Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj w klubie. :(

Ja nosze okulary od 7 roku zycia, niestety okulary sa u mnie rodzinne. Matka z ojcem maja, dziadkowie ze strony matki i ojca, sp. pradziadkowie tez nosili, podejrzewam ze i moje dzieciaki beda nosic. Osobiscie mam -3 na oba oka.

Niestety 90% dzisiejszych dzieciakow nosi okulary przez te cholerne komputery

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nam się okulistyczny topic zrobił. :blink:

Wlasnie tak mysle czy isc do lozka ogladac TVN czy jeszcze tu troche z Wami posiedziec bo zbyt czesto nie siedze ostatnio przed pc :)

Edit: Od 2 dni chodze spac o 5 rano a wstaje o 9 o_O Bez kitu nie moge spac, klade sie do lozka o 24, 1 a leze i gapie sie w sufit do 5 o_O Nawet browara nie moge na sen sobie wypic po tym wyrostku o_O

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie tak mysle czy isc do lozka ogladac TVN czy jeszcze tu troche z Wami posiedziec bo zbyt czesto nie siedze ostatnio przed pc :)

Edit: Od 2 dni chodze spac o 5 rano a wstaje o 9 o_O Bez kitu nie moge spac, klade sie do lozka o 24, 1 a leze i gapie sie w sufit do 5 o_O Nawet browara nie moge na sen sobie wypic po tym wyrostku o_O

Ja jak nie mogę spać albo zasypiam późno to wstaję by coś poczytać i jak nie pomaga to nie kładę sie już , a następnego dnia mogę zasnąć o 22-23. Teraz jak pracuję nie mam już od dawna problemu z zasypianiem. Dlatego teraz myślę że to odpowiednia pora by pójść spać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jak nie mogę spać albo zasypiam późno to wstaję by coś poczytać i jak nie pomaga to nie kładę sie już , a następnego dnia mogę zasnąć o 22-23. Teraz jak pracuję nie mam już od dawna problemu z zasypianiem. Dlatego teraz myślę że to odpowiednia pora by pójść spać :)

Tyle ze ja juz 3 dzien z rzedu spie 3 h na dobe :) Proszkow na sen nie bede bral bo juz sie nalykalem tabletek w swoim zyciu, czytac nie mam co bo gazety juz przeczytalem wszystkie co mam w domu po 5 razy a ksiazki zadko zdarza mi sie czytac bo poprostu nie lubie :) Co dziwne, nie czuje sie zmeczony. Nie mam potrzeby odsypiac tego w dzien :) Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!

O 4:30 poszedlem na rower z kumplem. Bloto straszne bylo, szczescie ze nie padalo. Najpierw pojechalismy do Tesco, gdzie kupilismy 4 Tigery (spoko sa, tansze od Red Bulla ze 2 razy i dosc dobre), po czym dwa spozylismy tuz za kasa. W ogole troche rotfli zalapalismy w tym Tesco - np. napoj energetyzujacy made in Tesco byl drozszy od tego Tigera, widzielismy tez jakis napoj Pudziana, Dominator sie zwal czy cos takiego. A najbardziej rozwalila nas Cola made in Tesco - 1,5l - 0,68gr czy jakos tak, przeciez to trucizna musi byc. Potem sie poszwedalismy jeszcze po roznych miejscach po czym pojechalismy do Maka :)

Jaka trucizna? Woda kranówa, puszczana szlauchem z magazynu do butelek. Kolor i smak to plakatówki + cukier. Niczym się nie otrujesz :lol:

W kauflandzie widziałem jakiś cytrynowy napój 2l za 0.99. Też pewnie na miejscu robią :D

A najbardziej rozbrajaja mnie soczki 5l 'w bance' za jakies 4 zeta czy cos, to musi byc dopiero syf :P Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Cola made in Tesco - 1,5l - 0,68gr czy jakos tak, przeciez to trucizna musi byc.(...)

Jaka trucizna? Woda kranówa, puszczana szlauchem z magazynu do butelek. Kolor i smak to plakatówki + cukier. Niczym się nie otrujesz :lol:

W kauflandzie widziałem jakiś cytrynowy napój 2l za 0.99. Też pewnie na miejscu robią :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cukier?? MareCek jesteś niepoprawnym marzycielem.

Wszystkie te tanie syfiaste napoje są słodzone słodzikami, aspartam i inne takie.

Napoje słodzone cukrem smakują o niebo lepiej (to jest moja subiektywna ocena!), ale i kosztują znacznie więcej - nie robiłem dokładnych badań rynkowych w tym zakresie, ale tak od 2 PLN mniej więcej ich ceny się zaczynają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A najbardziej rozbrajaja mnie soczki 5l 'w bance' za jakies 4 zeta czy cos, to musi byc dopiero syf :P

Ale da się tam ćwiartki schować. I to jedyna zaleta tych soczków.

Edytowane przez Mac'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatni zaniedbuje forum :wink:, za dużo gry w CoD'a gdy przy kompie siedzę. :P

Wiecie jak mało dni jest do końca wakacji :-| :? :cry: :sad: ....

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

A najbardziej rozbrajaja mnie soczki 5l 'w bance' za jakies 4 zeta czy cos, to musi byc dopiero syf :P

Przy tych soczkach markety oszczędzają na opakowaniu ;)

Lol, przypomniało mi się, jak znajomy opowiadał, jakie fajerwerki idą w Makro, jak się wjedzie wózkiem widłowym niechcący w paletę z napojami gazowanymi :lol:

Cukier?? MareCek jesteś niepoprawnym marzycielem.

Wszystkie te tanie syfiaste napoje są słodzone słodzikami, aspartam i inne takie.

Napoje słodzone cukrem smakują o niebo lepiej (to jest moja subiektywna ocena!), ale i kosztują znacznie więcej - nie robiłem dokładnych badań rynkowych w tym zakresie, ale tak od 2 PLN mniej więcej ich ceny się zaczynają.

Sorry, mój bóont (za to mnie Sikor ukrzyżuje chyba :lol: . Sam takiej pisowni jeszcze nie spotkałem ;) ).

Gdzieś wyczytałem że glikol (ten co idzie do chłodnic samochodowych) ma słodki smak :D

Całe dwa miesiące prawie :lol:

Za chwilę jadę do kumpla popykać w Warcrafta 3 i SC:BW... szczegół że to 30 km ;]

P.S. Pobiłem własny rekord słuchania jednej stacji radiowej w Winampie: 280 minut już leci ;] I się uśmiejecie... to GOA i PsyTrance :] Już mam sieczkę zamiast mózgu...

Edytowane przez MareCeK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema!

O 4:30 poszedlem na rower z kumplem. Bloto straszne bylo, szczescie ze nie padalo. Najpierw pojechalismy do Tesco, gdzie kupilismy 4 Tigery (spoko sa, tansze od Red Bulla ze 2 razy i dosc dobre), po czym dwa spozylismy tuz za kasa.

Wyszedles na rower beze mnie? FOCH! ;DDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jeden zaniedbujesz... :>

Ad. Hm ja wakacji nie mam od 2 lat :P. Tylko praca, i szkola w weekendy, takze mnie to nie rusza :). Dla mnie teraz wakacje to weekend :lol:. Ale luz, daje Ci ze 5-6 lat i tez bedziesz sie tak czul jak wszyscy "starzy dorosli..." :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie Ty jeden zaniedbujesz... :>

Ad. Hm ja wakacji nie mam od 2 lat :P. Tylko praca, i szkola w weekendy, takze mnie to nie rusza :). Dla mnie teraz wakacje to weekend :lol:. Ale luz, daje Ci ze 5-6 lat i tez bedziesz sie tak czul jak wszyscy "starzy dorosli..." :).

Raczej nie ! Ja będę "wiecznym studentem" :lol: :lol2: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Postawilem sobie dzis w nocy za cel zrobienie 9,5k w 3DMarku03 na tym zlomie i sie udalo :D

Wyszedles na rower beze mnie? FOCH! ;DDD

Cos ostatnio Cie tu nie widac, wiec nie pomyslalem :P

Żegnam was Spamerzy.

Wracam 26 sierpnia. :)

Ja jutro wyjezdzam (Giby, Podlaskie czy jakos tak, za Augustowem) i wracam 19 czy 20 sierpnia

Tak się też patrzę w kalendarz i widzę, że jest już 12 sierpnia. Aż się boję pomyśleć jak krótko zostało do września

I znowu ten cały koszmar, a potem znowu następne wakacje i tak przez kilka lat w kółko, a potem do roboty :P Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Właśnie wróciłem od babci. Padan ze zmęczenia. Od rana przekładałem złom. Jednak bez przyczepki nie zawiezie się go do skupu. A tak poza tym to była na to dosyć dobra pogoda, bo nie padało i nie było gorąco.

Tak się też patrzę w kalendarz i widzę, że jest już 12 sierpnia. Aż się boję pomyśleć jak krótko zostało do września :mad:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiencie temat :P Za 2 tygodnie do niego powrocicie :P

Ja wstawilem 2 dni temu pc do szafy :P Kupilem przedluzacze do kabli i wreszcie mam cisze w pokoju :P Nawet z temperaturami zle nie jest :) Komputer stabilny :) Oprocz tego podlaczylem tv pod pc i kierownice do komputera, teraz mozna sobie pograc w sciganki :) Dzisiaj katowalem Toce3, LFS, GTR, Colina 2005 przez 5 min ale kiepski na kierownice :) Pozniej zrobie fotki jak chcecie jak fajnie pokoj bez tego pudla nafaszerowanego pradem wyglada :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...