wheelerfan Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A ja właśnie idę do fryzjera. xD Edit: Fryzjer nie przyjmuje dzisiaj płci męskiej. :F Feminista? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Feministka. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Feministka. ;]Kastracja :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) Chlopaki, ale narzekacie teraz gorzej niz baby. Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez qbass Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Chlopaki, ale narzekacie teraz gorzej niz baby.Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora. :lol2:O kim mówisz ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ta, witam, to ja Przemysława. :-) (Nie, nie martwcie się, wciąż Przemysław po tej stronie.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ta, witam, to ja Przemysława. :-) (Nie, nie martwcie się, wciąż Przemysław po tej stronie.) A może jednak Przemysława ?! :unsure: :lol2: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zadne uzaleznienie od forum, tylko lubie ten klimat naszego forum i was, userzy. Wlasnie przejechalem przez granice litewska spowrotem do kraju. Fajnie bylo, srodmiescie Wilna to pare malych wiezowcow na krzyz, ale i tak czulem sie, jakbym przyjechal z trzeciego swiata. Normalnie full kulturka, czysto, bezpiecznie, ladnie. W jakiejs katedrze byla ksiega modlitw, a Ja tam sie wpisalem Owned by Ara- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Cudowny jesteś. :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 gornPL (PurePC.pl). Jestem juz w MCDonaldsie w Suwalkach, konkretnie w MCDrive, biore 9 MCNuggetsow. Chyba iPlusa nie bedzie. Sory ze 2 posty, ale Opera Mini ma ograniczona ilosc znakow. Jak to ktorys mod moze skleic, bede wdzieczny. See ya :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) AragornPL z tą księgą to juz "lekkie" przegięcie... :-| :? I jak tu o Nas Polakach mają mieć dobre zdanie... :mur: Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez Maciag Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Lekka przesada. Można sietak wpisać ale nie w księdze umieszczonej w.... KATEDRZE ! :blink: Ja się wpisywałem jako Venom jak niektórzy nauczyciele kontrakt z klasą zawierali... ale to inna była sytuacja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Żadna przesada. Norma. Śmiesznie musi być i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Żadna przesada. Norma. Śmiesznie musi być i koniec. Ale to akurat mało śmieszne było... :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Co się bulwersujecie ? Spokojnie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Mac' to Ty jesteś smieszny. Jak nie miał co pisać w tej księdze, to nie powinien jej w ogóle dotykać i eot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 @emilooos Mac jak to pisał miał pewnie na myśli ironię. ;] A wy tu zaraz, że on na serio... A Aragorn nie ma się czym chwalić. :/ Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja dzisiaj poznałem bardzo fajną dziewczynę, ładną, o dziwo podzielającą moje zainteresowania, na dodatek nie ma chłopaka. I jedna część mnie mówi, że warto do niej startować, najwyżej nic nie wyjdzie, bo wiadomo - lepiej żałować, że nie wyszło, niż że się nie spróbowało. Ale druga część mnie, ta bardziej leniwa, mówi po co sobie zawracać głowe i narażać na ewentualne problemy i wydatki ;) . I teraz mam dylemat co robić =] . Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Oj jezu ludzie wyluzujcie. Napisal ksywe i co se stalo, bo tam wielka ksiega, a niech nawet zasiadzie przy okraglym stole z tabliczka: "AragornPL". Sie przejmujecie... Tacy swieci jestescie? To idzcie przed TV i ogladajcie Trwam, a podczas wycieczki za miasto niech w radiu leca rytmy maryja... Rulez... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 To idzcie przed TV i ogladajcie Trwam, a podczas wycieczki za miasto niech w radiu leca rytmy maryja... Rulez...Amen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dobra, przesadzilem, a i przy okazji wywolalem tu drobna burze. To sie wiecej nie powtorzy. Nastepnym razem sie poprawie. A teraz juz na inny temat - moze mi sie uda znalezc gdy pojade do miasta iPlusa, wtedy posiedze dluzej na forum ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Hmm, a ja sobie właśnie słucham kawałków z FlatOut'a 2. :) Znalazłem w necie listę wszystkich utworów i teraz się nimi delektuję. [; A zaraz się kładę spać. :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Dobranoc Lanc :P. Dzisiaj sprzedajac w barze zauwazylem ciekawa sytuacje. Siedzi przy stoliku 2 facetow, tak z 55 lat mieli. Troche podpici. Jeden wyciaga telefon i mowi: -Patrz Rysiu, NOKIA!!! -Ooo gościu... :lol:? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Oj jezu ludzie wyluzujcie. Napisal ksywe i co se stalo, bo tam wielka ksiega, a niech nawet zasiadzie przy okraglym stole z tabliczka: "AragornPL". Sie przejmujecie... Tacy swieci jestescie? To idzcie przed TV i ogladajcie Trwam, a podczas wycieczki za miasto niech w radiu leca rytmy maryja... Rulez...Ksywkę? Czyli od dzisiaj nazywamy go 'Owned'. :> By the way, dzień dobry;] Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Siema ! Dobra, przesadzilem, a i przy okazji wywolalem tu drobna burze. To sie wiecej nie powtorzy. Nastepnym razem sie poprawie. A teraz juz na inny temat - moze mi sie uda znalezc gdy pojade do miasta iPlusa, wtedy posiedze dluzej na forum ;)Jak mnie wpisałeś jako Venom (PurePC.pl) to Ci wybaczam :lol2: :lol: Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez v.e.n.o.m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje na Brodnie w Warszawie od wczoraj? Nonstop lataja wojskowe helikoptery w szyku 4, 4 i 3 na koncu, razem 11 sztuk. Wlasnie mi nad blokiem przelecialy nisko to normalnie myslalem ze z huku spadne z lozka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Moze mi ktos powiedziec co sie dzieje na Brodnie w Warszawie od wczoraj? Nonstop lataja wojskowe helikoptery w szyku 4, 4 i 3 na koncu, razem 11 sztuk. Wlasnie mi nad blokiem przelecialy nisko to normalnie myslalem ze z huku spadne z lozka. Wojna..... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 No troche drazni mnie to ze drugi dzien z rzedu obudzily mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Przed dzisiejszą defiladą pewnie ćwiczyli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...