Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

No panowie żegnam was na okrągły tydzień icon_wink2.gif. Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi icon_smile3.gif. Więc tydzień urlopu ekstra icon_wink2.gif.Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem icon_wink2.gif. See ya.

Zegnaj Diabelku....

ps. Dlaczego nie mam buziek w cytatach...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie żegnam was na okrągły tydzień ;) . Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi :) . Więc tydzień urlopu ekstra ;) .Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem ;) . See ya.

A ja mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No panowie żegnam was na okrągły tydzień ;). Jadę w delegację do Poznania z tych delegacji co mało sie robi :). Więc tydzień urlopu ekstra ;).Nie spamujcie za wiele jak mnie nie będzie ,bo nie nadążę z czytaniem ;). See ya.

Żegnam ;]. Ja też mam buźki w cytacie ;).

Dzisiaj muszę wcześniej iść spać, bo usnąłem gdzieś o 2, a wstałem o 6 i teraz chce się zaziewać na śmierć ;].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Wy to robicie...? :D

Zmartwię Cię, ale normalnie. Po prostu klikam na cytuj, dalej na odpowiedź, piszę co mam pisać, klikam na dodaj odpowiedź, a one się same pojawiają ;]. Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema spamy! Wlasnie jade z Suwalk do granicy z Litwa :D. Pisze z Nokii 6260 (Symbian ;)), moja przegladarka Opera Mini. Juz niedlugo bede na granicy. Moj cel to Wilno. Gdy wroce do Polski, to kupie iPlusa simdate jezeli gdzies znajde w tych okolicach i posiedze na forum :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...