, jakby ktoś pytał. I nie pisać mi tu "jak mnie ząb bolał, to wyrwałem". Napisz z jakiego programu korzystasz :] i jak go obslugiwac :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Narzędzia > Opcje > Ustawienia Połączenia Zaznaczasz Ręczna Konfiguracja serwerów Proxy i wklejasz sobie to proxy. ;) Ale głowy nie dam sobie uciąć, bo z tego nie korzystam, także nie wiem za bardzo jak to ustawiać. Oczywiście te ustawienia do FF. ;] Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja mam F700B i przy 1024x768@85Hz mogę cały dzień i noc siedzieć i nic nie boli prócz kręgosłupa jak krzywo siedzę. Jak nie miałem okularów to i owszem po 6-7h nie mogłem juz usiedzieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A okulary masz przez siedzenie przy komputerze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam slaby wzrok od urodzenia, ale nie nosze okularow co poprawiaja widocznosc, tylko takie co odbijaja te swiatla czy cos. Bez nich jak posiedze dluzej to glowa mnie boli i to dlugo a jak zaloze te okulary to nie czuje prawie zmeczenia. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Pioorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie wiem czy od kompa. Mam -0,5. Też z tym czymś odbijającym światła itd. I dały b.dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To odbijające światło to się nazywa antyrefleks :D Ja okulary noszę od 2 roku życia. Mam jakąś wstrętną wrodzoną wadę wzroku <_< <_< <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja 75Mhz jeszcze wytrzymuję, bardziej mnie denerwuje bolący kręgosłup...Cześc wszytskim! ja mam 1024x768 i 85mhz jak dla mnie miodzio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To odbijające światło to się nazywa antyrefleks :D Ja okulary noszę od 2 roku życia. Mam jakąś wstrętną wrodzoną wadę wzroku <_< <_< <_< Witaj w klubie. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Heh, ja mam krótkowzroczność. :-) Poza tym witam z powrotem, tydzień w zakopcu był bardzo udany. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wy to macie problemy. :) Ja siedze przy 60hz (1024...), masakra, istny stroboskop, i siedze tak juz od paru lat (dokladnie od 99r). :D A najlepsze jest to, ze zawsze jak mam troche grosza to wydaje na co innego typu: grafa itp. Moze sie ktos zlituje i mi zafunduje 17" crt ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Moze sie ktos zlituje i mi zafunduje 17" crt ? A kiedys w przyszlosci nowe oczki.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Moje oczka sa juz tak zahartowane ze nic im nie zaszkodzi. :D .:::PaStA:::. moze Ty chcesz sprzedac stary crt? Napisales ze jedziesz dzisiaj po LCD. ;) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 nic im nie zaszkodzi. do czasu... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witaj w klubie. :(No jak widze to ja też musze wstąpic do tego klubu :-| Ale nie jest aż tak źle :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Napisz z jakiego programu korzystasz :] i jak go obslugiwac :* Narzędzia/Preferencje -> zaawansowane/sieć -> serwery proxy. Zaznaczasz fajkę przy http, wklejasz adres i ustawiasz port. Ten serwer działa na 80. Program- Opera. To odbijające światło to się nazywa antyrefleks :D Ja okulary noszę od 2 roku życia. Mam jakąś wstrętną wrodzoną wadę wzroku <_< <_< <_< Ja od szóstego... nosiłem. Ostatnio zarzuciłem gogle na jakiś czas, właściwie z bliżej nieustalonych powodów. Kontrola u okulisty nie wykazała dalszych zmian na gorsze... Wada: +1.5L +3.5P (mogę palić mrówki okularami, krótkowidze :P ). No jak widze to ja też musze wstąpic do tego klubu :-| Ale nie jest aż tak źle :lol2:GL & HF. Siostra ostatnio wystąpiła z klubu... skorygowała laserem i ma spokój. Ja na razie o tym nie myślę. Btw... mój monitor- Flatron T710BH, 1024x768@85 Hz, poza tym LCD 1280x800@60Hz(windows)i 75Hz (linux)- nie wiem dlaczego :lol: Jestem tak przyzwyczajony do 85Hz, że potrafię poznać czy odświeżanie na CRT jest wyższe, czy niższe od tej wartości już po paru sekundach O_o Totalne wariactwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Wada: +1.5L +3.5P (mogę palić mrówki okularami, krótkowidze :P ).A astygmatyzm masz? Niee? To z czym do ludzi. :) To mówiłem ja, emerytowany dalekowidz :) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez wheelerfan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja mam -0.75 i astygmatyzm. :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A mi się nie chce sprawdzać jaką ja mam wadę. Jakieś minusy - to napewno. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja mam na lewym -0.5, a na prawym jakieś -3.5, może -4. :) Da się żyć. ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...