Skocz do zawartości
AndyN

Nuda na forum PurePC.pl - Szkoła Letnia

Rekomendowane odpowiedzi

Zadne uzaleznienie od forum, tylko lubie ten klimat naszego forum i was, userzy. Wlasnie przejechalem przez granice litewska spowrotem do kraju. Fajnie bylo, srodmiescie Wilna to pare malych wiezowcow na krzyz, ale i tak czulem sie, jakbym przyjechal z trzeciego swiata. Normalnie full kulturka, czysto, bezpiecznie, ladnie. W jakiejs katedrze byla ksiega modlitw, a Ja tam sie wpisalem Owned by Ara-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gornPL (PurePC.pl). Jestem juz w MCDonaldsie w Suwalkach, konkretnie w MCDrive, biore 9 MCNuggetsow. Chyba iPlusa nie bedzie. Sory ze 2 posty, ale Opera Mini ma ograniczona ilosc znakow. Jak to ktorys mod moze skleic, bede wdzieczny. See ya :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj poznałem bardzo fajną dziewczynę, ładną, o dziwo podzielającą moje zainteresowania, na dodatek nie ma chłopaka. I jedna część mnie mówi, że warto do niej startować, najwyżej nic nie wyjdzie, bo wiadomo - lepiej żałować, że nie wyszło, niż że się nie spróbowało. Ale druga część mnie, ta bardziej leniwa, mówi po co sobie zawracać głowe i narażać na ewentualne problemy i wydatki ;) . I teraz mam dylemat co robić =] .

Edytowane przez el_gringo_dado

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jezu ludzie wyluzujcie. Napisal ksywe i co se stalo, bo tam wielka ksiega, a niech nawet zasiadzie przy okraglym stole z tabliczka: "AragornPL". Sie przejmujecie... Tacy swieci jestescie? To idzcie przed TV i ogladajcie Trwam, a podczas wycieczki za miasto niech w radiu leca rytmy maryja... Rulez...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, przesadzilem, a i przy okazji wywolalem tu drobna burze. To sie wiecej nie powtorzy. Nastepnym razem sie poprawie. A teraz juz na inny temat - moze mi sie uda znalezc gdy pojade do miasta iPlusa, wtedy posiedze dluzej na forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobranoc Lanc :P.

Dzisiaj sprzedajac w barze zauwazylem ciekawa sytuacje.

Siedzi przy stoliku 2 facetow, tak z 55 lat mieli. Troche podpici.

Jeden wyciaga telefon i mowi:

-Patrz Rysiu, NOKIA!!!

-Ooo gościu...

:lol:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jezu ludzie wyluzujcie. Napisal ksywe i co se stalo, bo tam wielka ksiega, a niech nawet zasiadzie przy okraglym stole z tabliczka: "AragornPL". Sie przejmujecie... Tacy swieci jestescie? To idzcie przed TV i ogladajcie Trwam, a podczas wycieczki za miasto niech w radiu leca rytmy maryja... Rulez...

Ksywkę? Czyli od dzisiaj nazywamy go 'Owned'. :>

By the way, dzień dobry;]

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema !

Dobra, przesadzilem, a i przy okazji wywolalem tu drobna burze. To sie wiecej nie powtorzy. Nastepnym razem sie poprawie. A teraz juz na inny temat - moze mi sie uda znalezc gdy pojade do miasta iPlusa, wtedy posiedze dluzej na forum ;)

Jak mnie wpisałeś jako Venom (PurePC.pl) to Ci wybaczam :lol2: :lol: Edytowane przez v.e.n.o.m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje na Brodnie w Warszawie od wczoraj? Nonstop lataja wojskowe helikoptery w szyku 4, 4 i 3 na koncu, razem 11 sztuk. Wlasnie mi nad blokiem przelecialy nisko to normalnie myslalem ze z huku spadne z lozka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje na Brodnie w Warszawie od wczoraj? Nonstop lataja wojskowe helikoptery w szyku 4, 4 i 3 na koncu, razem 11 sztuk. Wlasnie mi nad blokiem przelecialy nisko to normalnie myslalem ze z huku spadne z lozka.

Wojna..... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...