Mac' Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja wole to: http://hstv.pl/high.php Finał mistrzostw europy w bf2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Nie na mojego neta :mad: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 To w niższej jakości sobie odtwórz. http://hstv.pl/low.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No panowie żegnam was na okrągły tydzień ;). Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi :). Więc tydzień urlopu ekstra ;).Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem ;). See ya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No panowie żegnam was na okrągły tydzień icon_wink2.gif. Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi icon_smile3.gif. Więc tydzień urlopu ekstra icon_wink2.gif.Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem icon_wink2.gif. See ya. Zegnaj Diabelku.... ps. Dlaczego nie mam buziek w cytatach...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No panowie żegnam was na okrągły tydzień ;) . Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi :) . Więc tydzień urlopu ekstra ;) .Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem ;) . See ya.A ja mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No panowie żegnam was na okrągły tydzień ;). Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi :). Więc tydzień urlopu ekstra ;).Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem ;). See ya. Żegnam ;]. Ja też mam buźki w cytacie ;). Dzisiaj muszę wcześniej iść spać, bo usnąłem gdzieś o 2, a wstałem o 6 i teraz chce się zaziewać na śmierć ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja Wy to robicie...? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Też nie mam mordek <_< . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja Wy to robicie...? :DZmartwię Cię, ale normalnie. Po prostu klikam na cytuj, dalej na odpowiedź, piszę co mam pisać, klikam na dodaj odpowiedź, a one się same pojawiają ;]. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez pajak28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Też nie mam mordek Ja w tym widzę jakiś spisek.... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zmartwię Cię, ale normalnie. Po prostu klikam na cytuj, dalej na odpowiedź, piszę co mam pisać, klikam na dodaj odpowiedź, a one się same pojawiają ;].Taa ... :zonk: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Taa ... :zonk: Kurde juz wiem..... Wielkie dzieki.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No to dobranoc. Dzisiaj muszę się wreszcie wyspać, więc jeszcze tylko pogram chwilę i o północy pójdę spać ;). To do jutra :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Przyznaj się co wciskasz ludziom :wink: Wciskam ludziom to co chcą. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Dobranoc :twisted:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Po 2 godzinnej sesji w CS:S jestem na maxa zmęczony. :) Ide spać. [; Dobranoc. :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dobranoc. ;) Ostatni i pewnie zarazem pierwszy post dzisiaj? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dobranoc ur8an :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No nie mowcie ze spicie juz :P U mnie jeszcze melanz trwa tylko szkoda ze ja pic nie moge :P Jeszcze ze 30 min i ide spac bo nie mam juz sil :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Musiałem dzisiaj wstac o 7 tylko po to, żeby pobrali mi krew :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja natomiast wstałem sobie dziś o 8:30 :) i jestem wyspany :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Pod żyletkę, na śniadanie, a dalej się zobaczy. [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Siema spamy! Wlasnie jade z Suwalk do granicy z Litwa :D. Pisze z Nokii 6260 (Symbian ;)), moja przegladarka Opera Mini. Juz niedlugo bede na granicy. Moj cel to Wilno. Gdy wroce do Polski, to kupie iPlusa simdate jezeli gdzies znajde w tych okolicach i posiedze na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To się nazywa uzależnienie od forum. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To się nazywa uzależnienie od forum. :twisted:Albo tesknota, za super userami :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Na przykład za mną » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja tez wlasnie wstalem :P Ale zaraz wracam dalej do lozka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A ja właśnie wróciłem od fryzjera ;]. I nudze się. Chyba coś obejrze w telewizji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja właśnie idę do fryzjera. xD Edit: Fryzjer nie przyjmuje dzisiaj płci męskiej. :F Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...